Şimdi Ara

İsviçre'den ps3 oyun,dil sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. İsviçre'den ps3 oyunu almayı planlıyorum. (İnternetten değil mağazadan). Biraz araştırınca Almanya gibi ülkelerden alınan oyunlar sadece Almanca olabiliyormuş. İsviçre'dede hem Fransızca hem İtalyanca hem de Almanca konuşuluyor. Peki aldığım oyunda İngilizce dil desteği de olur mu? Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim anne tarafım İsviçre'de :D Ya mutlak vardır ingilizce tabiki
  • Yani Almanya tarafından alacağım (Luzern, Zürich) o yuzden kuşkuya düştüm

• Mağaza çalışanlarına sormanız en iyisi. Avusturya'dan aldığım oyun İngilizce çıkmıştı ama Almanya'da bulamamıştım mesela.

En iyisi orada sormak, hatta imkanımız varsa takıp denemek.
  • Almanya'dan oyun alınmaz. Her şeyi sansürlüyorlar bu çok modern dazlaklar.
  • Anlıyorum. Ben İngilizce olmayacağını düşünmüyorum sonuçta İsviçre'de 3 farklı dil konuşuluyor ve zaten bir şehire özel satım yapmaları imkansız. Daha önce oradan oyun almış kimse varsa yorum yazarsa çok iyi olur
  • Ya ingilizce ortak değil , %100 vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 GTA 5 TÜRKÇE DESTEK !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Benim anne tarafım İsviçre'de :D Ya mutlak vardır ingilizce tabiki

Mutlaka ve vardır kelimeleri uyumlu olmuş. Emin olamayız her oyun değil ancak bazı oyunlar o ülkenin dili olabiliyor (almanya ve polonyayı biliyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

Mutlaka ve vardır kelimeleri uyumlu olmuş. Emin olamayız her oyun değil ancak bazı oyunlar o ülkenin dili olabiliyor (almanya ve polonyayı biliyorum)

Uyumlu olmuş bencede. O dil seçeneği olmayan oyunlarda oluyor diye biliyoruum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

Uyumlu olmuş bencede. O dil seçeneği olmayan oyunlarda oluyor diye biliyoruum.

Net bir şey söyleyemem ama bir çoğunda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mayısta Prince Of Persia Trilogy HD aldım Münih'te Saturn mağazasından. Oyun İngilizce, alırken sormuştum gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Mayısta Prince Of Persia Trilogy HD aldım Münih'te Saturn mağazasından. Oyun İngilizce, alırken sormuştum gerçi

Bilgilendirmeniz için teşekkürler. İnternet'de bulamadığım için sormak istiyorum. Oyunlar tr fiyatlarına göre daha makuldur değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Mayısta Prince Of Persia Trilogy HD aldım Münih'te Saturn mağazasından. Oyun İngilizce, alırken sormuştum gerçi

Bilgilendirmeniz için teşekkürler. İnternet'de bulamadığım için sormak istiyorum. Oyunlar tr fiyatlarına göre daha makuldur değil mi?

Evet kesinlikle uygundu. Bir de cep telefonları uygundu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Evet kesinlikle uygundu. Bir de cep telefonları uygundu

Teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.