Şimdi Ara

İtalyanlar da Türkmüş! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtalyanların günlük yaşantıları olsun, gelenek görenekleri olsun herşeyiyle Türklere benzerler, ve Türk olduklarıda doğrudur, Romayıda Türkler kurmuştur buda doğrudur.

M.Ö 5000 yılllarında, Türkler ortaya çıktı, o zamanlar bir ırkı temsil etmek için kullanılmıyordu Türk kelimesi , Tanrıya inanan anlamında kullanılıyordu, bu bütün Dünyaya yayıldı ve tanrı kelimesine inananlar kendilerine Türk dediler, ve göçler avrupa ve diğer kıtalara yayıldı, Anadoluya ise ilk Türklerin gelişi Malazgirt savaşı değildir, sanırım 1-2bin yıl önce gelmişlerdi,
  • Jennifer Lopezde Türk
  • evet evet bende öle diordum zaten
  • Allah Türk'tür daha ötesi var mı?
  • İyide Ben Bunu Biliyorum ki Zaten Kafa Tasında Bulunan Bir kemik sadece türk lerde italyanlarda birde finlerde var zaten italya ile ab arasındaki fark adlı videoyu seyreden türkiyeye nasıl benzediğini anlar Zaten Avrupa Hun İmparatoru Attila nın İtalya ya gelip niye ele geçirmediğide söz konusudur.Bence Papa ona türk olduklarını açıkladı

Etrüskler hakkında konuyu ben açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_33681684/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Allah Türk'tür daha ötesi var mı?

la olum manyakmısın çarpılacan şimdi.
  • o zaman italyancayla türkçe arasında ortak kelimeler olması lazım. diller çok farklı. fince ve türkçe arasında benzer kelimeler olduğunu tarihçiler söylüyor. finlilerin türk olduğunu söylüyorlar. Yukarıda bi arkadaşta sölemişti kafatasında bi kemik sadece türkler italyan ve finlilerde var. Bu dil olayına taktım ben. İtalyanca ile türkçenin hiç benzerliği yok.
  • Onun bunun türklüğüyle uğraşcağımıza kendi Türklüğümü gözden geçirmek gerek.
  • Gen uyumuna bakarsak; şempanze ile insan arasında %99 gen uyumu var.Ama çoooooooook farklıyız.
  • bi kere insan olduğu için 2 tarafta en azından %99.9 u tutması lazım 97 çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Come_ClaRity93

liderler de kanka zaten

İtalyanlar da Türkmüş!

helal ya süpersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

Bruce Lee:

İnsanlari yücelten iki büyük meziyet vardır:
    - erkeğin cesur
    - kadının namuslu olması

Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır. icabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak.
    işte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. bundan dolayıdır ki, Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler
    Napoleon Bonaparte -Fransız İmparatoru

Tek kelimeyle palavra
  • Ben italyada yaşıyorum, gözlemlerimi yazayım
    1- İtalyanlar milliyetçidir, direk olmasa da endirek olarak bunu hissedersiniz
    2- Genel olarak tembeldirler
    3- Bürokrasiyi bizim gibi severler
    4- Türkçe ile ortak kelime vardır
    5- Bizler ile benzer yönleri vardır.
    6- Sanıldığının aksine oldukça sağlıklı beslenirler ve kilolu insan azdır
    7- Bizdekinin aksine tren sistemi çok iyidir
    8- Burda apaçi olarak adlandırılan tiplerden orda da lise seviyesinde özellikle çok vardır. Hayatımda görmediğim saç şekilleri vardır
    9- Hayatımda görmediğim kadar yaşlı insan gördüm orda
    10- Orta ve yaşlı kesim çok şık giyinir
    11- Pizzaları bizdekinden biraz farklı, çok daha ince ve genelde karışık pizza yok, 1 ya da 2 malzemeli var
    12- Kahve hastasıdırlar
    13- Bizdeki pek çok tarihi eser bakımsızlıktan yıkılırken veya evsizlere ev olurken, onlar tarihi dokuyu çok iyi şekilde korumuştur
    14- SIcak kanlıdırlar bizim gibi, muhabetti severler

• quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Ben italyada yaşıyorum, gözlemlerimi yazayım
    1- İtalyanlar milliyetçidir, direk olmasa da endirek olarak bunu hissedersiniz
    2- Genel olarak tembeldirler
    3- Bürokrasiyi bizim gibi severler
    4- Türkçe ile ortak kelime vardır
    5- Bizler ile benzer yönleri vardır.
    6- Sanıldığının aksine oldukça sağlıklı beslenirler ve kilolu insan azdır
    7- Bizdekinin aksine tren sistemi çok iyidir
    8- Burda apaçi olarak adlandırılan tiplerden orda da lise seviyesinde özellikle çok vardır. Hayatımda görmediğim saç şekilleri vardır
    9- Hayatımda görmediğim kadar yaşlı insan gördüm orda
    10- Orta ve yaşlı kesim çok şık giyinir
    11- Pizzaları bizdekinden biraz farklı, çok daha ince ve genelde karışık pizza yok, 1 ya da 2 malzemeli var
    12- Kahve hastasıdırlar
    13- Bizdeki pek çok tarihi eser bakımsızlıktan yıkılırken veya evsizlere ev olurken, onlar tarihi dokuyu çok iyi şekilde korumuştur
    14- SIcak kanlıdırlar bizim gibi, muhabetti severler

+Türk holiganlarının dünyadaki tek benzeri ordadır özelliklede napoli

• quote:

Haşa De Ulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

quote:

Haşa De Ulan.

değilse hemen allah açılımı yapalım allah eziliyor , anadilde peygamber gönderme hakkı verilmeli artık peygamber anaları ağlamamalı
  • İtalyanlarla Türklerin arasındaki kesin fark:
    Bi varoş mahallesinde bi Türk kızı yürür ardından bi erkek gelir
    Türk erkek:Oo yavrum senin burda ne işin var
    Türk kız:Git be
    Türk erkek:Gidiyimde senle bizim eve gidiyim yavru
    Türk kız:İmdaaat
    Mahalle delikanlıları :Baksanıza lan bacımıza napıyolar
    Pat küt kavga çıkar ertesi gün gazeteler haberi verir :/
    İşte Türk insanlarını diğer milletlerden ayıran özellik budur... Aslında bunun nedenini biliyorum ama neyse burda söylersem biraz ayıp kaçar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.