Şimdi Ara

istek üzerine@@BU İŞ ÇOK ZOR YONJA@@ tekrar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 24 Kasım 2012; 0:13:31 >

• FAVORITE TV SHOWS : SEX AND THE CITY
    Yaşasın YONJA
  • bilmiorum alıntımı yaptın ama abartmışsın ayrıca site türkçedir...

Sitenin en altına bak istersen
  • hiç üye olmadım o tarz sitelere de üyeliğim yok
    sadece hi5 e bir kere üye oldum ilk giriş o giriş bi daha açmadım
    hatta kapattırmak lazım boşuna email geliyor arada
  • aynen denedim ilk defa üyr oluom isteye duymuştumda ...bakcaz bakalım oltaya takılcakmı :D
  • aynı fikirdeyim ben de üye oldum. kelimesi kelimesine haklısın.

• YONJA yı kim icat ettiyse Allah razı olsun. Oradan ne motorlarla çıktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bole ozentı we ıgrenc bı olay olamaz

Ali- Benım ark sayım 550 oldu oglum
    Veli- Ohoo o da bısey mı ben 850yı gordum oglum
    Ali-Wayy baboli sende de ne cewre warmıs be

gibi uzar gıder

amac budur ama adama sorsanız o 300-500kısının ısmını sayamaz cunku gormustur bıyerlerde selamlasmıslardır yonja war mı war abı hade eklıelım bırbırımızı ıkısı de karlı cıkıor bu durumdan,herneyse ınanılmaz gereksız bı sıte cok komık ayrıca genclerın nelere onem werdıgını gosterıor bu kadar gosterıs meraklısı bır mıllet olduk ya helal olsun bıze
    GULELIM AGLANACAK HALIMIZE
  • İnsan Gibi Sohbet İstiyorsan ne Tiky ne Cadde tanıcaksın Bu Yazdıklarından hiç Biri uymuyor Bana Ama Tane Ark Var
    NAsıl Oluyor Acaba Bu KAdar Dimi
    Ne Bi koç Ne B sabancı YAzıyor
    Aramayı Özenti Cadde Kısları Üzerine Yada converse üzerine Yaparsan Olmaz
    hiç edebiyat yazıp Arattın Mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 16 Ocak 2006 22:30:03 >
  • sen olayı çözmüşün yawfss (tuvnera kardeş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luaxelit -- 16 Ocak 2006 22:26:19 >
  • valla geçen gün arkadaşla konuşurken adı geçti bilmiyorum dedim
    yeme len beni dedi
    giriyonda bize sölemiyon diyo
    yaw anlamam ben öle şeylerden
    aranızda bu yolla kızlarla (kızlar için erkeklerle) tanışan varmı ne diyonuz arkadaşım tanışırken
    bende r&b severim tanışalım o zaman mı?
    amaç eğlence değilse o yollara hiç girmemek lazım
    ordan tanışacağınız birinden kimseye hayır gelmez
  • OOO BU ADAM SUPER YA TAM BENİM KAFADAN
  • boş beleş mekanlardan biridir yonja...Göze hoş gelir karılar kızlar arabalar hayat şu bu v.s

tatmindir bir bakıma..profil resmi olarak bu köpeğim cucu bu da arabam ahanda bu da kız arkım canııııım şeklindeki insanın yaşantısını özetleyen...ilişkide olanları resimlerle görebildiğiniz platformu-l azize...

sap takılanlar ise profile koydukları kurtlar vadisi varii pozlarla karizmayım çok çekicim ...vahşi bir caziben var değilmi...bakışlarımın etkisi 14mm lik silahtan kuvvetli..!!

bu resimler daha çok araba içerisinde...varsa mekan çevresindedir...üst baş dikkatli seçilir ben ezik değilim sadece sapım ama yakışıklıyım gibilerinden gideeeeerr..

bir de yonja dan tanıştığın kim varsa arkadaş arasında geyiği de vardır...kimi götürdün kim ciddi kimin kıçına tekmeyi bastın gibilerinden...!!!

-morrruk geçenlerde yonjjjjjjjadan bi karı bağlamışım adı .... arabası da var mıa koimm çok tatlı karı ya şeklindeki muhabbetleri...oturduğunuz kapalı mekanlarda arka masanızdaki insanlardan duymanız olası...!!!!

o sebebten Yonja gibi bir platform günümüz online gençliğinin uğrak cafesi şeklindedir...listesindeki insan sayısı 500 lere 2000 lere ulaştı ise artık o nirvana ya ulaşmış tek çare uyuşturucu da bulmuştur...!!!!

Yonja..Boş-beleş-tatmin-gibi olguların giderilmesi için var edilen bir site ...

