Şimdi Ara

İstegelsin 180 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞİNE 30 TL ANINDA İNDİRİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya 25.07.2020 00:00 - 26.07.2020 23:59 tarihinde verilen siparişler için geçerlidir. Siparişler bu tarihte kupon kodunun kullanılmasıyla oluşturulduğunda sepette indirim uygulanacaktır

Kampanya ilk alışveriş indirimi, banka ve diğer işbirlik kampanyalarıyla birleştirilemez.

Her kullanıcı kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir.Kampanyadan faydalanabilmek için 180 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir. Kampanya maksimum 30 TL değerinde indirim sağlamaktadır. Kampanya ürünler sepete eklendikten sonra Kupon Kodunun kullanılmasının ardından uygulanacaktır.

Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır.

İptal ve iade durumlarında indirim kodu tekrardan kullanılamaz.İndirim koduna sahip kişilerin kampanyadan faydalanabilmesi için Banner üzerinde yazan kupon kodunu ''ISTE30'' Kupon Kodu alanına girmeleri ve KUPON KODU butonuna basmaları gerekmektedir.

istegelsin kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Kod: ISTE30

• 100-30 var saadet30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem_Hoca kullanıcısına yanıt
    kod çalışmıyor. bitmiş galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonusflashta da bir kampanya var

İstegelsin 180 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞİNE 30 TL ANINDA İNDİRİM!

• Bana kişiye özel 150/30 otomatik vermişti.Keşke deneseydim belki birleşirdi valla ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Bana kişiye özel 150/30 otomatik vermişti.Keşke deneseydim belki birleşirdi valla ya.
    Otomatik indirimlerde genelde kodla birleşmiyor. Denemek lazım.

• 180/30 çok sıcak değil gibi geçen 100/30 yararlandık. O bayağı sıcaktı. Fiyatlar zaten 50 kuruş, 1 tl 2 tl yukarıda normal market fiyatlarına gelir gibi.

Tşkrler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    Baktım da kampanya şartlarında diğer indirim,banka kampanyalarıyla birleşmez yazıyor.
  • Hesaba tanımlanan indirimlerle kodlar aynı anda kullanılmıyor. Kod geçersiz yazar. Bu arada nerede eski istegelsin? Her pazartesi %25 her çarşamba 250/50 vodafone %20 ler falann özledikk

• yusayus00 kullanıcısına yanıt
    Zamanında değerini bilemedikk.....

• Kampanya şartlarında
    "Kampanya ilk alışveriş indirimi, banka ve diğer işbirlik kampanyalarıyla birleştirilemez."
    Yaziyor.

Hocam sıcak fırsatlar burası ama sonuçta onlar indirimi loyal müşteri kazanmak için yapıyor.Bu tür şirketler hep girişimdir ve bu indirimler de zarara yol açar ama normaldir ve para yakmak denir.Girişimler para yakarak belli bir miktar loyal müşteriye sahip olduğunda kar marjına sahip olmaya başlar.Pandemi dönemi de bu loyal-sadık müşteri sayısında ciddi artışa sebebiyet verdiği için hiç para yakmadan bunu sağlamalarına yardımcı oldu.Belki normale döndüğünde müşteri kaybetmemek için küçük çaplı kampanya görürüz 100/30 gibi vs. ama eylül-ekim'de bir dalga daha gelirse hiç kampanya falan beklemeyin çünkü getir,istegelsin,banabi,migros sanal market gibi şirketler bu dönemlerde aşırı satış miktarına ulaşıyor para yakmasına gerek kalmıyor.He yine küçük küçük indirimler olur çünkü sektörde çok fazla isim var artık pazar miktarlarını arttırmaları gerekiyor.

• Hocam bilmiyorum biliyor musun ama istegelsin, pandemiden tam önce 35 Milyon Dolar yatırım aldı. Bu parayı ne yapıyorlar? Yaksınlar işte, bu para yakılmak için var. Yeni depo falan da açıyorlar tabii :)) Ama bence getir kadar tanınır bir marka olamadılar... Sen ne dersin?

Hocam paranın yakılması için şu an doğru zaman değil,gereksiz yakma olur.Bunların ön görüleri yapılıyor zaten ona göre ne zaman ne yapcaklarını şirketlerde.Aldıkları yatırımları da öyle direkt aldık hadi yakalım demiyorlar tabi ki genişleme için kullanıyorlar.Bknz muğla'ya da açıldılar getir,banabi gibi.Getir ve istegelsin her ne kadar market gibi olsa da farklı kulvardalar şahsen.Getir ile banabi birbirleri arasında pazar payı için rekabet eder,istegelsin migros sanal market gibi şirketler de kendi aralarında rekabet eder.Şahsen ismini duyurdu ama getir'in elindeki koz çok büyük 15 dakikada teslimat sözü.Getir de baya bir yatırım aldı zaten ama franchise olduktan sonra şikayetlerde artış var çalışanlardan bakalım girişimlerimiz büyüsün ilk unicornumuz çıktı sonuçta.
  • Bence istegelsin teslimat süresi bakımından kendini kısıtlıyor. Siparişleri saat dilimlerine göre teslim etmek çok demode kaldı diye düşünüyorum. getirbüyük bu konuda iyi. 30-40 dakikada teslimat sağlıyor. Bu süre bile çok iyi.. İstegelsin de sipariş geldiği an tak diye yola çıksa ve aynı anda aynı bölgedeki siparişleri götürse 30 40 dakika yeter de artar. Sipariş sayısı yetersiz olabilir. Ama bu uygulamaya geçildikten sonra artacağını düşünüyorum. Ama istegelsin müşteri memnuniyetini hat safhada tutuyor. Bir kere kitap almıştım. Kitabın dili ağır geldi 20 30 sayfa okudum hiç beğenmedim. İade için aradım saniyesinde para yattı ertesi gün geldiler aldılar... müthiş bir deneyimdi.

Ben hiçbirinde şu ana kadar sorun yaşamadım, Mh ile ilgili.Ama dediğiniz konu yakıt masrafını arttırıyor. Sonuçta bir plan dahilinde yola çıkıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 25 Temmuz 2020; 23:47:50 >
  • Istegelsinde geçerli kod var mi?

• KIMYACI08 kullanıcısına yanıt
    Dün DİLARAK kullandım. Bugün geçersiz dedi dolmuş herhalde

• Vodafon 200/30 kodu kullandım . Şartlarda birlesmez yazmasına rağmen garantipay kam da dahil oldu ve puan kazandiniz mesaji geldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.