Şimdi Ara

<-<-<-<-İstenen Face Warp ve Music Mate programları ->->->-> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar yamulttuğumuz suratların fotoğraflarını bilgisayara atamıyor muyuz?
    yani güsel oldular da msn'e koyasım var....
  • face warp güzelmiş
  • dostum bu music mate i w900i ye attım full ekran çalışmıyor bana bulabilirmisin bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

dostum bu music mate i w900i ye attım full ekran çalışmıyor bana bulabilirmisin bunu

walla be uzun zamandır arıyorum bunları buldum en son sanırım bulamam, ama çalışması gerek, başka sürümü yok çünkü.Program tek
  • quote:

Orjinalden alıntı: maximuzzy

ya arkadaşlar yamulttuğumuz suratların fotoğraflarını bilgisayara atamıyor muyuz?

koyarsın tabi
    ancak çektiğin resimleri yamulttuktan sonra save yapıp telefonun resimler bölümüne kaydediyorsun sonra da bunu hafıza kartına taşıyorsun. ( ya da telefonda da kalabilir ) sonra usb,bluetooth vs. gibi aygıtlarla msn'ye koyuyorsun bu kadar basit yani

• hayır w810 music mate war ama face warp yok...(zaten linklerin üzerine gelince w810.zip yazıyor)
    acaba birde w810 için WORLD CLOCK bulabilir misiniz arkadaşlar?? (özellikle bomber )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 23 Mayıs 2006; 21:38:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

hayır w810 music mate war ama face warp yok...(zaten linklerin üzerine gelince w810.zip yazıyor)
    acaba birde w810 için WORLD CLOCK bulabilir misiniz arkadaşlar?? (özellikle bomber )

WorldClock kullanışsız bir program bence ama bir ariyim
  • bulursan çok sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

hayır w810 music mate war ama face warp yok...(zaten linklerin üzerine gelince w810.zip yazıyor)

WorldClock kullanışsız bir program bence ama bir ariyim

• emeğine sağlık kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

quote:

Orjinalden alıntı: maximuzzy

ya arkadaşlar yamulttuğumuz suratların fotoğraflarını bilgisayara atamıyor muyuz?

koyarsın tabi
    ancak çektiğin resimleri yamulttuktan sonra save yapıp telefonun resimler bölümüne kaydediyorsun sonra da bunu hafıza kartına taşıyorsun. ( ya da telefonda da kalabilir ) sonra usb,bluetooth vs. gibi aygıtlarla msn'ye koyuyorsun bu kadar basit yani

hafıza kartına taşıma işi çook sonra aklıma geldi....saol kardeşim....ama bu program harbi manyak yaaaa....millet yarılıyor gülmekten....

• KARDEŞ ELLERİN DERTY GORMESİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

KARDEŞ ELLERİN DERTY GORMESİN

sağol

@maestro_34

Biraz geç bi cevapa ma bulamadım.2 tane buldum onlar da virüs çıktı.yani malesef yok
  • abi ya ben buldum walla direk ewaptan sony ericssonun sitey girip uygulamlaardan world clocku indirdim k750de olandan.yinede uğraştıın için çok saol kardeşim
  • ben önceden çektiim resimleri programa load edemiyorum sürekli kayıt için izin ver açmak için izin ver diye soruyor k750i var
  • süperrrr bişi ya paylaşım ıcın sagol mukemmelsın adamım
  • yav bomber;
    bu facewarp sony ericsson için diye de yazmışsın da;
    arkadaşın k750i'sine attım;
    telefon reset atıyor
    diğer bir arkadaşın k700i'sine attım;
    kamera takıla takıla çalışıyor bunda..ve görüntü kesik kesik oluyor..ve en önemlisi bir türlü fotoğraf çekemedik(yazılımdan olabilir bunlar..)

abimin w550i'ye attım;
    akşam kamera ışığını açalım derken;
    tuşları kilitliyor(çünkü kamera olarak görmüyor telefon bunu..uygulama olarak geliyor..w550i'de de kamera ışığı ve tuş kilit tuşu aynı)

ama;
    ben sl75'e attım;
    sorunsuz..

tabi tesadüf olabilir..çünkü aslında sony ericsson uygulaması..

sadece bu tesadüfü anlatmak istedim

tekrar teşekkürler..güzel program

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

yav bomber;
    telefon reset atıyor
    kamera takıla takıla çalışıyor bunda..ve görüntü kesik kesik oluyor..ve en önemlisi bir türlü fotoğraf çekemedik(yazılımdan olabilir bunlar..)

abimin w550i'ye attım;
    tuşları kilitliyor(çünkü kamera olarak görmüyor telefon bunu..uygulama olarak geliyor..w550i'de de kamera ışığı ve tuş kilit tuşu aynı)

ama;
    ben sl75'e attım;
    sorunsuz..

Walla K750 ve W800'de denedim sorunsuz

Nasıl yaws, şimdi şöle:

Senin tanıdıklarındaki SE'ler problemlei
    Benim tanıdıklarımdaki Siemensler problemli

• quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

yav bomber;
    telefon reset atıyor

abimin w550i'ye attım;

ama;
    ben sl75'e attım;
    sorunsuz..

Walla K750 ve W800'de denedim sorunsuz

Nasıl yaws, şimdi şöle:

Senin tanıdıklarındaki SE'ler problemlei
    Benim tanıdıklarımdaki Siemensler problemli

problemli demek yanlış olur sanırım..yazılımdandır..w550ideki olayda tuş fonksiyonundan..
    ama k700idekini bilmiyorum..abimin k700isinde denerim bir ara sonucu yazarım

benim çevremde hiçbir kişinin siemensinin sorunu yok..

benim de yoktu..bi tek sl75te versiyon 24 varken videolarla ilgili bir sorunum vardı..çok nadir oluyordu ama gprsten fw update(fw 35) yaptım..o sorunda kalktı..
    no problem..

tabi internette baktığımda siemensin daha çok sorununu görüyorum..(hep sx1den..)

sony ericsson sorunlu demek doğru gelmiyor bana..siemensede..
    ama şöyle bir gerçek var,malzeme kalitesinde siemens önde..

yazılımla ilgili olan sorunlar ise fw ile düzeltilebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 4 Haziran 2006; 0:17:52 >

• Ben de denedim face warpı cok iyi calısıyor ne kasılma nede takılma versiyonum=R1N035
  • ya bn adresi açıyorum ama açılmıo başka bi yerdn buldum sis program tele atsamda açmıo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.