Şimdi Ara

İşten Çıkacak 1.000 Gönüllü Aranıyor !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  İşten Çıkacak 1.000 Gönüllü Aranıyor !


    Yolcu sayısı düşen Iberia 1.000 çalışanıyla anlaşarak ayrılmayı planlıyor

    British Airways, Aer Lingus ve Vueling Airlines’ın da içinde bulunduğu IAG Grubu çatısı altında faaliyet gösteren İspanyol havayolu, bir süre önce de 1.400 çalışanla yollarını ayırmıştı

    Yolcu sayısı düşen Iberia 1.000 çalışanıyla anlaşarak ayrılmayı planlıyor
    Fatih Yılmaz/Kokpit

    IAG grubu bünyesinde yer alan İspanyol havayolları Iberia, ikinci çeyrekteki kötü mali tabloyu ve yoğun sefer yaptığı Güney Amerika hattında düşen yolcu sayısını gerekçe göstererek personel azaltımına gitmeyi planlıyor.

    Iberia CEO’su Luis Gallego, gönüllü olarak işten çıkmayı kabul edecek bin personelle yollarını ayırmayı planladıklarını açıkladı. Gallego, sadece havayolu personeli değil teknik birimler ve yönetim kademesinde de küçülmeye gideceklerini, çalışanların bağlı bulunduğu sendikalarla bu konudaki görüşmelere başlandığını duyurdu.

    Havayolu bir süre önce de 1.183 yer personeli ve 244 pilotla karşılıklı anlaşarak yolllarını ayırmıştı. Madrid’i merkez olarak kullanan havayolu, filosundaki 78 adet uçakla 132 destinasyona günde 594 uçuş yapıyor.


    Kaynak:www.kokpit.aero








  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.