Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.284
Cevap
95
Favori
1.163.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön incelemeden açık durumuna geçme olayı şu şekilde e devlette ki bütün dosya durumlarını açık olarak göstermeye başladı SÜREÇ ŞU ÇEKİLDE İKERLİYIR ÖN İNCELEME İÇİN ATAMA BEKLİYOR SONRA ÖN İNCELEMEDE SONRA İNCELEME İÇİN ATAMA BEKLİYOR SONRA İNCELEMEDE DAHA SONRA DA KARAR VERİLİYOR. BENİM DOSYAM İŞE İADE DAVASIYDI BU ŞÜREÇİN HEPSİ 3 ayda bitti karara bağladı istanbul 24. Bölge mahkemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dosyam 2019 mayıs ayında istinfta açıldı ve o tarihten beri dosya durumu hep açık olarak durdu, anladığım kadarıyla bu konuda kafalarına göre takılıyorlar.

• bestlose B kullanıcısına yanıt
    Emsal olmaması lazım.. benimki işten atıldığım zamankinden hesaplandı. Kazık girdi bana

• ÇEÇO44 Ç kullanıcısına yanıt
    nası oluyo bu iş ya 1.5 yıldır işe iade davam 28.hukuk istanbulda hala bi gelişme yok ön incelee için atama bekleniyordu şimdide açık yazıyor
  • Arkadaşlar İstanbul BAM 18.HD'de dosyası olan var mı acaba? 21 ay oldu hala hareket yok benim dosyada. 25 ay yerel mahkeme sürdü. 21 ay istinaf ve daha ne kadar süreceği meçhul. Burdan sonra birde Yargıtay'a gidecek orası zaten dipsiz kuyu düşenin vay haline. Sağdan soldan hep duyardım bu adalet işlerinin yavaş olduğuna fakat abartı sanırdım. Meğer az bile söyleniyormuş. Allah herkese sabır versin ve bir an önce istediği kararın çıkmasını nasip etsin.
  • Sonunda kesinleşme şerhi alındı ve kesinleşme şerhli karar tebliğ oldu. Noterden aynı gün ihtarname çektik işe iade için.
    Ama başvuruda avukat eski adresimi yazmış. Orada bulunmuyorum şu anda. Acaba işe iade davetini nasıl gönderirler gönderirlerse?
  • Adresini güncellemen gerek yoksa büyün emek boşa gider benim avukat bana öyle dedi

• cemozcan88 C kullanıcısına yanıt
    Valla dosya açılış tarihi kasım 2018 25 aralık 2019 da mahkemeyi kazandım ama karşı taraf istinafa başvurdu 27 mart 2020 de istinaf dosyam açıldı 14 temmuzda da bitti kesin sonuç geldi çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇEÇO44

Adresini güncellemen gerek yoksa büyün emek boşa gider benim avukat bana öyle dedi
    Neden bütün emek boşa gider? Noterden gönderdi avukat, ki adreste olmak durumunda değilim 24 saat. Avukatın kendi adresi doğru, vekilim olarak çekti ihtarı. Ben de iadeli taahütlü ayrıca postadan yolladım ve oradaki adres doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozziem -- 16 Temmuz 2020; 21:56:56 >
    valla hocam çok hızlı ilerlemiş .işe iadeydi sanırım seninki.benimki hemen hemen senden 3 ay önce oluyor hem yerel hem istinafta fakat alacak davası olduğundan sanırım ben daha 1 sene beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozziem

Neden bütün emek boşa gider? Noterden gönderdi avukat, ki adreste olmak durumunda değilim 24 saat. Avukatın kendi adresi doğru, vekilim olarak çekti ihtarı. Ben de iadeli taahütlü ayrıca postadan yolladım ve oradaki adres doğru

Alıntıları Göster
    avukatın noterden çektiği ihtarı işveren değerlendirir. ve sizin adresinize yapılır davet.avukatınıza yaparsa davet geçersiz sayılır.
  • Merhabalar. Dosyam(ist bam 41.hd. 2019/145... alacak davası) 24.06.2020 tarihinde karara çıktı. Henüz gerekçeli karar yazılmadı.Arıyorum yazılacak deyip geçiştiriliyor. Bugün son işgünlerimi adli tatil öncesi yada adli tatide karar yazılıyormu bilgisi olan var mı.
    dosya yılı ve numarası kaçtı sizin. 24. hukuk dairesinden haber almak neredeyse imkansız gibi
  • Cimer yazı yazmıştım bugun cevap gelmiş 31.bam da alacak davalarında 2018.2500 de imiş biz daha 2 sene daha bekleriz böyle giderse

• dava durumuna e devlet den baktığımda dosya durumu atama için sıra bekliyor yazıyordu şimdi ise dosya durumu açık yazıyor anlamını bilen açıklaya bilir mi?
  • hüsnü ben malik H kullanıcısına yanıt
    Dosya numaram 2028/563 kasım 2018 de başladı25 aralıkta 2019 bitti sonra istinafa gitti istinaf dosya numaramı hatırlamıyorum ama mart ayında başlamıştı yeni bitti keisnleşti çok şükür

• Doğru söylüyosunuz:(

• Türk3476 T kullanıcısına yanıt
    Bize gelmesine o zaman 4500-5000’e yakın dosya var demek ki. Dediğin gibi minimum 1,5-2 senesi daha var.

2016’da işten çıktık.
    Hedef 2023 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn2121 -- 17 Temmuz 2020; 20:7:17 >
  • Ön inceleme de yazan dosya durumu açık olarak değişti ne anlama geliyor bu 2 yıldır ön inceleme için atama bekliyor yazıyordu simdi dosya durumu açık yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalta

Merhabalar. Dosyam(ist bam 41.hd. 2019/145... alacak davası) 24.06.2020 tarihinde karara çıktı. Henüz gerekçeli karar yazılmadı.Arıyorum yazılacak deyip geçiştiriliyor. Bugün son işgünlerimi adli tatil öncesi yada adli tatide karar yazılıyormu bilgisi olan var mı.
    Hocam 2019 da istinafa gitti diyorsunuz, birde alacak davası, öne alım dilekçesi falan mı verdiniz
    Benim 2017/47xx 29.hd. hala bir hareket yok, dilekçe cimer ne varsa yazdım.

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.