Şimdi Ara

İSYANDAYIM!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzun seneler vestel 14'' kullanmıştım hakkını yemiyim tık demedi görüntüde hiç bir bozulma olmadı, şimdi de hyundai Q790 kullanıyorum ve bu monitöre aşığım diyebilirim.
  • vestel monitöre iyi diyemem ama tvlerine derim...bence tv de yerli olarak en iyi tercih
  • VEstel monitöründe Tv Sinede Bu kadar dandik mal olmaz ya allahtan evdeki tvler telefunken iki tane var 10 senedir kelek yapmadılar Maşaallah deyim :) sadece kumandaları eskidi
  • Her yazıyı ciddiye almayın kimiside firması yararına spekületif yorumlarda bulunarak son kullanıcıyı aldatıyor.Sanki dost tavsiyesi gibi başka niyetle yazılan çok yazılar gördüm.
  • 19'' vestel monitöre 190dolar vereceğimee,240dolar veririm hyundai q995 alırım.....üstelik 19''ler arasında vestel büyük falan değill.19'' crt monitörlerin görünebilir alanı 18'' dirr...bizim 17'' lerinde 16''.sadece lcd lerde verilen inç görülebilirlik alanıdır..
  • yıllardır vestel tv kullanıyoruz tek bi sorunlakarşılaşmadım süperler valla monitorlerinde haklı olaiblirsiniz ama tv lerine laf yok
  • Vestel'in monitörleriyle ilk olarak bir nevi yasal dolandırıcılık olan Veezy kampanyası (Kampanyaya katılan herkes zarar etti) ile tanışmıştım. Yaklaşık 5 senedir gördüğüm 15" ve 17" bütün Vestel monitörlerde ya bulanık görüntü ya da ekranda dalgalı desenler vardı. Renkler zaten Vestel'in bütün tüplü cihazlarında olduğu gibi aşırı doygun ve canlıydı. Açıkçası, Vestel'in gerçekten kaliteli ve tarafsız bir testte başarılı bulunan bir monitörünü görmeden Vestel'in monitörünün yanına yaklaşmam.

Monitörleri kalitesiz demek bütün ürünleri kalitesizdir demek anlamına gelmiyor ve bence gelmemeli. Örneğin yaklaşık 15 senedir kullandığımız Vestel buzdolabı bugüne kadar 1 kere bile sorun çıkarmadı ve gayet güzel çalışıyor. Ama arkadaşımın 6 ay önce satın aldığı DivX player, içindeki diski çıkaramadığı için servise gitti. Sonuçta büyük ve kaliteli ürünleriyle tanınan firmalar bile (107E örneğinde olduğu gibi) belli dönemlerde pazarın ihtiyaçlarına uygun, düşük kaliteli ve uygun fiyatlı cihazlar üretiyor. Ama tabii Sony gibi marka imajını ön planda tutan dev bir şirket olursanız, daima kaliteli ve pahalı ürünler satmayı prensip edinebilirsiniz. Artık piyasada yer edinmek eskisi kadar kolay değil. Vestel de anahatları "bol çeşit, vasat kalite, bol reklam, uygun fiyat ve bol taksit" olan bir yol çizdi. Çin'den gelenlere göre bile daha ucuza sattıkları ürünleri var. JVC ile anlaşma yaptılar ve video vs. üretip JVC etiketiyle piyasaya sürüyorlar.
    Vestel'in, televizyon güç katlarını yapan bölümünde çalışan arkadaşım kendi ürünlerini kötülemiş, Ar-Ge yapıyoruz diye verdikleri reklamların pek de gerçeği yansıtmadığını söylemişti. Bunu da eklemem lazım :)

Bu arada bizim burada gayet beğendiğimiz Bosch, Almanya'da kalitesiz, ucuz üretici olarak değerlendiriliyor. Gerçi hoş, Almanların beğendiği Miele'e de, Türkiye'deki en lüks markalardan biri.

• Vestel c kalite tüp kullanıyor Hyundai veya Samsung al
  • abi kalitesiz yapıyorlar.git istediğin bilgisayarcıya sor vestel alma derler.3 yılda başına gelenlerin dışında 3 yıldan sonra ne olacağını sen tahmin et.
  • Vestel eskiden çok kötüydü bizde bir 37 Ekran Vestel tv var alet genelde serviste takılıyor arada bir canı sıkıldığında uğruyor eve
    Ama şu anki ürünleri okadar kötü değil zorluya geçtikten sonra belli bir ilerleme kaydettiler. Eskiden arçelikler daha kaliteli oluyordu ama bence arçelik elektronikte çok düşürdü kaliteyi buzdolabı çam. mak falan hala iyi olabilir ama Ev elektroniği tv falan baya kötü
    Benim arçelik Dijital fotgoraf makinesini bir 10 dakika inceleme fırsatım oldu(hatta resim çekip pcden de baktım resimlere) inanın bana orite falan yanında Sony gb kalıyor allahım bu kadar kalitesiz olabilirmi bir makine bir de 5Mp diye satıyorlarya, eminim çinde pazarda falan satıyorlardır bunları yazık arçelik çok yazık.

• ya millet hakkatençözdüm ben bu monitör olayını tamamen şansı işi bu iş on kişinin çok iyi sakın kaçırma dediği monitöre bi on kişi de allah yazdıysa bozsun uzak durun diyor demekki şanslı isen düzgün bi tane denk geliyor bizde tavsiye edip duruyoruz şanssızsan berbat bişi çıkıyo aynı marka aynı model monitör yerin dibine sokuyoruz demekki piyango gibi bişi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: honnery

Samsung 793 Mb Kullanıyorum. Bundan Önce Philips vardı 107E İyikide Değiştirmişim Resmen Gözüme Tecavüz Etmiş Philips!

