Şimdi Ara

İtalya vizesi. Acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mayıs ayının ortalarında italyaya gitmeyi düşünüyorum.ablam venedikte erasmus yapıyor.gelelim mevzuya... Şimdi vize verirken otel rezervasyonlarının yanısıra şehirlerarası ulaşımın da biletlerinin istendiği gibi şeyler yazıyo.ben yanlış mı anladım? Yani mesela ben ilk olarak Venediğe gidicem ama uçuşlar daha ucuz diye Bolognaya uçucam, oradan trenle Venediğe geçicem.trenle yapacağım bu yolculuğun da biletlerini mi istiyorlar? Ayrıca biraz spontane bi tatil olcak, nerede kaç gün kalcağımız belli değil.gideceğim her şehir için otel rezervasyonu mu göstermem gerek? Son ve en önemlisi olarak, dediğim gibi spontane bi tatil olacak, Almanya Münihte bi teyzem var.Fırsat bulursam oraya da geçmeyi düşünüyoruz.Vize alırken bu Almanya konusunda ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• italya vizesi ben çok aldım, aileni, akrabanı almayayı falan hiç katma,

booking.com dan : 5 gün venedik - 5 gün milano - 5 gün roma, otel rezervasyonu yap, roma gidiş geliş uçak rezervasyonu yaptır, diğer kalan evrakları tamamla

dediğim gibi sadece italyayı gezicem de, sorarlarsa akrabam yok dersin, işi uzatmasınlar, şehirler arası biletleri hiç bir konsolosluk istemez,
  • quote:

Orijinalden alıntı: hella

italya vizesi ben çok aldım, aileni, akrabanı almayayı falan hiç katma,

booking.com dan : 5 gün venedik - 5 gün milano - 5 gün roma, otel rezervasyonu yap, roma gidiş geliş uçak rezervasyonu yaptır, diğer kalan evrakları tamamla

dediğim gibi sadece italyayı gezicem de, sorarlarsa akrabam yok dersin, işi uzatmasınlar, şehirler arası biletleri hiç bir konsolosluk istemez,

Peki bu tekli çoklu girişli schengen vizesi ne oluyo? Almanyaya gitme durumunda beni alakadar etmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

quote:

Orijinalden alıntı: hella

italya vizesi ben çok aldım, aileni, akrabanı almayayı falan hiç katma,

Peki bu tekli çoklu girişli schengen vizesi ne oluyo? Almanyaya gitme durumunda beni alakadar etmez mi?

Tek girişli vizede Schengen dışına çıkarsan tekrar giremezsin. Çok girişlide vize süresi içinde İtalya'ya gidip oradan Türkiye'ye dönebilir sonra tekrar İtalya'ya gidebilirsin. İtalya'dan Almanya'ya gideceksen tek girişli çok girişli farketmez. Schengen alanı dışına çıkmıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.