Şimdi Ara

İşyerinde girilemeyen siteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalştğım firmada bazı sitelere giremiyoruz. Girmeye çalıştığımızda ise "Your page is blocked due to a security policy that prohibits access to category N/A. " gibi bir mesaj çıkıyor IE de. ultasurf 9 gibi bir proxy programı ile giremediğimiz Youtube türü sitelere erişilebiliyor. Ancak rapidshare gibi sitelerde üyelik girişi yapmaya izin vermiyor.

Üyelik girişide sağlayabilecek proxy programı varmı. Yada sorunumuzu çözecek daha farklı bir uygulaa varmı

• www.gizlibak.com
    www.ktunnel.com
  • websense kullanılıyor
    proxy yasaksa
    yourfreedoom programını kur üye ol browser ayarlarını ayarla
    Bilgi işlemcinin anlaması çok zor en azından ben anlayana kdar 8 ay kullandım pc me oturmasaydı halen kullanıyor olacaktım
    kullanmada yardım için özel mesaj atabilrisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

websense kullanılıyor
    proxy yasaksa
    yourfreedoom programını kur üye ol browser ayarlarını ayarla
    Bilgi işlemcinin anlaması çok zor en azından ben anlayana kdar 8 ay kullandım pc me oturmasaydı halen kullanıyor olacaktım
    kullanmada yardım için özel mesaj atabilrisin

Evet ben de your freedom öneriyorum. Çok makul bir ücrete çok kaliteli hizmet alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

www.gizlibak.com
    www.ktunnel.com

onlarda engelli.
    yourfreedom programnı deneyeecem teşekkürler
  • Siz galiba ttnetin paketlerinden birini almışınız ve o yüzden her sayfaya erişiminiz mümkün olmaz bunun proxy veya başka herhangi bir araçla alakası yok.
  • Alakası yok ttnetle. Dediğim gibi proxy programı ile girebiliyorum. Sadece üyelik isteyen sitelerde problem çıkıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: -inferno-

Siz galiba ttnetin paketlerinden birini almışınız ve o yüzden her sayfaya erişiminiz mümkün olmaz bunun proxy veya başka herhangi bir araçla alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera bazı sitelere girmiyor.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.