Şimdi Ara

İtem karşılıgında Supreme hesap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 152 winde supreme olan, supreme olduktan sonra fazlasıyla win aldım, yani kolay kolay düşmez hesap sağlam. 23 tane oyun var içinde. steam leveli 10 cs go oynama süresi yaklaşık 500, sadece item ile takas ediyorum
    eğer referansınız mevcutsa ilk hesabı veren ben olurum problem değil
    Hileyle kasma gibi bir durum kesinlikle yoktur. dilerseniz son 10 maçın tamamının demosunu atabilirim.
    aklımda item olarak AK47 VULCAN Field tested ile takasa girmek var.
    yada m4a1-s cyrex Field tested + 1key'de olabilir. yani aklımda 80 lira civarı var
    sizinde aklınızda varsa lütfen teklif verin bende ona göre değerlendireyim

http://steamcommunity.com/id/dante0141/ iletişim için ekleyin
    elimde bir tane daha fazladan mevcut supreme hesap vardır. 371 wini 1000 saate yakın oynama süresi vardır. onunlada ilgilenenler ıcın ayrıyetten konusabiliriz iletişimde verdıgım steamı ekleyin mutlaka gün içerisinde dönerim. Herkeze iyi forumlar

Sattıgım hesabın linki ;http://steamcommunity.com/profiles/76561198141123309/

Arkadaşlar son anda ekleme yapıyorum, Pexs diye bi steam nickine sahip olan arkadaşımız bu sabah beni ekleyip ''akşam trade banım açılıyor açıldıgında yapalım diyip 19.00 saatleri arasında banının açılmasına yaklaşık 1 saat kala beni arkadaş listesinden silip benim satışımıda ciddi bir şekilde geçiktirmiştir. hani bari geçde olsa insan söyler vazgeçtim arkadaşım der bende tamam sıkıntı yok der geçerim bugun ekleyen 2 kişiyi alıcı çıktı diye reddettim. lütfen iyi düşünüp ekleyin gerçekten almak istiyorsanız ekleyin konusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante0142 -- 15 Haziran 2015; 18:52:35 >

• dante0142 D kullanıcısına yanıt
    Güncel beyler
  • dante0142 D kullanıcısına yanıt
    Güncel arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.