Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.294
Cevap
97
Favori
1.167.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 kasımda ist. 24'ü aradığımda alacak davasında 2018/1500lerde olduklarını ve haftada 80 dosyayı sonuçlandırdıklarını söylediler. 8 ay sonra benim dosyama geçileceği hesaplandı. Bugün aradım 1400lerde olduklarını, haftada 40-50 dosyanın anca sonuçlandığını söylediler. Bu ne çelişkidir arkadaş. Covid'ten dolayı aksadığını söylüyorlar :/ Hesapta 6-7 ay kalmıştı ki artık 17 ay sonra anca sonuçlanırmış 2018'42**'ler. 3 yıldır sağlık olsun dedik ama bu gidişle mahkeme sonucunu beklemekten biz sağlığımızdan olacağız

• 29. Hukuka 6 aralik 2017 giden dosyam icin 3 yil doldu ve geciyor. Bi hareket yok. Aradiginizda soylenilenlere inanmayin, hepsi o an telefondan kurtulmak icin yalan soyluyorlar. Kafadan atiyorlar 300 kaldi 500 kaldi 6 ay sonra 1 yil surer vs vs. Onlarinda kim kacinci sirada suan hangi dosyalara bakiliyor bilmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan Emre Çakır E kullanıcısına yanıt
    Kıdem ve fazla mesai benimde.. inşallah bir an evvel sonuçlanır virüs nedeniyle zaten bir hayli aksadı.. çalışma saatleride değişti yine uzayacak süreç
  • ülkedeki hukuk sistemi artık iyice dibe vurmuş durumda, bırakın istinafı yerel mahkemeler bile davaları en az 6 ile 9 ay sonrasına veriyor. benimde dosyam 2018 den beri istanbul bam 35 de ne zaman arasam yok 6 aya sonuçlanır, yok 3 aya sonuçlanır diyip, geçiştirip duruyorlar bu sebepten dolayı da en sonunda kafama dank edip avukatımla beraber istanbul bölge adliye mahkemesinin yolunu tuttuk ve mahkeme kalemine belki tutar diyip öne alım dilekçesi verdik ( hiç umudum yok ya) olmaz olsun böyle hukuk sistemi,

• 32. Hukuk Allah belanızı versin neyi bekliyonuz halen

• quote:

Orijinalden alıntı: bestlose

Bu nasil is arkadaş anlamadim gitti.benim de 28.hukuk 2020 /19.(yüz kusurlerde) daha bizimkinde hic bisi yok benden 1000 dosya sonraki karara bağlanacak.hic bisi anlamadim.ariyorum incelemede yazı bekleniyor falan diyip duruyorlar.

Anlaşılmayacak birşey yok, adamlar rüşvet ile dosyaları ileri alıyor demek ki. Kimse adalet sisteminde bile usulsüzlük olur mu demesin.

• Uder U kullanıcısına yanıt
    Daire 2020 Eylül ayında açıldı ama davalara yeni bakmaya başlamışlar maalesef 😔 Dilerim Pandemi ve yeni yıl sebebiyle uzamaz. Aynı dairede davamız olduğu için haberleşirsek sevinirim kardeşim. Dediğin gibi, hayırlısı olsun 🙏
  • Ömerşahan kullanıcısına yanıt

Arayıp görüştünüz mü kaçıncı dosyaya bakıyormuş 32.hukuk

• Arkadaşlar merhaba. Ankara BAM 18. Hukuk dairesinde dosyası olan varmı.şuan kaçıncı dosyaya bakılıyor acaba?
  • Ankara 30.hukukda dosyası olan arkadaşlar.kaçıncı dosyadalar bilgi alan varsa bilgi verebilirmi?2020/147.dosya numaram

• quote:

Orijinalden alıntı: dyg85

Ne zamandan beri 47.hukuktasın?Niye böyle oldu kii?Avukatın ne diyor?

aynı tarıhlerde bende 29. hukukta beklıyorum

• Adana Bam 11. Hukuk ta olan var mi? Umarim herkesin en kisa sürede davalari sonuclanir.

• Arkadaşlar 48.hukuktan. Bilgisi olan varmı 2018 subat da 27.h.d. Giden. Dosya 03 09 2020. Tarihinde. 48 h.d. Taşındı. Ve 2020 3**. Dosya numarasıyla. Hala beklemekteyiz. Arayan soran. Varmı 48 h.d. Ne durumda. Haftada 50 dosya olsaydı. Şimdiye. Sıra gelirdi. Haftada 25 dosya bile kapanmıyor sanırım

• önce ise iadeler bakılıyor demişti arkadaşlar. o yüzden daha sıra gelmemiştir belki. benimde 48 ama 38.. lerde2 yılı göze alacağım anlaşılan

• Brkelf B kullanıcısına yanıt
    benimde işe iade 11. hukuk sıra no 19.. adana bekliyorum 2020 mart ayında karşı taraf istinafa
    gönderdi. bölge adalet mahkemesine avukatım sordu yılbaşından sonra demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakay -- 17 Aralık 2020; 14:51:1 >
  • pakay P kullanıcısına yanıt

Benimde Sıra 15.. haberleselim süreçte dostum. Herhangi bir gelisme olursa yazarim muhakkak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brkelf -- 17 Aralık 2020; 15:29:31 >
  • Brkelf B kullanıcısına yanıt
    seninde işe iademi dostum tabi bende haber veririm sana ne zaman istinafa gitti dosya
  • pakay P kullanıcısına yanıt

Ise iade. Benimde mart ta gitti, once 8. Hukuk a gitti. Sonra 11 e aldilar.

• Merhaba arkadaşlar 2017de açtığım iş mahkemesi alacak davam tam 3.5 yıl sonra çok şükür olumlu şekilde karar yazılmış Ankara 30.hukuk 2020/3.. numaralı dosya nosu karar tam 1 ayda yazıldı.darısı tüm benim gibi bekleyen arkadaşlara inşallah.

• Hzyn044 H kullanıcısına yanıt

Sizin adınıza sevindim kardeşim ama bende 2017 de acıldı davam 2019 haziran ayında gitti dosyanızın nosu 2020 küsür nasıl baktılar ?2018 2019 bitmeden. Bilgi verirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.