Şimdi Ara

Isvecliler Insan Degilmis (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hahahahahh çok saçmaymış hahhaha

  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

    Ne pinti adammışsın insan bi dolabı doldurur dolar kazanıyon Isvecliler Insan Degilmis Isvecliler Insan Degilmis 

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    benim de arkadaşım olur mu

  • isveçlilerle çalışıyoruz, arada bir geliyorlar hatta haftaya da gelecek 1 tanesi..

    sürekli yedirip içiriyoruz. soracam bu durumu, eğer doğruysa su bile vermeyecem

    şaka tabi, kim olursa olsun bizim kültürümüzde vatanımıza biri gelirse o bizim misafirimizdir(asalak mülteciler hariç,onların ve gelmesini sağlayan herkesin allah belasını versin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi değerlerimizin kıymetini bilmiyoruz, aslında o kadar güzel geleneklerimiz var ki...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Pembe götlü avrupalılara tapar bizim millet.Ortadoğunun insanlığını bilmezler bilselerde işlerine gelmez.Benim memlekette işşiz gariban bir teyzeye ailemde dahil olmak üzere bütün bölge halkı yıllarca para ve erzak yardımı yaptı.O teyzenin dualarıyla işimizi gücümüzü toparladık.O teyze isveçte yaşasa yağmurlu havada su vermezler.Bizim millette veren el olmayı sevmediği için ortadoğu kültüründen hoşlanmaz tabi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt
    Sen batılı olmuşsun... onların içinde yaşaya yaşaya huylarını kapmissin. Tabi ki parayı sen kazanıyorsun.Diledigin gibi harcarsın.Ama ailenin ve senin uyanikliligini Türkiye'ye mal edemezsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 1 Haziran 2022; 9:37:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten bu bireyselcilik değil, bencillikten de öte, başka bir şey bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de Avrupada yasiyorum ama Turklugumden Ataturkculugumden ve dinimden odun vermedigim gibi kimseye de laf soyletmem zaten oyle bir ortamim yok sukur karsilikli saygi cercevesinde tum sosyal cevrem.


    Her ulkenin iyi kotu yanlari vardir ama Turk kulturu ve inanisi bircok ulkeden ustundur dunyayi gezmis biriyim. Bu tarz batiliya yaranmak icin kendi ulkesini gomen insanlara gercekten aciyorum.

  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

    Olur tabi niye olmasin.

  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam siz kulturumuzun gerektirdigini yapin zaten bakma 2 gram insanlarsa takdir ediyorlardir bu kulturun ozelliklerini. Sor tabi ben once inanmadim ama tweete 2 saat fln okudum yorumlari cok kisi onayladi. Hatta ailesiyle baska ulkeye tasininca ya da belli bir yasa gelip seyahat etmeye baslayinca kendi kulturlerinin bu yonden ne kadar yanlis oldugunu anlayan da cokmus.

  • hardday kullanıcısına yanıt

    ben arapların içindeyim. avrupada değilim. forumda türkiyede son 24 saat içinde olan olaylar diye konu var onu gördün mü?

    kendini yakan adam,tecavüze uğrayanlar,halka açık yerde ... yapanlar,çırılçıplak yolda yürüyenler... ciddi bir ekonomik bunalım ve dini çöküş var. aylık kazancın 300doların altına düşmüş ama hertürlü mal gözünün önünde. 100yıllık planlı dini ekonomik çöküş ve faizle acımasızca sömürülüş var. adamlar bu faiz sistemini devreye sokmak için 2 tane dünya savaşı yaptılar.osmanlıyı çökerttiler ve ardından faiz sistemi devreye girdi.


