Bildirim
İsveçli Sihirbazlardan Yeni Ipad Şovu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok iyi yaa... -
Cidden çok hoş. -
güzelmiş -
Saglam -
Gercekten cok basarili -
Güzel degildi bence.. Sihirbazliklada ayrica bir alakasizdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Latour
ipad 4 nesil tanıtımı -
quote:
Cem Yılmaz gemici mantığıyla titanic izlenmez demişti senin gibiler için... -
Cok muthis inanilmaz hareketler hayran kaldim falan mi demem lazimdi,bildiin sacma basit gereksiz birsey iki tane ofis calisani ofisin kalanina şaklabanlik yapar gibi "stokolmü çok seviyoruz" diyorlar alkislio kalabalik helal mutlus yetenekli sihirbazlar bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Cok muthis inanilmaz hareketler hayran kaldim falan mi demem lazimdi,bildiin sacma basit gereksiz birsey iki tane ofis calisani ofisin kalanina şaklabanlik yapar gibi "stokolmü çok seviyoruz" diyorlar alkislio kalabalik helal mutlus yetenekli sihirbazlar bunlar
Dostum başlığı iyice okuduğunun farkında mısın? Mesleklerinden bahsetmiş ve bu adamlar bir şov hazırladı demiş... Yani başlık "İsveçli koreografistlerden muhteşem iPad şovu" da olabilirdi...
Özetle bu bir şov... Bence gayet güzel sıralamışlar videoları... -
İzlerken eğlendim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X