< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 24 Şubat 2022; 10:18:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İstediği ilaç yazılmayınca deliren kadın, doktorun önce kafasnı masaya vurdu ardından yüzüne oturdu

-
-
Hasta randevu ekranları bozuktu.
Doktoru yarım saat beklemiş.(yalana göre az ama.en az 2 saat olmalıydı)
Doktor gelir gelmez bağırarak odasından kovmuş.
Ama odasında değil kapısının önündeymiş.
Ama ani refleksle korkmuş dışarı kaçmış.
Yalanlara bak.
Ondan sonra doktorlar niye yurtdışına gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran bozuk olabilir nadir de olsa görüyorum
Doktoru değil yarım saat 1-2 saat beklediğimiz de oluyor
Doktor gelir gelmez beklettiği halde insanlara karşı davranışı çok irrite edici,bağırma veya kovma durumu sıklıkla yaşanan şeyler.
bunların olmadığını sanıyorsanız hiç devlet hastanesine gitmemişsiniz demektir.Sadece doktor da değil yüksekokul mezunu hemşire de kendinde aynı muameleyi gösterebilecek hakkı görebiliyor.Toplum çok masum demiyorum ancak al birini vur ötekine durumu var.O açıdan giden gitsin kurtarsın kendini,burda kalan da hastasına daha iyi niyetli ve saygılı davransın.Doktorların parasının az olmasının sebebi,doktora gelen hasta değil.
Devlet hastanesine gittim. Çok gittim.
Ben hiç görmedim öyle şeyler.
Geçen grip oldum aile hekimine gittim doktor bırak yerinden kalkıp boğazlara bakmayı T.C numarasını isteyip yüzüme bile bakmadan önüme bir kod koyup 2 gün istirahat yazıp gönderdi beni.
Kısaca şiddeti asla doğru bulmasamda bazı durumlara bakınca sağlık personelinin çokta sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X