Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.284
Cevap
95
Favori
1.163.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 hukuk dairesindeki dasyam 1 aydır kararı yzılamadı karar yazmak bu kadar zormu daha ne kadar daha bekleriz bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceyhun738 C kullanıcısına yanıt
    2019 mayısta 31. Hukuka gitti, 2020 eylülde 47. Hukuka taşındı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 48 hukuk 84* dosyam karara çıkmış arkadaşlar karar nekadar sürede yazilir

• 51 HUKUKTAN KİMSE YOKMU BAŞLAMADILARMI DAHA BAKMAYA :(

• 50.hukuk dairesi dosya numarası 350.lerde olduğunu söylediler... bundan önce dosyası olup ta biten var mı acaba..

• Mtnncl M kullanıcısına yanıt

Geçmiş mesajlarda 150 lerde dosyası olup sonuçlanan arkadaşlar vardı. Bizim 28## lerce daha 2sene bekleriz herhalde.

• A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt

Benim numara 953 lerde ve 5..6 ay sonrası gelir dendi.... sizlerin bence bu sene adli tatilden sonra yine daire değişir...

• Merhaba benim dosya no 2032 geçen hafta aradım 300 lerde dediler acaba bir günde kaç dosya bakıyorlar sizin dosya no kaç

• İzmir 15.BAM kimse yok mu ?

Hangi yıl sizin?

Benim dosya numaram 310 kusurler de ama hiç bir gelişme yok 350 li numaralı dosyalara gelmişlerse bir gelişme olması gerekmez mi

2021 dosya yılım ki zaten 2021 den baslayacaklarini söylemişlerdi bana da

• herkez 50. hukuk diyor ama 51. hukuk benimki. ve kimse yok

• Cskn1071 C kullanıcısına yanıt

Dosya numaralarını o zaman kafasına göre söylüyor o yüzden burada 350 den önce dosya numarası olan var mı diye... ama daha buralara gelmemişler...

• ugurbalat U kullanıcısına yanıt

Benim dava 2014 yılı temmuz...2018 Ekim istinaf gitti...29.hukuk,49.hukuk ve en son 50.hukuk dairesine gönderdiler..o kadar yoğun ki mahkemeler daha 2013 dava sonucu bitmeyen dosyalar var...

Kendini torpille morpille adliyeye sokmuş memurdan ne bekliyorsun ki kafalarına göre cevap veriyorlar vatan millet Sakarya olunca vatandaş diye gotunu yirtanlarin vatandaşlarına verdikleri yaşama hakkı adalet hakkı özgürlük hakkı gözümüzün önünde işte seminim ki daha 200 lü dosyalara bile gelmemişlerdir

Ne zaman görüştünüz hocam 50 hukuk dairesiyle yani size ne zaman söylediler 350.numarali dosyalara geldiklerini yarın müsait olduğun mesai saatleri içerisinde bende arayıp konuşacağım detayları burada paylaşırım bende

• 50.hukuk dairesi ile geçen hafta cuma günü görüştüm ve daha 350 dosya numaralarında oldugunu söyledikler tabiki geçiştirmek için söylüyorlar ..bir iş davası 8 seneye kadar sürer mi ..memleket yangın yeri olmuş herşey çökmüş adaleti saglayacak sistem kullanılmaz hale geldi önceden yargıtya giderdi dosya 1,5 senede gelirdi...şimdi uzay çağındayız ama daha adaleti saglayamıyoruz..

• Malesef bir insanın ilk hakkı yaşama ikinci hakkı eşitlik ve adalet hakkıdır ama malesef söyleyecek çok şey var da elden gelen bir şey yok davayı ilk acitigim da tutar 20 bin TL civarındaydı ve o zamanlar o paraya orta halli bir araba bile alinabiliyordu ancak şimdi üzerine faizler gelmesine rağmen tutarın hiç bir değeri kalmadı paramız eridi pul oldu. Adalet dedikleri yine zengine hizmet vatandaşa eziyetten öteye gitmedi sonuç olarak bunca yıl Cimer den BİMER den her yerden defalarca yazdım avukata bilgi verdim ama bir yaprak bile kıpırdamadı şimdi gelmiş size 350.nolu dosyalara geldik diyorlar ama benim dosya numaram 310 küsür ! Ve hala en ufak bir değişim gelişim yok eminim ki dosyalarimizin önüne yine zengin otorite sahibi veya torpilli yandaşlarının dosyalarini sıkıştırıyor bizi de bekletiyorlardir. Allah korusun düşünsene bir de ceza mahkemesi olduğunu suçsuz olduğunu mahkeme sonuçlanana kadar en az 5 yıl içerdesin komedi gibi ya 😄 henüz aramadım ama aradığım da bakalım bana kaç numaralı dosyalardayiz diyecekler göreceğiz bende durumu seninle paylaşacağım burada

• Selamın aleyküm arkadaslar karara cıkan dosya ne kadar süre sonra uyapa düşüyor bilgisi olan var mı acaba 35 gün oldu karar yazılmadı

• 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.