Bildirim
Isuzu- Mitsubishi- Transit (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sabahın 5.de uyuya kaldım tıra girdim. Şükür bi sadece aynam kırıldı. Yokuşta bırakmıyor yükü çekmem demez 5 -6 ton yük attım. Manevrası transite bin basar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yük konusunda lafımız yok. arkadaşım kaza yaptı isuzuda. araca sıkıştı. zor çıkardılar. konfora gelince motorun üzerinde seyahat ediyorsun zaten.quote:
Orijinalden alıntı: SeZa®
Sabahın 5.de uyuya kaldım tıra girdim.Şükür bi sadece aynam kırıldı. Yokuşta bırakmıyor yükü çekmem demez 5 -6 ton yük attım. Manevrası transite bin basar
_____________________________ -
Mitsubishi, hyundayi, kia, hino, dac, eski ivecolar Kamyon türleri hep aynı ustam herşeye dikkat önemli yapacak birşey yok ölüm varsa ölünür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynen burunsuz araba oldugu ıcın kazada Allaha emanetız zaten surat arabası olamaz Nkr Wıde gıbı araclar amam Isuzu motor olumsuz bır aractır.. her daım _____________________________ Kia Ceed(2019Elegance) crdi 7dCT -
Isuzu ve mitsubishinin olduğu yerde transitin adı bile geçmez. Nasıl ki passat ile symbol arasında segment farkı varsa bu araçlar arasında da fark vardır. Isuzu motoru yukarıda arkadaşın dediği gibi tecrübeli insanlarca dünyada en iyi motor olarak bilinir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Valla ustam yağsız 50 km rahat gezdim hortumlardan biri kırılmışquote:
Orijinalden alıntı: lag3
Aynen burunsuz araba oldugu ıcın kazada Allaha emanetız zaten surat arabası olamaz Nkr Wıde gıbı araclar amam Isuzu motor olumsuz bır aractır.. her daımKupayı kaldırdım motoru yıkayım diyince farkettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X