Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.273
Cevap
95
Favori
1.159.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıda bir arkadaş dosyasının yeni açılan bama kaydırıldığını yazmıştı. Sonuçta bence faydası olur ama zararı olmaz. Çünkü sizin önünüzde bekleyen sırası gelenleri kaydırma İHTİMALİ var diye düşğnüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamamba03 kullanıcısına yanıt
    25 bam. En yavaş çalışıp,karar alan daire. Gozunuz aydin. Çok uzun süre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manifesto95 M kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan bizde seni beklicez kardeşim 223* nolu dosya

• quote:

Orijinalden alıntı: karamamba03

Ohhh be sonunda dosyam incelemeye geçmiş nihayet 2.5 senedir istinaftaydı 25.Bam da alacak dosyası 1600lerde idi sıram darısı bekleyenlerin başına.
    2.5 sene istinaf mı olur ya işçi alacağı mı? ben şimdi 2019 da daha ilk derece alacak davası açtım istinafa giderse yandım :S.

ama istinafa giderse alacaklara faiz işliyor değil mi
  • gokhannn888 G kullanıcısına yanıt
    işliyor da paranın değeri kalmıyor o zamana da maalesef

• Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Benim ise iade davam yeni bitti.gerekceli karar yazıldı. Sakarya bam gideceğini söylüyor avukat. Sakarya bamda dosyası olan var mı ? Ne kadar sürede sonuç alınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanze61

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Benim ise iade davam yeni bitti.gerekceli karar yazıldı. Sakarya bam gideceğini söylüyor avukat. Sakarya bamda dosyası olan var mı ? Ne kadar sürede sonuç alınıyor.
    benim işe iade istanbulda 1 senede sonuçlandı istinafda.
    maksimumun bu olsun
  • Bureva B kullanıcısına yanıt
    ona maalesef yapacak bir şey yok ülkeyi bu hale getirenler utanahhahahhahhahha
  • maxfly M kullanıcısına yanıt
    https://iscidunyasi.com/mahkeme-karariyla-issizlik-maasi-alinmasi/

Buradan bilgi alabilirsiniz.
    Kolay gelsin
  • Arkadaslar merhaba kolay gelsin Samsun BAM 7 hukuk da dosyayı olan var mı...

• Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    Benim dün itibari ile karara çıkmış yazdı 6 günde inceleme bitti karara cıktı fakat uyap ta gözüken bisey yok halen sadece e devlette gözüküyor karara çıkmış diye

• Arkadaşlar merhaba,

işe iadeyi kazandım, istinafta onayladı ama şirket işe iade almıyor, üstüne hiçbir şekilde borcumuz yoktur diye yazı göndermiş.

icra davası açacağız ne kadar sürer ?
    böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
  • mevluttat M kullanıcısına yanıt
    genel olarak eski mesajları okursanız cevap bulabilirsin. geriye doğru bakarasan 10-20 sayfa.
    mahkeme kalemini arayacak avukat.
    kararın uyapta yayınlanmasını ve istinaf kararının ilk derece mahkemesine gönderilmesini talep etsin. o zamana kadar uyapda göremezsin.
    öyle saçmalıkmı olurmuş nasıl bir işyeri orası bir kere kafadan işe iade 4+4 hükmetmedimi artı tazminat vermek zorundalar avukat hesaplayıp icraya koysun bak bakalım nasıl ödüyorlar alacak davasına dönüştürüyorlar işi ama alacağın 3 ken 6 olacak bu işverenler resmen dalga geçiyorlar

sizin için gayet iyi olmuş.
    eğer siz istinaf sonrası süresi içinde işe başlamak için şirkete başvurduysanız. ve işveren sizi işe başlatmadı ise yazılı olarak.
    hemen istinaf kararını alıp, şirketin dilekçesi ile birlikte icraya veriyosunuz. ilamlı icra.
    hah işte bide o zaman ödemiyorum desin
  • mevluttat M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şu an seninle durumumuz aynı benim dosyam Ankara bam 6. Hukukta, daireyi aradım heyette imza bekliyor dediler bu ayın sonu ekimin başı gibi tekrar arayin dediler o zaman netleşir dediler.

• Benim karar çıkmış fakat yazılması 1 ay içinde olur dediler inşallah en kısa sürede çözülür kardesim

• İstbam için;
    Dosya durumu "açık" olupta, değişen var mı ?!
  • SA, ARKADAŞLAR İST / BAM , 28.HUKUK 2018/189* NOLU İŞE İADE DOSYAM İNCELEMEDE OLARAK DEĞİŞMİŞTİR.
    BİLGİNİZ OLSUN. SORUM OLARAK TA İNCELEMEDE OLAN DOSYA NE ZAMAN KARAR AŞAMASINA GELİR ? KARAR ÇIKTIKTAN SONRADA
    1 AY YAZILMASINI BEKLEMEDEN KALEMİ ARAYIP SONUCU ÖĞRENEBİLİYO MUYUZ ? TEŞEKKÜRLER.
  • Dogan.akk D kullanıcısına yanıt
    BAM 6'da benim de dosyam bulunuyor. Sizin işe iade mi?
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.