Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.286
Cevap
95
Favori
1.163.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kadir1903bjk

Ön inceleme de yazan dosya durumu açık olarak değişti ne anlama geliyor bu 2 yıldır ön inceleme için atama bekliyor yazıyordu simdi dosya durumu açık yazıyor
    Değişen birşey yok, tüm dosyalar artık açık olarak gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhannn888 G kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yokmuş. Avukata vekalet verdim benim vekilim ve o gönderdiği için ihtarnameyi onun Adresine başvurmalılar

• ozziem O kullanıcısına yanıt
    Ozziem bundan sonra herhangi bi dava açacakmışım.ornegin ben 4 ay daha çalışmış olsa idim yakacak prim ikramiye yol ve yemek parası yillik izin gibi bi takim alacaklar oluyor.yoksa kıdem ihbarla birleştirip mi bu farklar alınıyor.bi de kidem ihbar tekrar en baştan mi başlayacak.yoksa ise iadenin devamı diye daha çabuk bitme ihtimali var mi

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    İlk istinafa gidiş Mayıs 2018.31.hd. 2018/17... 41.h.d si yeni açılınca aidiyetle oraya gönderildi. Bende öne alım dilekçesi verdim 3 kez. Yalnız etkisi olmuşmudur bilmiyorum. İki yılı aştı sonuçta@kutay2455
  • İbrahimHD35 İ kullanıcısına yanıt
    Seneye olsun sonuçlansa şükür etcem inşallah daha fazla uzamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahimHD35 İ kullanıcısına yanıt
    Şuan e devlete baktım dosya durumu ön inceleme için atama bekliyor demiyor AÇIK yazıyor dosya durumumda bu acaba bi ilerleme kaydettiginimi gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: Elif..28

Şuan e devlete baktım dosya durumu ön inceleme için atama bekliyor demiyor AÇIK yazıyor dosya durumumda bu acaba bi ilerleme kaydettiginimi gösterir
    Şuan bütün dosyalarda Açık yazıyor.
    Herhangi bir gelişme değil bu, şuan adli tatil de girdi, 2 ay daha ilerleme şansı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalta

İlk istinafa gidiş Mayıs 2018.31.hd. 2018/17... 41.h.d si yeni açılınca aidiyetle oraya gönderildi. Bende öne alım dilekçesi verdim 3 kez. Yalnız etkisi olmuşmudur bilmiyorum. İki yılı aştı sonuçta@kutay2455
    Benim 2.5 yılı geçti, adli tatil de girdi araya, yani eylüle kadar dosya bakılmayacak.
    Aralık ayında tam 3 yıl olacak.

• Bu yıl istinaf mahkemeleri kapalımı? Bilgisi olan varmı arakadaşlar

• Hakankny kullanıcısına yanıt
    bu yıl yatis yılı olarak tarihe geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: bestlose

Ozziem bundan sonra herhangi bi dava açacakmışım.ornegin ben 4 ay daha çalışmış olsa idim yakacak prim ikramiye yol ve yemek parası yillik izin gibi bi takim alacaklar oluyor.yoksa kıdem ihbarla birleştirip mi bu farklar alınıyor.bi de kidem ihbar tekrar en baştan mi başlayacak.yoksa ise iadenin devamı diye daha çabuk bitme ihtimali var mi
    Benim avukatta bahsetti bundan. Sizin konunuzu tam bilmiyorum ama Kıdem ihbar aldıysanız çıkarken, sonra işe iade açmışsanız, işe iade davası eğer çağırmazlarsa, 4 ay boşta geçen süre + 4-8 ay arası işe başlatmama tazminatı alınıyor. Bu bildiğimiz kısım ama daha sonra fesih dava sonucunda geçerli hale geldiğinden, atılındığı andaki ödenen kıdem ve ihbar tazminatı şu anaa göre hesaplanıyor. 4 ay da kıdeme eklenmeli.(buradan da 1/3 yıl kıdem tazminatı gelecek) Bu aradaki farklar için de evet ayrı bir davadan söz etti avukat. Ama 1 celse sürermiş(arabulucuda çözüledebilir) Dediğiniz bu durum mu bilemedim tabii.

Adli tatili unuttum bir an ilerleme var sanıp sevinmiştim🙄😑

Teşekkürederim bilgi verdiğiniz için

• Ankara 5. Hukuk Dairesi'nde alacak davasında açılış tarihi, 11/02/2019 dosya numarası 2019/5** olan davam 10 gün önce falan Dosya Durumu: AÇIK'a döndü.
    1,5 Senedir istinafta bekliyorum.

Ankara 5. Hukuktan bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ne durumdalar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakırburak -- 20 Temmuz 2020; 13:52:35 >
  • Geri çağrılan var mı arkadaşlarişe iade başvurusu yapıp da , 16 Temmuzda işe iade başvurumu yaptım. 1 ay sürede cevap gelmesi gerek , 16 Ağustos son gün..
  • işe iade dosyam yıllardır ön inceleme için atama bekliyordu geçen hafta açık olarak değiştirilmişti şuan e devlette görünmüyor ilk açtığım davanınkınden isnafta olduğunu görebiliyorum sadece BAM 28. hukuk olan silinmiş ayrıca bi sorum var işe iade davalarında adli tatil varmı )
  • O zaman karar yazılmış

• cemozcan88 C kullanıcısına yanıt
    E devlette görünmüyorsa eğer dava sonuçlanmış demektir avukatını ara uyaptan baksın karara sonra da kazandıysan işe iade için tebligat çeksin

• Kazanılan davadan sonra kararda 15 gün içinde itiraz hakkı adli tatile gelirse süre adli tatil sonrasına kalır mı yoksa nöbetçi hakim mi ilgilenir bilgisi olan yazabilir mi

• merhabalar benim 2017 de konya 1. iş mahkemesinde dava dosyam açıldı 2019 Eylül 6 da konya 8. bölge adliye mahkemesine istinafa gitti tam 10 ay ön inceleme için atama bekleniyor yazıyordu e devlette şimdi 1 hafta önce dosya durumu açık yazıyor şimdide mahkemeler ara tatiline girdi benim dosyam ne zaman sonuçlanır

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.