ne demek istedinben hiçbirşey anlamadım.karabasanmı bastı.
quote:
Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE
ver coşkuyu gitsinnnnnnnnnnnnn
He vaLLaha...
Ya arkadaşım yazdığını 5 kere okudum ama yine bi b.k anlamadım..
Hem tarzanca yazıyorsun , hem de millet anlamayınca siz takılın diye trip atıyorsun...
baskın basanındır karısmayın...
now comment
Link ver arkadaş birisi şifreni almış olabilir. Değiştirilmiş mi mesajın diye bakarız.
kaynak ?
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Ya arkadaşım yazdığını 5 kere okudum ama yine bi b.k anlamadım..
Hem tarzanca yazıyorsun , hem de millet anlamayınca siz takılın diye trip atıyorsun...
quote:
Orjinalden alıntı: TR_H@CK
sımdı karabasan konusunda karabasanla bır gusel dalga gectım 1)sonra ondan once2)dıger web bazlılar bolumunde bır mesaj attım popomundo diye (ki popomundo yazdıgımdan emındım) o konuya baktım yenıt gelmıstı cevaP: 3)esprimi yaptın kendo mesajıma baktım ÇÜKÜMUNDO. işte o anda korktum ve evde tek basımayım
1)Ne zaman? 2)Yeni bir canlı çeşidi galiba 3) Devamında " tiridine tiridine tiridine bandım,bedava mı sandın para verip aldım" yazsan şarkı olurmuş
Şaka bi yana, saatte geç olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: quatrum
quote:
Orjinalden alıntı: TR_H@CK
sımdı karabasan konusunda karabasanla bır gusel dalga gectım 1)sonra ondan once2)dıger web bazlılar bolumunde bır mesaj attım popomundo diye (ki popomundo yazdıgımdan emındım) o konuya baktım yenıt gelmıstı cevaP: 3)esprimi yaptın kendo mesajıma baktım ÇÜKÜMUNDO. işte o anda korktum ve evde tek basımayım
1)Ne zaman? 2)Yeni bir canlı çeşidi galiba 3) Devamında " tiridine tiridine tiridine bandım,bedava mı sandın para verip aldım" yazsan şarkı olurmuş
Şaka bi yana, saatte geç olmuş.
sağol ganga güzel açıklamışsın emege saygı +++rep
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
sunucuda okunmuş üflenmiş firewall var metafizik ögeler için. sorun senden kaynaklanıyordur.