Şimdi Ara

it gibi calismak inek olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatim boyunca test kitabi bitirmeden 11. Sinifida bitirdim . Bu yaz tatilinda gunde en az 5 saat calismak okullar acilinca da bunu surdurmek istiyorum. Test cozdukce murlu olmak istiyorum. Su ana kadar hep ortalama ile gectim ama lys geldi catti eger boyle gidersem 400 puan alabilir miyim

440 puanlik anadolu lisesinde okuyorum. 3 yilin puan ortalamasi 58

Arkadaslar nasil inek oluyosunuz tavsiye verin ailem ve ben cok uzuluyorum ama istiyerek severek verimli nasil calisilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upupup

• ayni sorun bende de var hatta hersey ayni. Calismam lazim inek gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışırsın bir insanin bir aliskinligi edinme suresi 21 gundur

• Aşağı yukarı aynı gibiyiz takip

• Gunde 8 10 saat calisan inekler nerde

• Uni 2. Sınıfa geçtim ne test kitabı ne ders kitaplarını açmışlığım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

Hayatim boyunca test kitabi bitirmeden 11. Sinifida bitirdim . Bu yaz tatilinda gunde en az 5 saat calismak okullar acilinca da bunu surdurmek istiyorum. Test cozdukce murlu olmak istiyorum. Su ana kadar hep ortalama ile gectim ama lys geldi catti eger boyle gidersem 400 puan alabilir miyim

Arkadaslar nasil inek oluyosunuz tavsiye verin ailem ve ben cok uzuluyorum ama istiyerek severek verimli nasil calisilir

Galiba severek çalışma işi hiç olmuyor. Çalışanlar için çalışma görev veya alışkanlık çalışırken zevk almıyorlar, severek bayılarak yapmıyorlar. çalışmamak rahatsızlık veriyor bu görev bilinciyle yapıyorlar. Bende yıllarca çalışmayı sevmeyi umdum sevmedim çalışamadım, ne zaman bu benim sorumluluğum diyebildim o zaman çalışdım.
    Son sene tavsiyesi olarak iyi bir dershane ile ilk 3 senelik eksiğini kapatabilirsin, dersi dinle anlamıyorsan çalış öğren, anlıyorsanda deneme çöz iyice otursun konular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

Hayatim boyunca test kitabi bitirmeden 11. Sinifida bitirdim . Bu yaz tatilinda gunde en az 5 saat calismak okullar acilinca da bunu surdurmek istiyorum. Test cozdukce murlu olmak istiyorum. Su ana kadar hep ortalama ile gectim ama lys geldi catti eger boyle gidersem 400 puan alabilir miyim

11in sonunda bende öyle dedim lys ye 4 hafta var kitaplar hala boş öğretmenliğe gitsem yeter kankss
  • it gibi düzensiz çalışmak yerine bi akşam otur kendine haftalık program oluştur örneğin cuma günü saat 3 te geometriye 45 dk çalışıp 15 dk mola verip sonra 5 dk geometrinin sözel bölümlerimi okuyup başka bir derse geç.

• 1 Hafta sonra bu gaz yok olur :D
  • Bu benim son sansim gaz yokolmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS

1 Hafta sonra bu gaz yok olur :D

Şüphesiz

• Dostum okuyunca sasirdim beni anlatmisin , 11in sonundayim ders calisma istegim 0 ,adamlar nasil calisiyor anlamiyorum sonumuz hayrola

• İnek olunmaz, inek doğulur

• Up

• Tek yöntem var.Derse merak duyman lazım.Yoksa hayatta çalışamazsın sınava bu kadar uzakken.

• Hocam o inekleri burda zor bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS

1 Hafta sonra bu gaz yok olur :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.