Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Dean. şimdiden takip et o zaman ne yer ne yemez, nelerden hoşlanır gibi birde yaşı küçük olsun ben Krikellayı 1 seneden beri takip ediyordum sende bu şekilde yaparsan istediğine ulaşırsın
  • 195 cm
    travesti olabilir

edit: şaka bi yana ben okuldaki kızı ayarlayamıyorum daha adamın gözü yükseklerde. birkaç taktik ver la bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 28 Ağustos 2013; 23:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

@Dean. şimdiden takip et o zaman ne yer ne yemez, nelerden hoşlanır gibi birde yaşı küçük olsun ben Krikellayı 1 seneden beri takip ediyordum sende bu şekilde yaparsan istediğine ulaşırsın

Hocam sinavim var bu sene ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

195 cm
    travesti olabilir

Düşünceye bak

@Dean. sınavın var rahat bir 2 sene okuman lazım 1 senede dil desek unut gitsin dostum

@Ozolua sağ ol dostum
  • quote:

quote:

195 cm
    travesti olabilir

Düşünceye bak

@Dean. sınavın var rahat bir 2 sene okuman lazım 1 senede dil desek unut gitsin dostum

@Ozolua sağ ol dostum

sonra editledim la
    bi daha yazayım:
    edit: şaka bi yana ben okuldaki kızı ayarlayamıyorum daha adamın gözü yükseklerde. birkaç taktik ver la bari.

• Voleybol izlemem pek ama sırf bu konu yüzünden bugün oturdum izledim maçı Yenge gerçekten çok tatlı, fotoğraflarla alakası yok, 10 kat daha güzel. Umarım olur bu iş. Bu arada numarasını mı aldın?
  • quote:

quote:

195 cm
    travesti olabilir

Düşünceye bak

@Ozolua sağ ol dostum

Ingilizce bilmiyor mu bunlar hocam sporcu sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Giderken haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

Voleybol izlemem pek ama sırf bu konu yüzünden bugün oturdum izledim maçı Yenge gerçekten çok tatlı, fotoğraflarla alakası yok, 10 kat daha güzel. Umarım olur bu iş. Bu arada numarasını mı aldın?

Numarasını çok önceden almıştım antrenmanların sıkı geçiceğini söylemişti kendisi verdi çok mesajlaşmadık cepten arada bir çok sıkıntılı cepten mesajlaşmak o yüzden gmaile bakıyorum
  • Bi tanede bana ayarlasana kanka
  • @Dean. İngilizce biliyorum demişti ama ne düzeyde bilmem ben İtalyanca konuşuyorum 1 yıllık geçmişim var İtalyayla o yüzden avantajım çok

@AdiqeCaLe Mutlaka etmeye çalışırım

@vmaskesi dostum sana tonlarca kelime yazarım ama şuan değil sadece şunu diyim hoşlandığın kızı takip et

@xwireless55 o hatayı yapmam, kız beni dışlar heleki İtalyan kızları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 28 Ağustos 2013; 23:54:00 >
  • quote:

quote:

Voleybol izlemem pek ama sırf bu konu yüzünden bugün oturdum izledim maçı Yenge gerçekten çok tatlı, fotoğraflarla alakası yok, 10 kat daha güzel. Umarım olur bu iş. Bu arada numarasını mı aldın?

Numarasını çok önceden almıştım antrenmanların sıkı geçiceğini söylemişti kendisi verdi çok mesajlaşmadık cepten arada bir çok sıkıntılı cepten mesajlaşmak o yüzden gmaile bakıyorum

Cepten mesajlaşmak niye sıkıntılı olsun ki? Aradın mı hiç?

• quote:

quote:

quote:

1 defa cepten 3 dakika konuştum sesim titreyip durdu ama hissetirmedim çoğunlukla mesajlaştım, benlik bir sıkıntı yok ama kız çok geç cevap veriyor bu sefer, gmailde 1 dk bile sürmüyordu

• yanındaki kızdada aynısı var mavi renklisinden farkındamısınız?

benim tezim şu .

bunlar takımca veya 2-3 kişilik bişey yaptı , ne şekilde bilmiyorum ama konu sahibinin önceden bileklik takacaklarından haberi olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

yanındaki kızdada aynısı var mavi renklisinden farkındamısınız?

benim tezim şu .

bunlar takımca veya 2-3 kişilik bişey yaptı , ne şekilde bilmiyorum ama konu sahibinin önceden bileklik takacaklarından haberi olmuştur.

yapma bunu ya, tamam dostum öyle diyorsan öyle olsun inanmak zorunda değilsin ki, ama İtalyaya gittiğimde fotoğrafları attığımda da ne diyeceksiniz çok merak ediyorum
  • takip seri takip :D
  • ilk sayfadaki fotoğrafta iki tane kısa hatun var birini bana ayarlasana. Onlar olmazsa Yamamay Busto'dan Giulia Leonardi de olur. Aynı sektördeler mutlaka vardır muhabbetleri
  • Huntalerr kullanıcısına yanıt
    tez dedik bilader gözümüz yok . yalan değilse helal olsun.

ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

2'inci olarak.

İfşa team üyesi olarak diğer çocuklarla çalışma başlattırıyorum yakında kimliğin çıkar ortaya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1 defa cepten 3 dakika konuştum sesim titreyip durdu ama hissetirmedim çoğunlukla mesajlaştım, benlik bir sıkıntı yok ama kız çok geç cevap veriyor bu sefer, gmailde 1 dk bile sürmüyordu

İtalyan kezbanı olsa gerek Ağıdan satmaya çalışıyor kendini

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.