Şimdi Ara

istek ve beklentilere gore İpad 2'mi New Ipad'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Butcem geregi ipad 2 alabiliyorum fakat yeni ipad ile de farklari gozumu celiyor.bana oyun oynamamda sikinti yaratmayacak,takilmayacak sosyal aglara hakim olacagim bir tablet gerekiyor.retina ekranda illa ki fark vardir fakat cok asiri farkediyor mu kamera benim icin o kadar onemli degil sonucta cep telefonumdaki daha iyi ve koca tabletten cekmektense telden cekmek daha mantikli.siz ne onerirsiniz bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne ipad 2 ne ipad 3.

ipad 4 al kafan rahat etsin kardeş
  • Bütçen gereği iPad 2 alabiliyorsan al, hiçbir eksikliğini de hissetmezsin. Boşuna fazla para harcama. Saydığın işlerin üstesinden rahatlıkla gelir.
  • Benim de retina ekran kafami karistiriyor kitap okumayi dusunuyorum ipad de.bide ipad 2 1080p ve 720p mkv calistirabiliyor mu ios 6 performansi nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IILithiumII

Benim de retina ekran kafami karistiriyor kitap okumayi dusunuyorum ipad de.bide ipad 2 1080p ve 720p mkv calistirabiliyor mu ios 6 performansi nasil?

Kardes bende ipad 2 var dediklerinin hepsini çok rahatça yapıyorum.ios 6 performansını ben beğeniyorum bende sorun yok.Retina ekran dersen kitap okumada iPad 2 fazla birşey farkettirmiyor.Bence retina ile arasında da o kadar ahım şahım bir fark yok.Ve gözü rahatsız edici düzeyde değil ekranı ben çok seviyorum.

Renk sorarsan bende siyah var ama beyaz daha iyi ve şık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iPad 2 kullandım, arkadaşımda iPad 3 var. Retina ekran ile arasında aşırı fark var. Retinaya alışan iPad 2 kullanamaz bence. Bende kullanamayıp sattım.
  • iPad 2 ile 3 arasındaki ekran farkı var 3 al derim.

Kamera olarakta iPad kullanışsız bence, onu kaldırıp foto çekerken dışardan komik bir görüntü oluşuyor Telefonla çekmek daha mantıklı o yüzden kameraları kıyaslama. Sosyal ağlara hem 2 ile hem 3 ile hakim olabilirsin oyun bakımından da dediğim gibi ekran kalitesi farkıyla 3'ü tercih et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lütfen ipad ana konusunu kullanın. konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.