Şimdi Ara

İtalya' da bulunmuş olan var mı yardım gerekli .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Erasmus ile italyaya gitmek istiyorum fakat egitim dili italyanca. İtalyanca nasil bir dildir 4 5 ay a ogrenebilir miyim gitmeden?İtalyanlar nasil insanlardir ? İngilizce biliyorum sadece . Gitmiş olan birine ihtiyacim var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• roma da venedik te floransada kalıcaksan çok pahalı şehirler. ama diğerlerini bilmiyorum.

ama müthiş bir ülke her yerinden tarih akıyor.
  • italyanca biraz zor ama kursuna vesaire gidersen ögrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

roma da venedik te floransada kalıcaksan çok pahalı şehirler. ama diğerlerini bilmiyorum.

Gitmem muhtemel iki şehir var hocam cagliari veya bologna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

roma da venedik te floransada kalıcaksan çok pahalı şehirler. ama diğerlerini bilmiyorum.

bilmiyorum oralara gitmedim. yukardaki 3 şehir ayrıca Genoa ya gitmiştim.Genoa komple beton olan bir şehir
  • İtalyanca öğrenmen çok zor. İtalyanlar iyi insanlardır. Floransada pizzacıya gitmiştim aynı biskolata erkekleri

• quote:

quote:

quote:

bilmiyorum oralara gitmedim. yukardaki 3 şehir ayrıca Genoa ya gitmiştim.Genoa komple beton olan bir şehir

Turistik amacla mi gittiniz hocam . Cagliari sardunya adalarinda kaliyormuş yani biraz daha ters tarafta ve ingilizce bilen bulmak çok zormuş diye duydum yani ben simdi orda derslere falan gircem italyanca acaba italyanca kurs fiyatlari ne kadar turkiyese bulabilir miyiz ki uygun fiyata

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Turistik amacla mi gittiniz hocam . Cagliari sardunya adalarinda kaliyormuş yani biraz daha ters tarafta ve ingilizce bilen bulmak çok zormuş diye duydum yani ben simdi orda derslere falan gircem italyanca acaba italyanca kurs fiyatlari ne kadar turkiyese bulabilir miyiz ki uygun fiyata

hiç bir fikrim yok tamamen turistik gittim ben

• Shinku kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkur ettim genede

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

İtalyanca öğrenmen çok zor. İtalyanlar iyi insanlardır. Floransada pizzacıya gitmiştim aynı biskolata erkekleri

Yapma yav eşcinsel olup dönmeyelim ordan hocam italyan erkekleri italyan erkekleri herkes aynı şeyi söylüyor :D

• Hiç kaybolmadımki italyada bulunayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

İtalyanca öğrenmen çok zor. İtalyanlar iyi insanlardır. Floransada pizzacıya gitmiştim aynı biskolata erkekleri

Yapma yav eşcinsel olup dönmeyelim ordan hocam italyan erkekleri italyan erkekleri herkes aynı şeyi söylüyor :D

İnşallah gidersin görürsün

• 4-5 ayda eğitim görecek kadar öğrenemezsin, hele daha gitmeden hiç öğrenemezsin, ingilizce eğitim veren biryerlere atmaya bak kendini
  • İtalyanca öğrenmek mesele olmayabilir, ama italyanca ders dinlemek düşündüğünüz kadar kolay olmaz. Yaklaşık 2-3 yıl önce bir arkadaşım Erasmusla veronaya gitti, italyancası olmasına rağmen derslerin hepsinden kaldı.
  • Cagliari Sicilya adasında mıydı ? Italyan kızları dehşet oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: runx89

4-5 ayda eğitim görecek kadar öğrenemezsin, hele daha gitmeden hiç öğrenemezsin, ingilizce eğitim veren biryerlere atmaya bak kendini

Ortalamam çok yusek degil hocam italyanin da egitim dili ingilizce olmadigindan (kimse tercih etmiyor) gelme ihtimali yuksek. Durum bu yani gidebilirsem italya ya gidebilirim en iyi ihtimalle mühendislik okuyorum zaten problem seklinde sayisal dersler alıcam yani biraz daha avantaj katmaz mı bu sözel bi bölüme göre

• quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Cagliari Sicilya adasında mıydı ? Italyan kızları dehşet oluyor

Tam olarak burada hocam. Sardunya adası diye geçiyor sanırım. sıkıntı orda bologna neyse de bu cagliari biraz kuytuda kalıyor ben de çekindim açıkçası dil bilmem yol bilmem iz bilmem oralarda kestaneyi çizdirmeyelim, eşcinsel de çok oluyormuş bu adanın güneyinde . Bi de ben erkekleri müthiş oluyor diye biliyorum kızları derken yanlış olmasın hocam

/>

• quote:

quote:

Tam olarak burada hocam. Sardunya adası diye geçiyor sanırım. sıkıntı orda bologna neyse de bu cagliari biraz kuytuda kalıyor ben de çekindim açıkçası dil bilmem yol bilmem iz bilmem oralarda kestaneyi çizdirmeyelim, eşcinsel de çok oluyormuş bu adanın güneyinde . Bi de ben erkekleri müthiş oluyor diye biliyorum kızları derken yanlış olmasın hocam

/>

Hocam çekinme cagliari iyidir öyle çokta gay yok denildigi kadar ama genel olarak baktığımız zaman tatil bölgesi olduğu için tam yaşanacak şehir.Özellikle yaz aylarında her gün 1 tane kız düşürürsün.Italyanlar dehşet

• quote:

quote:

quote:

/>

Hocam çekinme cagliari iyidir öyle çokta gay yok denildigi kadar ama genel olarak baktığımız zaman tatil bölgesi olduğu için tam yaşanacak şehir.Özellikle yaz aylarında her gün 1 tane kız düşürürsün.Italyanlar dehşet

İnşallah giderim de güncellerim o zaman konuyu tekrar hocam teşekkür ettim iyi dileklerin için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.