İstanbul Adliyesi'nden ayrılan Fenerbahçe yöneticileri Nihat Özdemir ve Abdullah Kiğılı, kulüp binasında durum değerlendirmesi yapacak.
Serbest bırakılması zaten şu şartlarda çok zor.Ş.Mosturoğlu, İ.Ekşioğlu, T.Yelkovan metristeyken hemde...
quote:Orijinalden alıntı: Firenze Serbest bırakılması zaten şu şartlarda çok zor.Ş.Mosturoğlu, İ.Ekşioğlu, T.Yelkovan metristeyken hemde... hepsi şuan aynı yerde kalıyormuş, aziz başkanda oraya gidecekmiş yani anlayacağnız 23 kişide aynı yerde yatıp kalkacak... Ben Olağanüstü Kongre Kararı bekliyorum..Çünkü Fenerbahçeyi Kurtarmak için uğraşıyorlardır şuan (Aziz Yıldırım dahil..)
quote:Orijinalden alıntı: fbdemir quote:Orijinalden alıntı: Firenze Serbest bırakılması zaten şu şartlarda çok zor.Ş.Mosturoğlu, İ.Ekşioğlu, T.Yelkovan metristeyken hemde... hepsi şuan aynı yerde kalıyormuş, aziz başkanda oraya gidecekmiş yani anlayacağnız 23 kişide aynı yerde yatıp kalkacak... Ben Olağanüstü Kongre Kararı bekliyorum..Çünkü Fenerbahçeyi Kurtarmak için uğraşıyorlardır şuan (Aziz Yıldırım dahil..) Daha belli olmadı ki ?