Arkadaşlar çalştğım firmada bazı sitelere giremiyoruz. Girmeye çalıştığımızda ise "Your page is blocked due to a security policy that prohibits access to category N/A. " gibi bir mesaj çıkıyor IE de. ultasurf 9 gibi bir proxy programı ile giremediğimiz Youtube türü sitelere erişilebiliyor. Ancak rapidshare gibi sitelerde üyelik girişi yapmaya izin vermiyor.
Üyelik girişide sağlayabilecek proxy programı varmı. Yada sorunumuzu çözecek daha farklı bir uygulaa varmı
websense kullanılıyor proxy yasaksa yourfreedoom programını kur üye ol browser ayarlarını ayarla Bilgi işlemcinin anlaması çok zor en azından ben anlayana kdar 8 ay kullandım pc me oturmasaydı halen kullanıyor olacaktım kullanmada yardım için özel mesaj atabilrisin
quote:
Orjinalden alıntı: asrin43
websense kullanılıyor proxy yasaksa yourfreedoom programını kur üye ol browser ayarlarını ayarla Bilgi işlemcinin anlaması çok zor en azından ben anlayana kdar 8 ay kullandım pc me oturmasaydı halen kullanıyor olacaktım kullanmada yardım için özel mesaj atabilrisin
Evet ben de your freedom öneriyorum. Çok makul bir ücrete çok kaliteli hizmet alabiliyorsunuz.
Siz galiba ttnetin paketlerinden birini almışınız ve o yüzden her sayfaya erişiminiz mümkün olmaz bunun proxy veya başka herhangi bir araçla alakası yok.
Alakası yok ttnetle. Dediğim gibi proxy programı ile girebiliyorum. Sadece üyelik isteyen sitelerde problem çıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: -inferno-
Siz galiba ttnetin paketlerinden birini almışınız ve o yüzden her sayfaya erişiminiz mümkün olmaz bunun proxy veya başka herhangi bir araçla alakası yok.