    insanlar kıskanç kibirli olmuş. her ailede miras kavgaları var. sadece bende değilki.benim ailemle yaşadığım sorun miras kavgasından dolayı. benim eşimin ailesinde de miras kavgası var. insanlar a101de 300dolar altı maaşlı iş için binlerce insan sırada ama sen diyorsan ki bi sıkıntı yok sıkıntı sende ve ailende sadece, herşey süper diyorsan okey kanka. doğrudur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 1 Haziran 2022; 10:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt
    Sen hala aynı şeyi devam ettiriyorsun. . Ülkeni kötülemek yerden yere vurmak amacın bu olmuş senin bu forumda. Orada takılıp kalmışın. Diğer ülkeler, mesela Kanada da ev kiralarına elektrik ve su dahil... elektrik dahil olunca ev sahipleri ne yapmış.. klima bulaşık Makinesi ve çamaşır makinası olmasını yasaklamış. Çamaşırlarıni yıkamak için apartmanın altında kurulan çamaşır hane ve bulaşık haneye 5 dolar vererek kullanıyorsun..Ve evin kirası 1200 dolar.. asgari ücret vergiler kesilince 2350 dolar kalıyor..bunun 1200 u ev kirası... şuan kanada da 200gr kurabiye 9;50 dolar. Anladın ? İdrak edebiliyorsun değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    yazdıklarınız beni çok etkiledi biraz araştırma yaptım gerçekten çok ilerici bir ülke ben de iyi ve uyumlu biriyim arkadaşınız beni beğenirse orda yardımcı olabilir sevgilisiyle de tanışırım. aynı anda bir sürü arkadaş edinebilirim diye düşünüyorum sonuçta orda nadir olan kara göz kara saç kombinasyonuna sahibim. biraz delilik oldu ama gece girdim thy ye satın al a bastım. değeceğine inanıyorum burda asla yaşayamayacağım şeyleri yaşıcam. burda bazen parayla bile olmuyor olsa bile hep bir sahtelik var. siz de bilgili gibisiniz hocam bildiklerinizi esirgemezsiniz Isvecliler Insan Degilmis 

    Isvecliler Insan Degilmis




  • Batılılarda iş yok görün işte. Ekonomileri iyi olması dışında değerleri yok rezalet. Böyle kültür mü geliştirilir be. Geçmişte ne kadar kıtlık yaşadınız ki bu hâle geldiniz... XD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben Stockholm'e gitmiştim bir firma ziyaretine. 3 gün kaldım. Sağolsun oradakiler insandı. Şirketteyken birileri kendi zulasından kraker falan çıkarıp verdi. Dışarı yemeğe de götürdüler.


    Ama bu çok saçma bir adetmiş. Ulan evde yemek yiyosunuz ayıp ayıp. :D

  • hardday kullanıcısına yanıt

    ya 20yıla yakındır yurtdışında olup yılda 2 kez türkiyeye gidip 1 ay kalan adama hikaye anlatıyorsun kardeş. türkiye çok iyiyse kalabilirsin.heryerin avantajı ve dezavantajı vardır. ben türkiyeyi herşeye rağmen sevmesem şuan türkçe bile konuşuyor olmazdım ve tüm paramı da her ay türkiyeye transfer etmezdim. sana tüm gün cevap yazıcak değilim. ne istiyorsan onu yap ve düşün .bırak insanlarda hayatlarını görüşlerini yazsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt

    burda en ucuz ev 250bin dolar. 3 aydır elektrik faturası her ay 350dolar ve halen burdayım. burdaki fiyat kanadanın aynıdır evian su 2 dolar burda. ikea amerika ile fiyatları karşılaştırıyorum amerika dahanucuz birebir aynı ürün ama iyi kazanınca herşey hikaye oluyor anladın mı idrak edebiliyor musun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanan da artık hesap yapıyor ABD ve Kanada da... Artık herkes pizzayı evde yapıyor. Ve ucuz diye Türkiye Ermenistan İran Çin Endonezya vs taşınmak istiyor. Anladın dimi. Türkçe konuşma ile vatan ülke sevilmiyor. Doğma büyüme Kanadalı Türk de Türkçe biliyor... Anlıyorsun değil mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.