Şimdi Ara

İtalya'dan Ev Kiralamak (İtalya - Perugia Yabancılar Üniversitesi Civarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu yaz Universita per stranieri di Perugia için İtalya-Perugia gidiyorum."easystanza" , "mioaffitto" gibi sitelerden ev bakıyorum ama oradaki kiralama sistemi Türkiye'deki gibi rahat değil

sanırım.Biraz daha otel odası kiralar gibi.Tabi "camera" değil "appartamento" arıyorum yani oda değil tüm daire.Kafama takılan şey şu.Orada yatağı az ortalama bi ev kiraladık diyelim.Biz yer yatağı felan

bulabilir miyiz orda yani benzer minder falan filan.Kendimiz ayarlasak sorun çıkar mı? Yoksa burada 2 yatak 1 kanepe var 4 kişilik giremezsiniz diye kabul etmeme ihtimalleri var mı ev

sahiplerinin? Pek bilgim yok bu konularda orada ev tutan biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

Tabi bu garip soru dışında birde Roma'da ve Firenze'de ucuz yollu hoteller felan önerebilir misiniz?

Edit: İtalya gittim, geldim.İsteyene yardım edebilirim şu bana yardım etmek için ölüp biten arkadaşlarımızın aksine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsdister -- 2 Ekim 2014; 19:07:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.