Şimdi Ara

iStyles' dan iPod Touch Skinleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 tane kendi Touch' ım için 2 tane de kardeşimin iPod Nano 3rd Gen' i için aldım.

Yaklaşık 9 günde elime ulaşdı.

http://www.istyles.com sitesinden Paypal ile aldım. Ancak direk kredi kartıda kullanabilirsiniz.

Siteden alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken tek şey, alacağınız ürünün Singapur stoklarında olması. Sadece Amerika' da varsa göndermiyorlar.

Ürünün kalitesine gelinca gayet güzel bir yapısı var ve Touch' ı inanılmaz bir şekilde sardı. Açıkcası bu kadar beklemiyordum.

Ekrana herhangi birşey yapıştırmıyoruz. Ürünün ambalajından çıkan koduwww.getmywallpaper.com adresinden onaylatıp, e-postamıza gelen duvar kağıdını iPod' a atıyoruz ve duvar kağıdı olarak seçiyoruz.

Almayı düşünenler için fikir oluşturması açısından hazırladım. Umarım faydalı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 10 Ağustos 2008; 13:42:12 >

•  iStyles' dan iPod Touch Skinleri

• Çok güzel olmuş. Bir süre Pure Energy' yi kullanayım, sonra sendekinden kullanacağım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 28 Eylül 2008; 22:36:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod killer
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.