Şimdi Ara

isveçten alınma iphone 4'ün unlock işlemleri hakk....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar elimde 2 adet iphone 4 32gb mevcut.
    cihazlar isveç çıkışlı. sıfır kutusunda. model numaları: mc605ks/a olarak yazıyor. bu cihazları factory unlock yapmaya çalışıyorum ama birkac tereddütüm var, daha önce bu ülkeden iphone 4 alanların belki bilgisi vardır.

cihazların imei numaraları üzerinden sorgulattırdıgımda birisi Télenor, diğeri ise 3(three) operatörlerine ait olarak gözüküyor.

allGSMunlock sitesinden daha önce bir cihazımı factory unlock yaptırdım bunlarıda yapacagım ama sitede isveç bölümünde telenor diye birsey yok. telia diye bir operator gözüküyor. bu iki operatorde aynısımı acaba?
    hi3g ise hiç gözükmüyor ama danimarka bölümünde böyle bir operator var.

yardımlarınızı bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10.Lincoln -- 6 Mayıs 2011; 23:18:12 >

• Merhaba,

Hocam kolay gelsin bana da bu hafta geliyor 32 gb büyük ihtimal simlock ne yapabiliriz varmı senin bildiğin yöntem gevey dan başka? yada sen nasıl bir çözümle devam ettin?
  • Ücretli olarak mı factory unlock yapılıyor bu siteden imeinizi kopyalayıp sonra sorun çıkmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Lincoln

merhaba arkadaslar elimde 2 adet iphone 4 32gb mevcut.
    cihazlar isveç çıkışlı. sıfır kutusunda. model numaları: mc605ks/a olarak yazıyor. bu cihazları factory unlock yapmaya çalışıyorum ama birkac tereddütüm var, daha önce bu ülkeden iphone 4 alanların belki bilgisi vardır.

cihazların imei numaraları üzerinden sorgulattırdıgımda birisi Télenor, diğeri ise 3(three) operatörlerine ait olarak gözüküyor.

allGSMunlock sitesinden daha önce bir cihazımı factory unlock yaptırdım bunlarıda yapacagım ama sitede isveç bölümünde telenor diye birsey yok. telia diye bir operator gözüküyor. bu iki operatorde aynısımı acaba?
    hi3g ise hiç gözükmüyor ama danimarka bölümünde böyle bir operator var.

yardımlarınızı bekliyorum....

merhaba dostum cihazı ıme ile sorgulattım demişşin nasıl nerden sorgulattın soyleyebilirmisin dostum

• arkadaslar ben cihazları ugrasmadim o sekilde sattım. geveyli kullanılabiliyordu sadece. yontemini de aradim ama hiçkimse kilidi kıramadı.
    sorgulatma işlemini bir arkadasım var onun vasıtası ile ogrendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.