şu çökmez diyenler neye göre konuşuyor? yeni bir para birimi düşünün sermayesi olup canı sıkılan xcoin diye piyasaya sürüyor, Elon twit atınca değerleniyor sonra millet alınca değeri düşüyor böyle para birimi mi olur sabit bir değeri yok, keriz tokatlama, kara para aklama ve kaynak yaratma piyasada akış yaratmak için muhteşem ama geleceğin parası değil, fiziksel kaynağı olmayan bir şeyden elektirik harcayarak değer üretme var o ayrı bir boş iş. daha geçen Elon twit attı diye coin alanlar aldıkları coin aşırı değer kaybedince Elon'a sövüyordu. |
İsveç Merkez Bankası: Bitcoin çökebilir (4. sayfa)

-
-
"Çökebilir" demek kolay. Önemli olan "çökecek" diyebilmek. Hatta ne zaman çökeceğini de söyleyebilmek. Lüzumsuz muhabbet. Sanki kimse bilmiyor Bitcoin'in ne olduğunu da açıklama yapmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşveç Merkez Bankası yüklü alım yapmak istiyor galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990Aşu çökmez diyenler neye göre konuşuyor? yeni bir para birimi düşünün sermayesi olup canı sıkılan xcoin diye piyasaya sürüyor, Elon twit atınca değerleniyor sonra millet alınca değeri düşüyor böyle para birimi mi olur sabit bir değeri yok, keriz tokatlama, kara para aklama ve kaynak yaratma piyasada akış yaratmak için muhteşem ama geleceğin parası değil, fiziksel kaynağı olmayan bir şeyden elektirik harcayarak değer üretme var o ayrı bir boş iş.
daha geçen Elon twit attı diye coin alanlar aldıkları coin aşırı değer kaybedince Elon'a sövüyordu.
Zenginlerin kolay yoldan para kazandığı bir merkez haline geldi. Elon Musk, 1 yılda Tesla'dan edemediği karı aylar içinde Bitcoin'den etti. Balina yani zenginlerin istediği gibi piyasayı dump edip millete panik yaptırıp ekmeğini elinden aldığı ve kolayca daha da zenginleştiği gerçeği var. Bu yağlı kapıyı asla bırakmazlar. Zaten o yüzden bir bir piyasaya girmeye başladılar. Biz de küçük balıklar olarak büyüklerin vurduğundan arta kalanları toplayarak 3-5k dolar kar ediyoruz işte. Şahsen bir kaç gün önce ki bitcoin dumpında 2500 dolar kapabildim. Düşünsene sadece yarım saat içinde yoktan cebime giren bir 20 bin lira. Daha ne işte, bence bu treni kaçırmamanız lazım. Bu işin sonu gelmeden yolunuza bakın cebinize 3-5 fazladan bir şeyler girsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 11 Eylül 2021; 15:59:32 >
-
Düşsün biraz daha alalım diye uğraşıyorlar hep
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23
En son böyle bir şey duyduğumda Bitcoin 4000$ falandı, şimdi 50000$2 ya da 3 sene önce aralık ayında 20 binlerden satmıştım. Çöküşe geçti. 3.700 ü bile gördü. Hareketlerini kestiremediğim için bir daha bulaşmadım. Elon Musk kafasına göre bir tweet atar ve her türlü hareket olabilir.
Şu da var. Madencilikte kazanılabilecek miktarlar da azaldı. Bir zaman sonra bulunabilecek tüm bitcoin kazılmış olacak ve o zaman makineler kapatılmaya başlanınca ne olacak?
-
Geleceğin parabirimi kripto üzerine tasarlanırken bunu söylemek çok manidar kalıyor …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardesim elon musk dunyanin en zengin 1. ya da 2. Adami 180 milyar dolari var,bitcoinden 1 milyar 2 milyar dolar vurayim da zengin olayim mi diyecek?????Yani komplo teorisi atiyorsunuz biraz alakasi olsun.Kendisi paypalin yaraticisi,cok istese en kral koini tasarlar.Sacmalamayin,yeter artik be,kafaniz yanmis anladik da bi durun artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gerçekten 1 ya da 2 milyar kar ettiğini mi düşünüyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesla hissesi 50 dolardan(6 ya bolundukten sonraki fiyati) 800 dolara cikmis.Ihtiyaci var mi bitcoine?Kendi hissesi bitcoinden fazla artmis ki bitcine 20-30 k lardan girmis soyledigine gore
Anlıyorum. Sen devam et böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 11 Eylül 2021; 20:1:30 > -
nah çöker, tamam dibi görebilir ama çökmez.
-
Komplocu kardesim neyi ne kadar anladigin yorumunda belli,verecek mantikli cevabin yok,kafan yanmis.Bildigin sey alttan topluyor,yuksekten satiyor,sonra dipten topluyor vs vs.Bu adam dunyanin en zengin adami,ugrasmasina gerek var mi?
kimin çökeceğini anlamak için sıfatlarına bakmanız yeterli hepsi Dinazor.
-
Sana iyi niyetle bir şeyler anlattım ama belli sende biraz ergenlik var. En zengin adam parasının üzerine yatarak mı en zengin olarak kalıyor, troll musun? Kendime de kızıyorum gerçi o Elon Musk cevabından sonra hala niye sana cevap veriyorum diye de neyse son olsun
Komplo teorisinin de anlamını öğren öyle her yerde kullanma, söyleyince havalı duruyor da azcık alakayı tutturman lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mobidik2 ya da 3 sene önce aralık ayında 20 binlerden satmıştım. Çöküşe geçti. 3.700 ü bile gördü. Hareketlerini kestiremediğim için bir daha bulaşmadım. Elon Musk kafasına göre bir tweet atar ve her türlü hareket olabilir.
Şu da var. Madencilikte kazanılabilecek miktarlar da azaldı. Bir zaman sonra bulunabilecek tüm bitcoin kazılmış olacak ve o zaman makineler kapatılmaya başlanınca ne olacak?
Alıntıları GösterEn son bütün BTClerin kazılması 2140 falan olur diyorlardı. He o zaman kazılması bitse bile PoW sisteminden PoS sistemine geçer devam.
Aslında şuan BTC PoW sistemine geçse direk 2x olur rahat, ETH o yüzden geçmeye çalışıyor zaten.
-
Yorumlar haberden daha ilginç ve dikkat çekici hem okurken bilmediklerimizi hem de sallayanların argümanlarını okumak ilginç oluyor..
-
Sabah aksam senin dedigini yapsin o zaman,bir aya trilyon dolari olur.Paypali yapmis satmis,tesla ve spacex in de sahibi adam,senin kafaya gore bunlarin onemi yok,parayi bitcoinden vurmus???Ne bu,komplo teorisi degil de ne?Marsa gitme plani yapan adam oturmus bugun btcden ne kadar para kaldirdim diye mi hesaplayacak.Bu adami bizim 5 li ceteyle karistirma
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23En son bütün BTClerin kazılması 2140 falan olur diyorlardı. He o zaman kazılması bitse bile PoW sisteminden PoS sistemine geçer devam.
Aslında şuan BTC PoW sistemine geçse direk 2x olur rahat, ETH o yüzden geçmeye çalışıyor zaten.
Alıntıları GösterBir noktadan sonra btc fiyatı elektrik masrafını karşılamaz olur. Bu da 2140 yılından çok önce olur. O zaman da elindekini satıp kaçmaya kalkar herkes ve btc kazan makinalar kapanır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X