Şimdi Ara

İşteÇözüm ile ÖnMuhasebe, E-Fatura, Pazaryeri Yönetin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Sizlere İşteÇözüm ÖnMuhasebe 'den bahsetmek istiyorum. İşteÇözüm Bilişim Teknolojileri sektöre özel bir ÖnMuhasebe yazılımı geliştirdi. İşteÇözüm ile Cari Hesap Takibi, Satış ve Alış Yönetimi, Kasa, Banka, Çek-Senet, Depo ve Stok Yönetimi, Masraf ve Finans Takibi, E-Fatura, E-Arşiv, E-İrsaliye yanı sıra Pazaryeri ve SMMM yazılımları entegrasyonları da bulunmaktadır.


    İşteÇözüm ÖnMuhasebe ile çok kolay muhasebe tutabilirsiniz. Basit arayüzü sayesinde hemen herkes yazılımı kullanabilir. Basitce fatura keserek, e-fatura oluşturabilir. Bulut tabanlı altyapısı sayesinde internet erişimi olan her yerden sisteme erişebilir, fatura kesebilir, pazar yeri siparişlerinizi takip edebilirsiniz.


    İşteÇözüm ÖnMuhasebe pazaryeri entegrasyonları sayesinde çeşitli pazaryerindeki siparişlerinizi tek bir panelde takip edebilirsiniz. Ürünlerinizin stok sayısını güncellediğinizde tüm pazaryerindeki mağazalarınızda otomatik olarak stok sayıları güncellenebiliyor. E-Ticaret ile uğraşanlar için kaçırılmayacak bir fırsat.


    Yıllık ücretlendirme sayesinde tek seferlik ödeme yaparak hesabınızı açıyorlar ve hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.


    www.istecozum.net internet sitesinden detaylara ulaşabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.