Şimdi Ara

İSTENİLEN ADRESTE MAİL ADRESİ ALMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
130.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tecnohunter

Arkadaslar E-Posta Onaylanmadı Diye bişiy Geliyo Bu Sorunu Nasıl Çözebiliriz Ben Zaten Msn İçin aldım Mail İçin almadım sadece isimde falan deişiklik yapamıyorum bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım hayırlı çalısmalar

beyler bunun bir çzömü varmı ehsabıma girş yapamıyorum biraz hort oldu ama yardımlarınız bekliyorum
  • Arkadas, herkes soru ile alakasiz cevap yazmid (farkli domain ile msn alma) .ama soruyu soran kisi o maile nasil sahip olacagini sormus.hatta bir arkadas da anlatmis ama gozden kacmis sanirim.

Oncelikle domain tescil yapmaniz gerekiyor.ornegin akpinar.com

Sonrasinda mail hosting veya web hosting hizmeti alarak, dilediginiz sekilde ve sayida mail acabilir, mail alip gonderebilir, msn adresi olarak kullanabilirsiniz.

Orn; ziya@akpinar.com, info@akpinar.com gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece bu şekilde mail kullanacam diye hosttu bilmem neydi paranı kaptırma bence.. gereksiz şeyler.. bir heves alırsın sonra ödeme zamanı gelince ulan niye para ödüyorum mail e dersin..

haa web sitesi açacaksan ve gerçek anlamda kullanacaksan. o zaman al kendine bir mail kullan.. onun haricinde bence çok gereksiz.. hotmail, gmail varken hele...
  • beyler ücretsiz hostlar üzerinden böyle mail adresleri alamaz mıyım?
  • Hocam öncelikle bu mail alma olayında başka bir yöntem daha varhttp://tr.smartdots.com bu siteye gir mail adresinin ne olmasını istediğine göre bir site adı tescil et ücretsiz.Örn:benimmail.com diye alırsan mail adresin istediğiniayzarsın@benimmailim.net.tc olur.Mail alırsın dediğim şu şekilde bir mail adresi oluşturuyorsun domainin üzerinden örnekteki gibi sonra bu adrese yazılıan mailleri kendi mail adresine yönlendiriyorsun işte aaa@hotmail.com ahngisini kullanıyorsan sonra aldığın mail adresini insanlar ile paylaşabilirsin artık mail gönderirken aaa@benimmailim.net.tc adresini yazıp maili buraya gönderince mail otomatik aaa@hotmail.com adresine geliyor :D konu aılalı çok olmuş ama en son yorumda tarihi yeni görünce yazıyım istedim .Anlatımım pek iyi değil kusura bakmayın.

• arayıpta bulamadım bişi :D şimdi arkadaşlar konu hortlatmış gibi olucam ama çok acil bi sorunum var benim @windoslive.com uzantılı mail almam için ne yapmam lazım yanlış mail almışım @windowslive.com alıcama windoslive.com yapmışım şifre değiştiremiyorum ücretli bir siteye üyeliğim var üylik bilgilerim forumun birinde paylaşılmış ipini koparan girio parasını 1 yıllık peşin ödediğim bir site şimdi böyle bi mail adresi almam lazım onay mailinden sonra mail adresini değiştiricem yardımcı olabilicek var mı para mühim değil 100 liraya kadar hostdur domaindir daha önce hiç almadım ama alıcaz artık :Dyapıcak bişi yok
  • Ey konu, derin uykudan uyan!

Önce dot.tk adresinden hesap açıp domain alıyoruz. "Unutmayın burada seçtiğimiz @ işaretinden sonrası"--

sonra "TK Mailias Only" yazıyor. Ona tıklayın.

domain oluşunca 000webhost dan hesap açın. Yeni domain diyip "I want to host my domain" yazan yere dot tk den aldığınız hesabı yazın.

choose password yerine domaininizin şifresini yazın.
    setup new account a basın
    bikaç dakika bekleyin

goto cpanel e basın
    manage email accounts a basın

istediğiniz adı ve şifrelerri yazın

create basın

şimdi istediğiniz bir mail sistemine bu hesabınızı bağlayıp kullanabilirsiniz.
  • VALLA banada lazım
    kazım@nemelazım.net
    mesela yukaridaki gibi veya daha farklı
    96 ylında bir firmadan (iss) mail ve internet bağlantısı almıştım. Firma kapandı, gümüşsuyundaydı
    şimdi o aldığım adrese bir sürü önemli şeyler gidiyor, yeni farkettim.
    tekrar o adresi alıp düzeltme yapmam lazım!
    ne ilginç şeyler oluyor şu dünyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuz3 -- 4 Mayıs 2014; 14:30:16 >
  • merhaba arkadaşlar bahsettiğiniz konu ALAN ADI YÖNETİMİ kısaca hosting şirketlerinden sizin belirlediğinizwww..........com,net,biz,org.info.com.com.tr gibi uzantılara sahip bir alan adı satın alıp aktif ediliyor sonrasında kendinize ait olan alan adı üzerinden mail hesap kullanımı tanımlanıyor ve siz istediğiniz mail adresine sahip olabiliyorsunuz, özetlewww.barissavas.com alan adını aldım ve info@barissavas.com , baris@barissavas.com gibi mail adreslerini alıp kullanabiliyorsunuz bu alanda uzman biriyim, dilerseniz yardımcı olabilirim , 0535 472 72 05http://www.barissavas.com/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.