Şimdi Ara

[Istek] Ps1 Yariş oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar oyun biraz eski malum ps1de baya eski bana göre .neyse oyundan bahsedeyim oyun şimdiki blur tarzı bir oyun yarışıyorsunuz ama biryandanda yoldaki silah kalkan vs vs topluyorsunuz yarıştiğiniz araçlara atıp yola devam ediyorsunuz ama araçlar nascar araçları yani şimdiki yarış oyunlarından eksik olmayan yarış araçları gibi değil zaten oyunu bilen direk anlayacaktır normalde bu tarz silahlı yarış oyunlarında nascar araçları pek gorulmez zaten pekte tercih edilen bi araç tipideğil benim htırladıklarım bukadar bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler :)

• nascarı bilmemde crash team racing a bi bak
  • Galiba bundan bahsediyorsun
     [Istek] Ps1 Yariş oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 18 Nisan 2012; 2:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Galiba bundan bahsediyorsun
     [Istek] Ps1 Yariş oyunu

dostum allah razı olsun bu oyun evet :)
  • Başka var mı başka?
  • quote:

Başka var mı başka?

aslında yok ama bunun gibi bi oyunvarsa ps3 için tavsiyeni alırım bu benim çocukluk oyunum şuan 22 yaşındayım orta 1yada 2de oynuodum :) ps de benim ilk göz arımdır bu yani benim için candır , dediğim gibi varsa tavsiyeni alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StRonK

quote:

Başka var mı başka?

aslında yok ama bunun gibi bi oyunvarsa ps3 için tavsiyeni alırım bu benim çocukluk oyunum şuan 22 yaşındayım orta 1yada 2de oynuodum :) ps de benim ilk göz arımdır bu yani benim için candır , dediğim gibi varsa tavsiyeni alırım :)

Twisted Metal olabilir,belki split second
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psp multiplayer oynayanlar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StRonK

quote:

Başka var mı başka?

Alıntıları Göster
    quote:

Twisted Metal 'in resimleri iyi gibi verdiğin iki oyunuda listeme ekledim valla işin ehline rast geldim sanırım :)

• Gran Tourismo 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDC9156E7 -- 26 Nisan 2012; 23:11:04 >
  • twisted metal veya hot wheels olabilir.
  • Ps 2 de bu tarz rumble racing vardı. Ps2 imde herhalde sırf o oyun oynandı. Şu anda bile en çok sevdiğim en eğlendiğim oyunlardandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.