Şimdi Ara

İtalyan mafyası tarzında giyinmek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
13.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 18 , 3-5 aya 19 oluyor , pardesü giyiyorum , takım elbise giymeyi çok seviyorum , elimde olsa her dışarı çıktığımda takım elbiseyle çıkarım.Ancak t.ş.aklı bir iş sahibi olana kadar bu duyguyu pardesüyle gideriyorum.

Aynı uzunlukta aşağıdakiyle , yakası daha açık. Boğazlı kazakla , gömlekle , V yaka kazakla çok iyi gidiyor.

İtalyan mafyası tarzında giyinmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 15 Ekim 2011; 23:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

he bu arada aklıma geldi

Ah şu oyunun geçtği dönemlerde olmayı ne isterdim.

• Altın hoş durmuyo erkekte zaten gümüş takabilirsin yada bu tarz

http://www.saatvesaat.com.tr/taki/Emporio-Armani/09/UrunDetay/Emporio-Armani-AJEG2364-040
  •  İtalyan mafyası tarzında giyinmek istiyorum

Tony abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orijinalden alıntı: ogRc

altın erkek için haram güzel kardeşim .

Sahte taksak bile mi ?

niyet önemli kardeş

şaka şaka sahte takarsan değil. hadi diyelim haram felan takmıyorsun, erkekliği bozuyor. onun için haram

Oha, bunu da ilk defa duyuyorum.

Aha ben Tony reyiz gibi, gömleğin yakalarını ceketin üstüne atıp geziyorum. Tabi arada hocalardan azar yiyiyorum ama olsun. Ayrı bihavası oluyor. Arkadaşlarda mezevenk moda girmişsin gine diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orijinalden alıntı: ogRc

altın erkek için haram güzel kardeşim .

Sahte taksak bile mi ?

niyet önemli kardeş

şaka şaka sahte takarsan değil. hadi diyelim haram felan takmıyorsun, erkekliği bozuyor. onun için haram

Oha, bunu da ilk defa duyuyorum.

boş buldum salladım lan yok öyle birşey
    araştırıp bulun yeri burası mı onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 15 Ekim 2011; 23:42:03 >

• Bizim Kabadayılar ağalar beyler varken italyan mafyasına özenmek pess pess pesss
  • Bende aynı senin gibi bu tarz ve filmleri izledikten sonra giyim tarzımı değiştirdim,saçlarım geriye doğru taralı deri mont ve blazer ceket tercih ediyorum,yazları ise t-shirt yerine hep düz desensiz uzun,kolları kıvrılmış gömlek giyiyorum,takı olarak ise sadece saat,bu tarza bayılıyorum gerçekten ama çok pahalıya mal oluyor.Şimdi sırada bunlar var,bulabilirsem Al Pacino'daki gözlükten ve Johnny Depp'deki deri ceket var.

• İş gömlekte biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

Bende aynı senin gibi bu tarz ve filmleri izledikten sonra giyim tarzımı değiştirdim,saçlarım geriye doğru taralı deri mont ve blazer ceket tercih ediyorum,yazları ise t-shirt yerine hep düz desensiz uzun,kolları kıvrılmış gömlek giyiyorum,takı olarak ise sadece saat,bu tarza bayılıyorum gerçekten ama çok pahalıya mal oluyor.Şimdi sırada bunlar var,bulabilirsem Al Pacino'daki gözlükten ve Johnny Depp'deki deri ceket var.

gözlükleri bulursan haber verir misin

• ALPAÇİNO ÜSTÜNE TANIMAM

Türk mafyası olsana
  • Ergen.
  • quote:

quote:

Bende aynı senin gibi bu tarz ve filmleri izledikten sonra giyim tarzımı değiştirdim,saçlarım geriye doğru taralı deri mont ve blazer ceket tercih ediyorum,yazları ise t-shirt yerine hep düz desensiz uzun,kolları kıvrılmış gömlek giyiyorum,takı olarak ise sadece saat,bu tarza bayılıyorum gerçekten ama çok pahalıya mal oluyor.Şimdi sırada bunlar var,bulabilirsem Al Pacino'daki gözlükten ve Johnny Depp'deki deri ceket var.

http://suckerpunchcinema.com/main/wp-content/uploads/2011/03/6024839_std.jpg

http://upload.film-merkezi.com/resimler/fm3105.jpg

Tabi ki dostum eğer bulursam sanada p.m den haber veririm

• quote:

quote:

quote:

http://suckerpunchcinema.com/main/wp-content/uploads/2011/03/6024839_std.jpg

http://upload.film-merkezi.com/resimler/fm3105.jpg

Tabi ki dostum eğer bulursam sanada p.m den haber veririm

eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Ekim 2011; 0:20:18 >
  • Yakışır ise neden olmasın ki.

Fakat altın işini abartma o kadar. Mesela ; altın saat ve kolye kullan ( kıro tarzında değil tabi ki ) siyah takım elbise , siyah uzun kaşe palto , siyah yarım ve işlemeli bot ile beraber şekle girmiş olursun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.