Yaw benim İsyan-Mu daki carda ki para patladı nasıl düzeltecem ya da adminler bi el atsanız :)
acc: sebas
Car ismi: Sebas
Benimde Strength patladı admin yaa 32767 den sonra basti nasil olduysa sonrada bug oldu -31000 lerde yaa yardım ederseniz sevinirim..
S_ebastian serverda birinden para iste trade den
tamam
Servera girin gorun spot ve gm shop koyuldu. Lorencia bar gm shop. Alın bosuna hack yapmayın. Fun server.
Ya admin yardım et . Sabahtan beri sana ulaşmaya çalışıyorum. Benim strength 32767 yi qecti sonrada -32000 lerde bişi oldu . Adam öldüremiom bişi yapamıom bi yardım et yaaaaa lütfen
düzeltim arkdaşım.
Eyvallah çok saolasın admnm
önemli değil. haftaya Serverda Oylama üzerine version değişimi olucaktır. Bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: ****
Herkez 7/24 Fun server arıyor. Açıyorum herhangi koruma fln güvenlik yok hack serbest hersey serbest sizin bu siteye cokertme isteginiz nedir? Bu kadar kolay acıklara saldırınnca hacker mı oluyorsunuz ? Alın size 7/24 Server oynayın işte Hack yapın hersey yapın her şey serbest Adminler isteyene item kundun soul verıyor zaten. Siz oynamak istemıyorsunuz sanırım. İlla Season mu kuralım güvenlık mı yapalım. 97d kurdum herhangi güvenlık yok boyle server devam edecek eğer devam ederse saldırılar sitesi auto rset kurucam. acc alımı msnden olucak
egonu tatmin etmek için server kuruyorsun bu yüzden bu oyundan bu kadar kolay vazgeçiliyor . 2 hafta sonra server kapanır tamamen ve oynayanlar zaman kaybetmiş olur sonucta ' Hack yapın hersey yapın her şey serbest Adminler isteyene item kundun soul verıyor zaten. ' diyen admin
ayrıca sitene biz saldırdık gibisinden suçlamaların için sadece şunu diyorum : noob !
quote:
Orijinalden alıntı: |SouL|
quote:
Orijinalden alıntı: ****
Herkez 7/24 Fun server arıyor. Açıyorum herhangi koruma fln güvenlik yok hack serbest hersey serbest sizin bu siteye cokertme isteginiz nedir? Bu kadar kolay acıklara saldırınnca hacker mı oluyorsunuz ? Alın size 7/24 Server oynayın işte Hack yapın hersey yapın her şey serbest Adminler isteyene item kundun soul verıyor zaten. Siz oynamak istemıyorsunuz sanırım. İlla Season mu kuralım güvenlık mı yapalım. 97d kurdum herhangi güvenlık yok boyle server devam edecek eğer devam ederse saldırılar sitesi auto rset kurucam. acc alımı msnden olucak
egonu tatmin etmek için server kuruyorsun bu yüzden bu oyundan bu kadar kolay vazgeçiliyor . 2 hafta sonra server kapanır tamamen ve oynayanlar zaman kaybetmiş olur sonucta ' Hack yapın hersey yapın her şey serbest Adminler isteyene item kundun soul verıyor zaten. ' diyen admin
ayrıca sitene biz saldırdık gibisinden suçlamaların için sadece şunu diyorum : noob !
Adam zaten belirtiyo kalıcı server olmadığını, hani böyle 1 ay dayanıcak 2 ay dayanıcak gibi iddaları yok, güvencede vermiyolar... İsteyene item verdiklerini belirtiyolar, yani bu server ı hacklemek ne bilim, biraz gereksiz bi insanın işidir.
Herşeyi açık açık söylemedim ama uraşmak istemiyorum!