Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senay22

Bana hala dosya numarası verilmedi benimki 7 sinde kapalı yazdı. bekliyorum
    E devletten kontrol edin, bugün güncellenmişti benim dava bilgileri, 18-09-2020'de kapandı 30.hukuktaki, 47.hukuk'a taşımışlar, uyaptan bakınca artık 30.hukuk görünmüyor. Dosya açılış tarihi de 18-09-2020 yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32.hukuk dosya kaçıncı dosyalara bakılıyor bilen varmı

• A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Bizi taşırlarmı başka daireye acaba 2019_1060 dosya no
    Sanırım 2020 dosyalarını taşıyorlar sadece..
    Bu taşıma hızlandırırmı süreci bizi etkilemezde belki yeni dairede erken biter taşınanların.
    Geçen görüştüm 2018 alacaklara yeni başlamışlar.
    Bu sürece bizi sürükleyenler perişan olsun bıktık walla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle senelerce iş mahkemesi bekle, ardından istinaf bekle, insanları yıldırıyorlar. Devlet kendi alacagi olduğu zaman 15günde tahsil ediyor, sıra vatandaşa gelince bekle ki sıra gelsin, zaten ağır ilerliyordu, üstüne pandemi dönemi, adli tatil vs.girdi araya. Şimdide dosya başka mahkemeye taşındı.

• Ankara 11. Idari dava dairesini ocak ayında aramıştım bana 2018 dosyaları bitmek üzere demişti, dün aradım bir gelişme var mı diye? aldığım cevap yine 2018 dosyalarını bitirmeye çalışıyoruz oldu. Geçen 8 ay boyunca ne yapıyor bunlar bilen varsa cevap versin Allah rızası için.

• armozgur kullanıcısına yanıt
    Cay kahve yemek 2de dosya baktımı akşam oluyor zaten 16 aydır alacak davası bekliyorum bunlarda hiç utanma arlanma yok

• 32.hukuk daha 2018 lere bakıyorlarmış 2020 bu senede sıra gelmezmiş ondan sonraki senede gelmezmiş. Ölme eşşeğim yaz geldi ne güzel iş

• Ankara 9.Hukuk ta dosyası olan var mı?
  • Adalet bu ulkenin yıllardir kanayan yarasi maalesef.Bu forumda ağirlikli ise iade davalari var ve diger davalara gore daha hizli sonuclaniyor ve bu sure de 2 yila yakin.Eger davaniz alacak davasiysa benim gibi en az yerel mahkeme ve istinafla beraber 5-6yil suruyor.Tazminat davalarini dusunmek bile istemiyorum.Insanlar hakli olduklari bir davada sirf bu sureler yuzunden mahkemeye dava acmayi en son ihtimal goruyorlar.Bir toplumda adalet coktuyse hersey bitmistir.Acil yargi reformu yapilarak adalete olan guven tesis edilmelidir.

• Adalet bitik kendimizi avutuyoruz. Adalet sadece güçlü olan tarafı seçiyor, tabi buna Adalet denirse.

• istanbul 27 hukuk bam alacak davasında kaçımcı sırada, bilen var mı?

• İST BAM DA BAZI HUKUK DAİRELERİNDEKİ DOSYALAR YENİ AÇILAN HUKUK DAİRELERİNE VERİLMİŞ.ÖRNEĞİN:2018/2000 OLAN DOSYA 2020/1000 OLMUŞ.BU DAHA ÇABUK SIRA GELECEĞİ ANLAMINDA MI.ÖYLE OLSA BİLE DİYELİM Kİ DOSYA SAYISI YARIYA İNMİŞ AMA ÖNCEKİ DAİREDEYKEN 2018 OLAN DOSYA YILI ŞİMDİ 2020 OLMUŞ.
    BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA...
  • evet daha çabuk sıra geleceği anlamına gelir...2018 dosyası aktarıldığına göre, 2017 dosyaları ya bitmemiş yada hiç başlamamış... muhtemelen dosyanız 4- 6 ay sonra bakılmaya başlanır... brnim dosya 27. hukukda 2019/0××× ve taşınmamış gibi...taşınmamış ise 2018 lere 27 hukuk başkamış diye düşünüyorum

