Şimdi Ara

İŞTEN ÇIKCAM BAHANE ARIYOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER YENI ACILAN BİR İNTERNET CAFEDE İŞE GIRDIM.ASKERE GIDENE KADR ORDA ÇALIŞMAM İÇİN ANLASTIK.BUGUN DE İŞE GIRMEDEN ONCE İŞ BAS VURUSU YAPMISITM BİR KURULUŞA ONUN CEVABI GELDİ CUMA CAĞIRIYOLAR ÇALISMAM İÇİN MAAŞ OLARAK DIGERENIN 1.5 KATI PARA VERİYOLAR CMRT Sİ PAZAR TATİL SİGORTA ARTI YOL PARASI ÇALIŞMA SAATI OLARAK DİĞERİNDEN 6 SAAT DAHA DÜŞÜK.
    AMA SORUN SU ADAM BANA ÇOK GUVENDİ VE ADAM PC DEN FLN HİÇ Bİ SEKLDE ANLAMIYO BEN BIRAKTIGIMDA ELEMAN BULANA KADR KI SUREDE CAFE İŞLEMICEK.O YUZDEN USTUMDE BUYUK BIR YÜK VAR ADAM İŞTEN CIKCAMI SOLEMEK BENIM ICIN ŞU ANDA ÇOK BÜYÜK Bİ DERT

CEVREMDEKİ ARKŞLARA SORDUM NASIL bİR BAHANE UYDURUYUM DİYE PEK TATMİN EDİCİ CVPLAR ALAMADIM ;

BANA YARDIMCI OLURSANIZ SVNRİM ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilekes_memin -- 17 Şubat 2010; 20:29:28 >

• duygusal davranma.gerekiyosa söyle başka biyere giricem de
  • ayrıldıktan sonra yerine başkasını bulabilirsin geçici olarak hem cafenin işi aksamamış olur. ayrıca bahane uydurmana gerek yok diğer işin parası ve şartları daha iyi dersen anlayış gösterir büyük ihtimal
  • iş hayatında duygusallık olmaz en iyi teklifi en iyi şartların veren kişiyle anlaşman gerek
  • Adam biraz kötülese seni haklı bence hiç düsünmeden hareket etmissin.Yalan söylemekte doğru olmaz bigün öğrenir bi sekilde.Doğruyu söyle askere gidesiye kadar iyi para biriktirmek istediğini bunun gibi seyler söyle,diyeceği olumsuz seylerede boyunu eğiceksin artık.
  • Almanyadan oğlum geliyor işten çıkmam lazım de çık
    Ulan o evimi boşaltın değilmiydi yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Almanyadan oğlum geliyor işten çıkmam lazım de çık

yok bu olmaz:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşten çıkmak için bahane?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiş babalık uçlan bakalım az daha para bak şu kişi bana birsürü para veriyor vermiceksende baybay bebek de
  • İşten cıkmayı değilde işten attırmayı denesen kendini ?
  • sen yeni işe git, tanıdığın birini bul onu cafe de çalıştır 2 taraftanda para alırsın.cafede çalışacak kişiyle anlaşırsın yani çalıştığın yerde işveren olursun
  • Öyle şey olmaz .. Adam bu arkadaşa bırakıyor bu arkadaşda başkasına bırakıyor .. öyle iş mi olur :)

Bak güzel kardeşim sana şukadar söyleyim , Her ne olursa olsun hayatta yaşıcak olucak sensin.. Senin önünde 2 yol ayrımı var

Duygularınla hareket edersen hiç adım atamassın bunu başta bil , hayatta gördüklerim kadaıryla dobracı ol , doğru söyle sen birşey kaybetmiceksin ki ? Ülkemizde bukadar işsiz varken birine iş imkanı sağlıcaksın böyle düşün =)
  • şu konu dışında hiç mi ciddi bişey sorulmaz? konuşulmaz?

arkadaşım sen öncelikle yerine bakabilecek bir adam bulmaya çalış çevrenden.. sonra diğer işe git hayırlısıyla ve gönül rahatlığıyla başla..
  • Saglik problemlerinden bahset ozellikle gozlerinde ileri derece bozukluk oldugunu ve dr un buna asiri pc kullaniminin yol actigini soyle. Kendimi cok kotu hissettim birden
  • en iyi yol yerine birini bulcan yeni isci gelene kadar yada soylicen cikcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

şu konu dışında hiç mi ciddi bişey sorulmaz? konuşulmaz?

arkadaşım sen öncelikle yerine bakabilecek bir adam bulmaya çalış çevrenden.. sonra diğer işe git hayırlısıyla ve gönül rahatlığıyla başla..

zamanım kıstılı ben cumaya kadar yerime adam ayrlamak çok zor
  • O da aynı maaşı, sigortayı, yol parasını, uygun çalışma saatlerini versin orda çalış.Var mı öyle sigortasız adamı eşek gibi(affedersiniz ama) çalıştırcan, azıcık para vercen sonra bu adam bir de vicdan azabı çekicek.Nasıl bir duygun içinde olduğunu anlıyabiliyorum ama duygusal davranırsan kaybedersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Almanyadan oğlum geliyor işten çıkmam lazım de çık

harbiden güldüm ya...

• Yalan söyleyip de işten çıkarsan , adam illa duyacak başka yerde işe girdiğini. Bu durumda ilk gördüğü yerde yüzüne tükürür.
    Adamla düzgün düzgün konuşursan , hiç olmasa bile en azından maaşına zam alırsın.
  • dostum olan biteni olduğu gibi anlat anlayış gösterecektir göstermezsede sende gösterme çık kapıdan bi dahada gitme zorla götüremez seni oraya zaten
  • "money talks baby" de çık git.. "anlamadım" derse.."geçti artık" dersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.