quote:Orijinalden alıntı: 1nvdr Yoksa İzmir Ekonomi mi ? aynenn:) Bizim okuldan baska hafta sonu sinavi olanmi var
Yabancı dil sınavları tüm okulun aynı gün oluyo bütün sınıflar yani Bende italyanca alıyorum.Sınıf kaç ?
quote:Orijinalden alıntı: 1nvdr Yabancı dil sınavları tüm okulun aynı gün oluyo bütün sınıflar yani Bende italyanca alıyorum.Sınıf kaç ? 4...senin?
quote:Orijinalden alıntı: 1nvdr 4 se bütün okulun aynı gün olduğunu bilmen gerekiyodu hocam 3 benim de. zaten biliyorum...benn sdc ekonomi uni de hafta sonu sinav var dedim..sen yanlis okdn galba...
bizim ünide de hafta sonu sınavlar oluyor hatta calculus finalim pazar 9daydı.Ben italyanca biliyorum bu arada nasıl bi yardım lazım?
quote:Orijinalden alıntı: -JuDgE- bizim ünide de hafta sonu sınavlar oluyor hatta calculus finalim pazar 9daydı.Ben italyanca biliyorum bu arada nasıl bi yardım lazım? hangi uni??? sinavm var yarin bikac gramer bilgisi sorucam
quote:Orijinalden alıntı: -JuDgE- yarın 3 tane özel dersim var saat kaçta olucak sınavın? 9.30 yada 10.30....simdi otoyoldan 2.derse yetismeye calisiyorum...aksam burdan sorabilirmiyim?