• BİZİM DOSYA NUMARAMIZ 600 LERDE.O NEDENLE EN FAZLA 2 YA DA 2 BUÇUK AY SONRA SONUÇLANIR.ÇÜNKÜ AYDA EN AZ 240 DOSYA SONUÇLANIYOR.HEPİMİZE İYİ SONUÇ GELMESİ DİLEĞİ İLE...
  • SADEGÜL ÖZER S kullanıcısına yanıt
    Hic oyle 2 ayda sira gelir diye umutlanma, 2017 de istinafa giden dosyam icin son 1,5 yildir, kasimn2019 da dediler, ocak 2020 dediler, mart 2020 dediler, adli tatil girmededn bitirmeye calisiyorlar dediler, 2 hafta once 250 kadar dosya var bitirmye calisiyolar dediler, en cuma aradim yilbasina bitirrmeye calisiyorlar dediler.
    Anlayacagin hesap kitap yapma bence.

• neredeyse 20 ye yakın hukuk dairesi açılmış ve inanılmaz bir şekilde hakim ihtiyaçları var, pandemi sebebi ile dosyalar çok yığılmış ve ayrıca bu yığılmaları biraz daha hafifletmek amacıyla yerel mahkemeler de dava açma talebin de bulunulduğunda 6 ay dan önceye gün vermiyorlar.
  • 41.hukukda dosyası olan varmi 1 senedir isnafta çıldıricam ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Hic oyle 2 ayda sira gelir diye umutlanma, 2017 de istinafa giden dosyam icin son 1,5 yildir, kasimn2019 da dediler, ocak 2020 dediler, mart 2020 dediler, adli tatil girmededn bitirmeye calisiyorlar dediler, 2 hafta once 250 kadar dosya var bitirmye calisiyolar dediler, en cuma aradim yilbasina bitirrmeye calisiyorlar dediler.
    Anlayacagin hesap kitap yapma bence.
    BİZİM DOSYAMIZ 2018 EYLÜL AYINDA GİTTİ.YANİ 2 YILI GEÇTİ.İKİZ DAİRE AÇILMIŞ VE DOSYAMIZ ORADA BAKILACAK.DOSYA NUMARASINA VE HAFTADA ÇIKAN KARAR SAYISINA GÖRE HESAPLIYORUM,MANTIKLA HAREKET EDİYORUM YANİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADEGÜL ÖZER

BİZİM DOSYAMIZ 2018 EYLÜL AYINDA GİTTİ.YANİ 2 YILI GEÇTİ.İKİZ DAİRE AÇILMIŞ VE DOSYAMIZ ORADA BAKILACAK.DOSYA NUMARASINA VE HAFTADA ÇIKAN KARAR SAYISINA GÖRE HESAPLIYORUM,MANTIKLA HAREKET EDİYORUM YANİ...

Alıntıları Göster
    Bunlarin mantigini cozemedim, aralik 2017 de 29.hukuk dairesine giden dosyam icin, ilk gittigin de 6 ay bilemedin maximum 1 yil surer demislerdi, sonrasi yalanlarla bugune kadar geldik, ve hala yilbasina bitirmeye calisiyorlar dediler.
    Hesap kitap hicbiri tutmadi maalesef, insallah dediginiz gibi 2,5 aya sira size gelir,
    Bazilari one alim dilekcesi veya cimerden gerekceli bir sebep yazarak dosyalarini one aldirdi.
    Bende yazdim birkac defa ama maalesef ise yaramadi.
    Simdi yilbasini bekliyorum tabi ben yine sira gelecegini umut etmiyorum.

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN.2017 DE BİZİM DOSYAMIZ 21 GÜNDE SONUÇLANDI.ONDAN SONRA BİRİKME OLDU.BEN BUGÜN ANKARA BAM 8.HUKUK DAİRESİNİ ARADIM,4 ÜYE HAKİM VE 1 BAŞKAN VAR.HAFTADA 60 DOSYA KARARA BAĞLANIYORMUŞ.ZATEN BAM BAŞKANI DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI,1 HAKİMİN HAFTADA ORTALAMA 15-20-25 KARAR VERDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ.BEN DE BURADAN YOLA ÇIKARAK HESAPLIYORUM...
    N O T:ANKARA BAM 8.HUKUK DAİRESİNDE 2018 DOSYALARI YILBAŞINDA BİTER,2019 DOSYALARINA OCAK AYINDA GEÇİLİR DEDİLER.
    DOSYASI OLAN ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADEGÜL ÖZER -- 29 Eylül 2020; 14:2:10 >
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.