Şimdi Ara

istenilen boyuta göre harddisk nasıl bölünür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler sayın donanımhaberciler casper nirvana cn serisi (WİN 8) 500gb bi pc aldım ancak harddisk bölünmeden geldi. yönetten bölmek istemıyorum çünkü c: bölümü çok kalıyor.ben yaklaşık olarak c:100gb d:350gb oluşturmak istiyorum ancak buna win8 izin vermiyor özel programlar (partition wizard) kullandım hata verdi pc az kalsın çöküyodu. format atarak böleyim dedim ancak bunuda beceremedim formattaki yeni bölümü aktif olmuyor bi çok siteyi aradım taradım çok yol denedim ama bi çare bulamadım bu konuda yardım bekliyorum uzman arkadaslara duyrulur ayrıca servis demeyin onlar hiç yardımcı olmuyor şimdiden tşk....

• Yeni bölümüne geldiğinde biçimlendiriyormusun.Bazen izin vermez kuruly işletim sistemi olduğunda komple silmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Yeni bölümüne geldiğinde biçimlendiriyormusun.Bazen izin vermez kuruly işletim sistemi olduğunda komple silmelisin

kardeşimde samsng almıştı ondabiçilendiirdim ve sildim pc çöktü servise gitti :) o yüzden bunda cesareet edip denemedim ama deneyin derseniz nasıl bir yol izlemeliyim detaylı anlatacak arkadaş varsa tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.