Şimdi Ara

işyerine evden yemek getiren insan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

henüz yeni mezun olmuş, bir departmanda da yeni başladı. haliyle çoğu şeyden habersiz.

hemen her gün ben ve iş arkadaşlarım öğle aralarında toplanıp cadde üzerindeki restoranlarda yemek yeriz. aynı zamanda herkes öğle saatine kadar yaptığı işi özet geçer, bir konuda yardıma ihtiyacı varsa söyler. yani kısacası departmandaki herkes o masada kısa bir briefing verir.

fakat gel gör ki bu yeni mezun kızımız yemeğini evden getirmiştir ve bu sebeple bizimle gelmeyi kabul etmez. herkes bir arada yemek yerken, sohbet ederken o yemeğini daracık masasında tek başına yer.

bir kez teklif ettim, paran yoksa yardımcı olurum bendensin falan diye kibarlık yaptım. sonuçta yeni mezun halden anlarım ben de ama kızımız hiç oralı olmadı hatta bu nazik teklifim karşısında bir küfür yemediğim kaldı.

• İnsanlara iyilik yaramaz turbo, boşver.

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt

hocam benim iyi bi insan olduguma inaniyor musunuz?

• Kız haklı bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r_ome_o kullanıcısına yanıt

NEDEN HOCAM

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

lineacılar iyi olur genelde ama biraz zalim olurlar :)

• Çağırma da sıkıntı yokta ismarlayim demen onur kırıcı bir davranış brom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hey Paul!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de gelmezdim bu arada. Sen ona bir yemek ısmarlayacaksın bilinç altında kendini borçlu hissedecek böyle olmasa bile sen ona yemek ısmarladığın için istediğin bir işi yapmayınca veya en ufak bi pürüzünde muhtemelen o ısmarladığın yemek sana kendini haklı hissettirecek. O yüzden çok da abes değil

• Yemekhane varken yada kart verilmişken evden getiren insanları anlamıyorum abi bütün gün ofistesiniz molanızda dışarı çıkın bir hava alın , öğle arasında bile kös kös ofiste oturan insanları anlamıyoruz zaten pandemi var bir de böyle gıcık insanlarla aynı ortamda bulunmak gerçekten sıkıntılı bir durum. Yemek konusu midesi hassastır yada ne bileyim her yemeği yiyemez ama abi bir çorba iç varsa dışarda imkan gez, e

teras varsa çık, sen kurtarmayacaksın firmayı ve başkasının molası da göz dikmeyin.

• Sen eczacı değil miydin ya? Bi ara asgari ücretin altına çalışacak eleman arıyordun

• Zannederim erkekçe yemeğe gittiniz , kendiside tek kadın olduğu için gitmek istememiştir. Belki yalnız kalmayı tercih ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.