Şimdi Ara

İTEM DUPELEME HAKKINDA BİR KAC BİLGİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: turan91

ben bilioyurum dupe yi ama hayatta kimseye anlatmayacağim ve bende kullanmaycağim

bizde yedik dimi?
  • quote:

geçmiş olsun kardeş de bi şi sorucam size ya Düpe mallar Trade ye yada pazara koyuluyomu ?kesin cevap **** çünkü bende cleaver ve shard aldım onlara adam düpe dedi

kesin bi cvp ı olan yokmu ya ya geçekten düpeyse elimdekilerr

• o kadar itemi nası bulabiliorsun ?
  • quote:

o kadar itemi nası bulabiliorsun ?

Benmi?
  • hayır dieforyou1
  • quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

Arkadaşlar olay yanlış anlaşıldı,ben sızlanmak için topic açmadım bıraksam şu saniye bırakırım bu oyunu benim için sorun ben sadece biraz daha dikkat diyorum size,bazen akılmaz teklifler geliyor insanlara +8 sharda +0 cs teklifi +8 shard ve +8 cb a +9 shard teklifi gibi bunlara kanmamak lazım ha ben kanıyomuyum bazen ciddi gözümü döndüren teklifler alıyorum bugun +8 shard sattım +8 ii ve pp +1 karşılığında normalinde +8 ii shard +8 den daha pahalı zaten aldık yine dayanamadık :)

saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezaoguz07

geçmiş olsun kardeş de bi şi sorucam size ya Düpe mallar Trade ye yada pazara koyuluyomu ?kesin cevap **** çünkü bende cleaver ve shard aldım onlara adam düpe dedi

trade e pazara her yere koyuluyo..

• dupe dedi
    quote:

oyle dediyse sağlamdır merak etme

• quote:

quote:

trade e pazara her yere koyuluyo..

içime kurt düştü ama yorum için saol
  • Geçmiş olsun arkdaş türkler bu oyunu ... ettiler yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirciler -- 16 Ocak 2007; 22:25:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirciler

Geçmiş olsun arkdaş türkler bu oyunu ... ettiler yani

HEMEN BIZI KÖTULEME NİE KENDİ MİLLETİNDEN BASLIYOSUNKİ ADAMLARDA CATIR CATIR DUPELIYO KOXP KULLANIYO UNUTTUNUZ GALİBA F9DEWİL İN OTO HEALLER LARLA GEZDİGİ GUNLERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge54

quote:

Orjinalden alıntı: demirciler

Geçmiş olsun arkdaş türkler bu oyunu ... ettiler yani

HEMEN BIZI KÖTULEME NİE KENDİ MİLLETİNDEN BASLIYOSUNKİ ADAMLARDA CATIR CATIR DUPELIYO KOXP KULLANIYO UNUTTUNUZ GALİBA F9DEWİL İN OTO HEALLER LARLA GEZDİGİ GUNLERİ

O bizimkilerin yapdiklari yaninda cok basit kaliyo adamlar +21 itemlerle geziyo artik
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.