• ordan bi kız bulur evlenirsin
    sonra karı ordan başka birini daha bulur seni boynuzlar
    bence mantık bu
  • kimse bana yalandan edebiyat hocalığı taslamasın...senin profilinde ne yazıyor bilmem..edebiyat yazıp neyi aratmam lazım onu hiç anlamadım...o ağzında sigara olan smiley ne alaka onu hele hele hiç anlamadım..gocunacak bir durumun yoksa sen neye alındın...

edebiyatmış..falanmış..filanmış...bunlar yonjaya çok uzak şeyler..felsefe yapma..yonjanın kuruluş amacı,oraya üye olan insanların amacı..

1-Ortam bulmak...sebep;
    2-Kız bulmak..sebep;
    3-Müsait bir yerde inip sevişmek..

Kızlar için durum daha vahim..onlar niye olduklarınıda bilmiyorlar..
    'Tanımayanlar mesaj atmasın' lafından başlamaları lazım önce.

Ferrari logosu olup tanımadığı bir profili,sırf kendi listesinde göstermek için..yani ziyaret edenlere,bak bu adamda benim listemde diyebilmek için , ekleyen adamlar tanıyorum ben..

Hayatı,%100 lük bir bölüm içerisinde düşünür olursanız,bu zatlar,bu dilimin sadece %20 sini kullanmaktadırlar.Oda hiç bir değeri olmayan,yapmacık neyi varsa sonuna kadar kullanan,hayatı eğlence üzerine dayalı,(salakça ama)giyilen kıyafete göre insan değeri biçen,ölüm yerine dahi bir sınıf getiren,ciddi birşeylerden konuşmamaya,hatta mümkünse hiç 'düşünmemeye'özen gösteren,avrupalının hiç bir iyi ve elle tutulabilir,bizde gerçektende olması gerek özelliklerini almayıp,ne kadar işe yaramaz,yapmacık ve yalan avrupayi gösterişler varsa bunları bulup,ortaya çıkarıp,uygulayan kişilerdir...

o yüzden bana edebiyat geyiği yapma...ha konu yonja.com değildir , o zaman tamam..yonja ayrı bir durum..herkez ne sebeple girdiğini biliyor aslında...

sen edebiyat tartışmak için girdiysen , yanlış yerdesin..

www.yazimhane.com burayı tavsiye ederim...çok seviyeli ve düzgün bir sitedir...

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

İnsan Gibi Sohbet İstiyorsan ne Tiky ne Cadde tanıcaksın Bu Yazdıklarından hiç Biri uymuyor Bana Ama Tane Ark Var
    NAsıl Oluyor Acaba Bu KAdar Dimi
    Ne Bi koç Ne B sabancı YAzıyor
    Aramayı Özenti Cadde Kısları Üzerine Yada converse üzerine Yaparsan Olmaz
    hiç edebiyat yazıp Arattın Mı

• murat bildiğim kadarıyla foruma ilk bu yazınla merhaba demiştin ve hatırlıyorum o zamanda bunları senin yazdığına inanmayanlar olmuştu
  • yonja.com Amerika'da yaşayan Türkler tarafından kurulmuştur. ilk kurulma amacı abddeki türklerin haberleşmelerini, kaynaşmalarını sağlamaktı. e tabi türk olmayanlar da girebilir belki düşüncesi ile ingilizce yaptılar.

daha sonra ne oldu etti site Türkiye'ye sıçradı, özellikle maddi açıdan iyi durumdaki insanların bir kaynaşma sitesine dönüştü. sonra işin ucu kaçtı ve bu hale geldi. ilk kuran sahipleri de şu an siteyi yöneten adamlara gayet güzel fiyata sattılar.

ben 2-3 sene önce girerdim ve ne zamandır görmediğim çoğu arkadaşım ile tekrar karşılaşmama yaradı. aynı zamanda yurt dışında yaşayan kendi bölümümüm mezunları ile tanışmamı sağladı, bu açıdan çok yararlandım.

ama ne zamandır girmiyordum, dediğiniz gibi ipin ucu kaçmış, tam anlamıyla bir abazan sitesine dönüşmüş.

not: doğruya doğru yonjadan birsürü kızla tanıştım, buluştum falan o açıdan ekmeğini yemedim desem yalan olur.

• öyle be spoti....bak yine inanmıyorlar..bi daha yazı yazarken resmimi çekicem..

quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

murat bildiğim kadarıyla foruma ilk bu yazınla merhaba demiştin ve hatırlıyorum o zamanda bunları senin yazdığına inanmayanlar olmuştu

• quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

öyle be spoti....bak yine inanmıyorlar..bi daha yazı yazarken resmimi çekicem..

perdesiz gitarlı olanı da koy hani şu erkan oğura öykündüğün ama biraz karanlık çıkan
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 24 Kasım 2012; 0:09:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.