Şimdi Ara

İstediği yer gelmezse intihar edecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shortmannn -- 4 Temmuz 2020; 12:7:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Değer mi be hocam istediğin bölümü den istesen her şartta kazanırsın yeter ki can sağolsun gerisi öyle ya da böyle gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir sınava giriyorum ama böyle bir şeyi aklımdan geçirmedim. Bu doğruysa derhal vazgeçin derim. Böyle saçma bir sıralama sınavı için değmez.

• Bu yaptığın suç haberin olsun sonraki zamanlarda hakkında soruşturma başlatırlarsa şok olma. İntiharı teşvik ediyorsun çünkü
  • Valla hocam bu başlıkla intihara teşvik olan varsa
    ...........

Ama tırstım bi edit yapiym

• Bir sınav için intihar etmek !
    Dünyada ne büyük musibetlere maruz nice insan var . Onlar düşünmezken , bir sınav için intihar edenin aklına şaşarım.
    Geçen gün gördüm. Dünyaca ünlü Kanada ‘da 30 yıla yakın bilimsel araştırma yapmış Psikiyatri Profesörü Atilla Turgay intihar etmiş.
    Bugün sınavda derece yapıp yarın yurt dışında gidip hatta ünlü bir doktor olabilirsin ama yaşamın kötü noktalanabilir. Dünya ‘da mutluluk ancak yaratılış sırrını anlamak ve niçin dünyaya gönderildiğini anlamakla olur . Nice ünlü ,başarılı insanlar genç yaşta ölüyor . Bu hayat bu kadar takıntı tapmaya değmez.
    Geçen yıllarda örneğin dünyaca ünlü matematiğin nobelini almış , Amerika da yaşayan İranlı Mat Profesörü 37 yaşında kanserden ölmüştü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 4 Temmuz 2020; 12:8:34 >
  • Ben geçen sene böyle bir başlık açmıştım, kimse de bir şey yazmamıştı. İntiharı bile planlamıştım, metroda ölecektim. Mezuna kaldım, şimdi istediğim yer gelecek yüksek ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aptalca şeyler peşinde koşmayın böyle düşünüp bu konuyu okuyan varsa gerçekten o kişi için söylüyorum.Üniversite bir araç sadece

• Ne mal insanlar var awk. Istedigin uniyi kazanamayinca bir b.k olamayacagini dusunen biriysen merak etme istedigin uniyi kazandiginda da bir b.k olamayacaksin.

• Mal miyiz millet uzuvlarini kaybediyor basina turlu dertler geliyor hayata karsi direniyor intihar etmek intihara meyilli olmak zayifliktir kendinizi guclu tutun lutfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.