Şimdi Ara

* İTEM BASMA TAKTİĞİ :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
47.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not : 10 item'den 10'ununda bu şekilde +6'ya geçirdim.Kesinlikle %100 değildir. Sadece bu şekilde her itemimi 6 yaptım. Paylaşmak güzeldir =)

Burada her ne kadar saçma desenizde anlatmak istiyorum.

Taktiğim :

+1'den +2'ye :İlk olarak iteme sağ click - ardından 1. slota " BUS " u koy.
    +2'den +3'e : aynı şekilde itemi sağ click - ardından 1.slota " BUS " u koy.
    +3'den +4'e : tekrar itemi sağ click - ardından 4. slota " BUS " u koy.
    +4'den +5'e : burada ilk olarak " BUS " u sağ click , ardından iteme sağ click
    +5'den +6'e : iteme sağ click ardından " BUS " u 5. slota koy

Dip not : acele ederek basmayın , videoyu izleyin gerekirse aynılarını yapın ve özellikle anvil sarı yandıkdan sonra - sönmeden o sarı ışık - basın.Deneyenler yorumlarını yazarsa sevinirim.

Kesinlikle alıntı değildir. Tamamen kendime göre yarattığım bir fenomendir. Olur olmaz kesinliği yoktur. Bu şekilde her itemi yaptım.

• Güzel totem yapmışsın , upgrade yaparken bende bolca totem yapardım . Her zamanda zarara sokardı 4-5 item geçirdikten sonra insana bir güven geliyor ve güvenle ettiğin kâr da gidiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Superior

Güzel totem yapmışsın , upgrade yaparken bende bolca totem yapardım . Her zamanda zarara sokardı 4-5 item geçirdikten sonra insana bir güven geliyor ve güvenle ettiğin kâr da gidiyor .
    herkesin bi totemi var tabi ki :) şu sıralar çok item yaktım kardan zarar oldu bide bu şekilde deneyelim bakalım belki kara geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Burak

herkesin bi totemi var tabi ki :) şu sıralar çok item yaktım kardan zarar oldu bide bu şekilde deneyelim bakalım belki kara geçeriz

Alıntıları Göster
    Taktiği değil de totemi olarak değiştirmek lazım başlığı
  • totem e bağladınız artık süper ya
  • Deneyen varmi xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Deneyen varmi xD
    daha ilk item yandı aynısını yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaancix

daha ilk item yandı aynısını yaptım

şimdi bende bi video daha cekıyorum. Dediğim gibi acele ederek basmayın , 1-2 kişi daha yakarsa silicem konuyu :D
  • quote:

Deneyen varmi xD

Dün denemek için uzun süredir girmediğim chara girdim , baktım woe var boşta duruyor . Senin totemin aynısını yaptım +6 oldu , lakin 7 ye patladı . Gerçi 7 olsa 8 e atacaktım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Superior

quote:

Deneyen varmi xD

Dün denemek için uzun süredir girmediğim chara girdim , baktım woe var boşta duruyor . Senin totemin aynısını yaptım +6 oldu , lakin 7 ye patladı . Gerçi 7 olsa 8 e atacaktım .

Alıntıları Göster
    Bende sürekli sarı yanarken basarım. +6 olur genelde. Kimseye böyle basın ya da böyle yapın demiyorum. Yanlış anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Deneyen varmi xD

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Deneyen varmi xD

Alıntıları Göster
    Benim ki tamamen totem'dir. Sadece patlatmadım hiç bir itemi bu şekilde onu demeye getiriyorum ayriyetten " BASICAKSINIZ ULAN " da deme hakkım yok ^^ Sadece muhabet olsun torba olsun

• quote:

Benim ki tamamen totem'dir. Sadece patlatmadım hiç bir itemi bu şekilde onu demeye getiriyorum ayriyetten " BASICAKSINIZ ULAN " da deme hakkım yok ^^ Sadece muhabet olsun torba olsun

Alıntıları Göster
    olmadı tooth denedim yandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

olmadı tooth denedim yandı

Alıntıları Göster
    Bu arada upgrade derken bi bilgi verim level dergisinin 2007 sayısında knight online ile ilgili röpörtajlar vardı orda item yakmanın ve mannerin bir işe yaramadığı söyleniyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: exomaniac

Bu arada upgrade derken bi bilgi verim level dergisinin 2007 sayısında knight online ile ilgili röpörtajlar vardı orda item yakmanın ve mannerin bir işe yaramadığı söyleniyordu

Alıntıları Göster
    sen dediysen deneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

sen dediysen deneriz

Alıntıları Göster
    +6 ya basarken ben de BUS'u 3.slota koyuyorum. Totemim benim. Yıllardır bunu yaparım. Şansın da etkisiyle çok item geçirdim +6'ya.
  • quote:

manneri bilmem de item yakmanın işe yaramadığı tam palavra bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: wgunfaithful

quote:

manneri bilmem de item yakmanın işe yaramadığı tam palavra bana göre

Alıntıları Göster
    İtem yakmanın işe yaradığını gösteren bir kaynak görmeden ben inanmam buna. Çok itemi +8'e geçirdim item yakmadan. İtem yakarak da çok itemi +7 'ye yaktım. Tamamen şans işi bu başka birşey değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

İtem yakmanın işe yaradığını gösteren bir kaynak görmeden ben inanmam buna. Çok itemi +8'e geçirdim item yakmadan. İtem yakarak da çok itemi +7 'ye yaktım. Tamamen şans işi bu başka birşey değil bence.

Alıntıları Göster
    konuyu açtığın gün 2 adet unique item denedim, yavaş yavaş acele etmeden +4 ve +5 e geçerken çok güzel yandılar :)
    birisi hanguk sword diğeri dread shield di..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Alıntıları Göster
    bence o busu koyduğumuz kutuların item basma ile alakası %100 var .
    yoksa konulmazdı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.