Bildirim
istiklal caddesine arabayla girdim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Saat kaçta girdiniz?
Sürekli özel arabalar giriyor.
Bence bir şey olmaz.
Ekip otosuhla karşılaştınız mı hiç?
Sabah girdiyseniz bir şey olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nick-konu uyumu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Saat kaçta girdiniz?
Sürekli özel arabalar giriyor.
Bence bir şey olmaz.
Ekip otosuhla karşılaştınız mı hiç?
Sabah girdiyseniz bir şey olmaz.
Ekip araciyla karsilasmadim ne yazikki keake karsilassaydim aciklardim durumu.
Caddenin ucundaki dubalara kadar gittim,sonra geri dondum ilerde gordugum ilk saga girdim korkudan. Allahtan hava yagmurluydu da insan kalabaligi yoktu. Saat 14.00 civariydi ve dortluleri yakmistim,ne dersiniz herhangi bir ceza gelir mi?
Istiklal caddesinde boylu boyuna arabayla gittiğimi bilirim etraftaki guzel kizlara bakip keyfini cikartsaydiniz ceza gelmez merak etmeyin.
Ceza gelmez.
Oradaki mağazalara sürekli arabalar geliyor ne kadar sabah mal indirme bindirme saati olsa da bazı firmalara günlük ihtiyaçları için giriyor.Bazı kişiler giriyor çoğu bilerek bir şey olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
Istiklal caddesinde boylu boyuna arabayla gittiğimi bilirim etraftaki guzel kizlara bakip keyfini cikartsaydiniz ceza gelmez merak etmeyin.
Ustat,arkadaslarla gule eglene gittik zaten yazi üslubuma bakmayin o eglenceye degersi yurumeye erinirken arabayla turladik istiklali:)
İyi bari icim rahatladi,cevalayan arkadaslara tesekkurler
Bal sokaktan İstiklali kesip hamamın oraya doğru uzar sıraselvilere çıkarım sık sık. En sevmediğim şeydir o kadar yayanın arasına dalmak.
Size yol verip bekleyen yayaları size yol vermeyip önünüze atlayan başka yayaları beklerken bekletirsiniz. Nahoş bir durum. -
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
nick-konu uyumu.
akşam akşam güldürdünüz beni allahta sizi güldürsün nerden geldi aklınıza
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai ix35 yorum
- seyir halinde aracın stop etmesi
- fiat linea 1.3 multijet motoru kontrol ettirin uyarısı
- airbag ışığı muayeneden geçer mi 2024
- yanlışlıkla ters yöne girmenin cezası
- geely suv
- byd 2025
- zorunlu trafik sigortası illere göre fiyatları
- en çok tutulan suv araçlar
- dacia pikap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X