< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
(Bitti) İstikbal %22 indirim - 11.11 2022 (2. sayfa)

-
-
Çok gereksiz fiyatlar var, bazı şeylerin kaliteside iyi değil, gardırop bakıyorsun 15 000 lira sanarsın, ahşap malzeme, sunta yahu sunta 2 kere tak sök yalama olur. Yataş bence indirimsiz haliyle bile daha makul özellikle net 15 indirimi ile Hepsiburada üzerinden ürünleri uyguna geliyor
-
Modalife falan bakın hocam, ben yanyana iki firmanın ürünlerini de gezdim, hatta modalife ın bazı ürünlerini de zamanında aldık kullanıyoruz. İstikbale denk bir tane bile ürünü yok, ucuz almak istiyorsan bunun bir çok yolu var bütçene göre herşey, ben ne ürünler gördüm hocam, şu son 2 ayda baya yer gezdim onlarda suntaydı :) 100 bine gardırop olur mu adamlar yapmış 100 bin diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama, bu TV ünitesindeki TV yükseltme rafı nasıl sökülüyor? TV aldım fakat büyük geldi sökmem lazım. Örnek görselde belirttim.
-
Sizin tv ünitesi bu mu hocam? Geçme veya vidalıdır söküp çıkarırsınız :) vida göremiyorsanız saplama oluyor sıkıgeçme tarzı çekince çıkıyor yani
Bu değil fakat mekanizma aynıdır diye düşünmüştüm hocam. Alt taraftaki çekmece içindeki vidayı söksem mi diye düşündüm fakat emin olamadım. Çekmece bile yerinden çıkmadı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor66 -- 11 Kasım 2022; 22:51:44 > -
Çekmece içinde vida varsa sökmeniz gerekebilir hocam kurcalamanız kazım zarar vermeden :)
Çekmeceyi bile çıkartamadım yuvadan artık nasıl yapacaksak bakalım :) sağolun bu arada hocam.
-
Bellona da da aynı oranda indirim var ama abartılacak bir konu değil,
25 ağustosta liste fiyatı 29.648 tl olan lofty koltuk takımı bugün 30.098 tl. Yüzde 11 indirim olsa 27 bin tl civarına gelecek.Belki mağaza da pazarlıkla bu fiyata düşer.
-
İstikbalde yüzde 22 hocam
Dikkatimden kaçmış hocam
-
arkadaşlar şimdi köşe takımı almak istiyorum bu siparişler demontemi geliyor birde talep açsak mayısta kurulumu sağlanırmı bilginiz varmı?
-
-
Hayırlı olsun hocam
Galiba teslimat biraz geç Aralık 25_ 3 ocak yazıyor arayıp bilgimi verecekler acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anneme şifonyer bakıyorduk, fiyatlar nette ortalama 1500 civarı istikbalde 3000-4000 acaba bu farka değecek bir kalite farkı varmıdır ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslim edilmeyen, kırık, eksik, yanlış ürünlerle ilgili binlerce şikayet var, şimdi alışveriş yaptım acaba iptal mi etsem. Neden bu kadar şikayet var.
-
Kampanya bitti liste fiyatlarına geri döndü 79 bin gösteriyor artık aldıklarımı :)
Hocam alacaksanız da iyi araştırın derim ben tv ünitesi arıyorum hala alamadık, maltepeden Kocaeli Gölcük'e kadar bir çok yerel vs firmaya baktık inanın aynı firmanın ürününü 4500 e satanda var 13000e satanda firma aynı ürün aynı şöyle düşünün istikbalin kendi şubesi yok fabrikası var ordan yerel mobilyacılar vs alıyor. Marka aynı ürün aynı, hatta üretici firma ile görüştüm online satış yapan bir site söyledi oradan alabilirsiniz diye orada 6700 liraya koyulmuş ben 4500e başka yerde fiyat aldım. 4500, 6500, 8500, 10500, 13000 fiyatlar veriyorlar. O yüzden kendisi satandan almak daha iyi sanırım ve o kadar saçma kalitede ürünler var ki ağlarsınız kulp koptu bir tanesinde elimde kaldı bir tanesinde dolap açıldı kapanmadı, ki nasıl fiyatlar istiyorlar, hissediyorsunuz zaten ürün size söylüyor ben buyum diye.
Çok uzun zamandır Internetten mobilya siparişi veriyorum 2 ayrı eve parça parça sıfırdan ev eşyası aldım. İstikbal özelinde demeyeyim de genel olarak alacağınız şifonyerlerin yüzde 99 u suntalam malzemedir. Kalite farkı suntanın yoğunluğu, kullanılan bağlantı malzemeleri (menteşe, ray, minifix vs) değişkenlik gösterebilir ama nacizane tavsiyem sunta olan birşeye çok fazla para vermemeniz. O nette baktığınız 1500 lük şifonyerlerde iş görür (ama mutlaka mağaza yorumlarına dikkat edin mümkün oldukça yüksek puanlıları tercih edin, ancak demonte alıyorsunuz, Hepsiburada premium yaparsanız mobilya montaj bedavaya oluyor, tavsiye ederim özellikle gardırop kurarken menteşe ayarlarını doğru yapmanız gerekiyor, sunta tak söke gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 12 Kasım 2022; 0:23:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X