+1
    793 MB kullanıyorum memnunum güzel monitör adamların işi bu
    türkiye`ye giren bir çok elektronik parça üzerinde artık hemen hemen SAMSUNG yazıyor.Gecen bir ARÇELİK PLAZMA TV 106 EKRAN içini gördüm neredeyse her parçası samsung`du
  • Yav arkadaşlar, bende 2 tane Vestel 15" monitör var. Tahmin edin kaç yıllık. Bu güne kadar sadece birir bir arıza yaptı 2 sene önce, tamir gördü ve hala canavar gibi çalışıyor. Diğeride kasaya bağlanan kablo ucu kırıldı biz değiştirdik. Oda canavar gibi çalışıyor. Bu arada Vestel dışında 1 adet 15" Pachard Bell, 1 adet 14" Hyundai, 1 adet 14" IBM ve 1 adette ne idüğü belirsiz bir monitör var. Hala hepsi gayet güzel çalışıyor. Çok sayıda Vestel, Phillips, Samsung ve Hyundai monitör sattım. Alanlardan sadece biri ( Samsung alandı ) arıza ile karşılaştı. Ufotek o zaman sorun çıkarmıştı, sonra değiştirdi ve olay düzeldi. Kullanıcılar hala çok memnun. Tabi benim favorim CRT de Philiips 107T dir. nedeni tecrübe ile sabittir.
    Son nokta bundan 6 ay önce eve aldığım Vestel Ultraslim DVD player hala çok güzel çalışıyor. Tabi televizyon Toshiba.
    Yani kısacası ben yazıları anlamıyorum. Ben hem satıcıyım hem kullanıcı. Ve toplamda yüzde 10-15 sorunla karşılaştım. Sizler sanki her aldığınız malda problem varmış gibi yazmışsınız. Hayret...
    Saygılarımla
    acemiwebci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemiwebci -- 23 Nisan 2005, 10:47:17 >

• abi bence sen bi sayısal filan oyna.anca böyle şans olur derim bu işe.Vestel monitöre para vermek bayağı bir risktir.
    quote:

Orjinalden alıntı: acemiwebci

Yav arkadaşlar, bende 2 tane Vestel 15" monitör var. Tahmin edin kaç yıllık. Bu güne kadar sadece birir bir arıza yaptı 2 sene önce, tamir gördü ve hala canavar gibi çalışıyor. Diğeride kasaya bağlanan kablo ucu kırıldı biz değiştirdik. Oda canavar gibi çalışıyor. Bu arada Vestel dışında 1 adet 15" Pachard Bell, 1 adet 14" Hyundai, 1 adet 14" IBM ve 1 adette ne idüğü belirsiz bir monitör var. Hala hepsi gayet güzel çalışıyor. Çok sayıda Vestel, Phillips, Samsung ve Hyundai monitör sattım. Alanlardan sadece biri ( Samsung alandı ) arıza ile karşılaştı. Ufotek o zaman sorun çıkarmıştı, sonra değiştirdi ve olay düzeldi. Kullanıcılar hala çok memnun. Tabi benim favorim CRT de Philiips 107T dir. nedeni tecrübe ile sabittir.
    Son nokta bundan 6 ay önce eve aldığım Vestel Ultraslim DVD player hala çok güzel çalışıyor. Tabi televizyon Toshiba.
    Yani kısacası ben yazıları anlamıyorum. Ben hem satıcıyım hem kullanıcı. Ve toplamda yüzde 10-15 sorunla karşılaştım. Sizler sanki her aldığınız malda problem varmış gibi yazmışsınız. Hayret...
    Saygılarımla
    acemiwebci

• Philips 109P40 Brilliance kullanorum dahaa iyisini tanımam trinitron biter yane...
  • vestelin en yeni monitörü bile çok kötü be kardeşim. sizde göz yokmu? monitörün neresine bakıyorsunuz anlamadım. hele hele philips ve samsungun yeni modelleri ile kıyaslamak çok saçma olur. arçelik için bir şey diyemem çünkü adamlar LG ile ortak monitör yapıyordu galiba. zaten arçelik monitörde görmedim. ben trinitron tüplü monitörleri her zaman tek geçerim. kesinlikle diğerleri ile kıyaslamak çok saçma olur. hatta lcd ekranlı monitörler bile trinitron tüplü crt monitörler kadar iyi değil bence. bu yüzden bütçeniz el veriyorsa philips 109p40 yada bulabilirseniz sony monitör alın bence. inanın çok bariz farklar var. samsungun mb serisi filan hikaye. samsungun nf serisi var ve oda trinitron tüplü o serinin monitörleride kalitelidir. lcd ekranlarda çok geliştirildi ama hala trinitron tüplüler çok daha iyi bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.kaya -- 23 Nisan 2005, 11:21:55 >

• 15'' philips kullanıyorum daha iyisini görmedim

gözlerim kör oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

tüketici şikayetlerinde en çok şikayet alan firma vesteldir. Dünyanın en kötü monitörlerini üretiyor bu firma evet katılıyorum. Televizyonları da bir o kadar iğrenç, arkadaşım ZETA serisi bir tv aldı. 4 kere arızaya gitti geldi tamir edemedi ameleler.

+1 ....Teknik servis berbat sadece fiyatta kalmıyor olay.....
  • lg f700b yi tek geçerim.Samsungmuş,philipsmiş,vestelmiş hikaye
    Lg şahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmann -- 23 Nisan 2005, 17:19:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.