Şimdi Ara

İŞTE YENİ TRANSFER LİSTEMİZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray forvet transferinde rotayı Almanya'ya çevirdi. Bu ülkede bulunan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in listesine Bayern Leverkusenli Stefan Kizling ile Hertha Berlin'in Sırp golcüsü Marko Pantelic'i dahil ettiği öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre Kone, Alfonso Alves ve Grafite gibi golcülerle yapılan görüşmelerde sonuca gidilememesi üzerine Almanya'ya yönelen sarı kırmızılı yönetimin forvet transferini önümüzdeki hafta mutlaka sonuçlandıracağı ifade edildi.

Galatasaray'da forvet arayışları sürerken teknik direktör Feldkamp'ın kararı doğrultusunda kadrodışı bırakılan Necati'nin takıma geri dönmesinin söz konusu olmadığı bildirildi.

Sarı kırmızılı yönetimin camiaya yakın çevrelerden yapılan Necati'nin affedilmesine yönelik telkinlere olumsuz yaklaştığı ve "Takımı günlük kararlarla yönetmiyoruz. Necati'ye ilişkin tasarrufumuz değişmeyecek. Aksi takdirde ona da teknik direktörümüz Feldkamp'a da saygısızlık yapmış oluruz" karşılığını verdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın pazar günü Ankaragücü ile yapacağı maçta Lincoln'un oynayabileceği, Linderoth ve Uğur'un durumlarının ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Feldkamp'ın Linderoth'un görevini geçen maçta olduğu gibi yine Mehmet Güven'e vereceği Uğur'un maça yetişememesi durumunda ise Barış'ı sağ bekte oynatacağı belirtildi.

• Grafiteden mi?
  • kaynak ??????????
  • kaynak:ligtv.com.tr
  • Dünyanın çevresini birkaç kere dolaşmışlardır şu son 2 ayda... Git gel, rotayı Almanya'ya çevir, yok olmadı Fransa'ya çevir...
  • grafite den daha iyi dir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 sinide hiç sevmiyorum Kießling Bjk maçında oynamıştı geçen seneydi galiba.Çok kötü oynamıştı hiç beğenmedim ama fazla maçını izlemedim.Pantelic'inde maçlarını izlemiştim 4-5 tane o da iyi değil,bize lazım olan tipte oyuncu değil ikisinden birini alırlarsa çok büyük hayal kırıklığına uğrarım

Nilmar'ı istiyorum ben

• fransız hayranlıklarını biliyoruz da almanya/da ne oluyor
  • kizling ne ya? kießling var bi tane o mu? eğer oysa fena değil genç ve yetenekli. tr'de iş yapabilir.
  • Yaa yönetim, rotanızı Brezilyaya çewirsenize, bakın orda genç bi yetenek war. Hemde bonserwisi elinde; NILMAR
  • Bonservisi elindeyse bize gelmez zaten,saviolanın da bonservisi elindeydi alamaıştık
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Dünyanın çevresini birkaç kere dolaşmışlardır şu son 2 ayda... Git gel, rotayı Almanya'ya çevir, yok olmadı Fransa'ya çevir...

özhan kaptan...rotayı çeviren adam

10 dakkada bu kadar oldu

• maxi lopez moskovaya 2 milyon euroya gitmiş ben bizde olsun isterdim valla türkiyede iş yapardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: header

• quote:

Orjinalden alıntı: header

quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Dünyanın çevresini birkaç kere dolaşmışlardır şu son 2 ayda... Git gel, rotayı Almanya'ya çevir, yok olmadı Fransa'ya çevir...

özhan kaptan...rotayı çeviren adam

10 dakkada bu kadar oldu

Ulan header alem adamsın.

• Kone Grafite gibi transferleriyle ne Galatasaray'ımız nede Türk futbolu biryere gidebilir...Ya adam gibi dünya yıldızı bir forvet alsınlar sözlerini tutsunlar.Yada zamanında necatiyi,hasanı göndermeyeceklerdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

Kone Grafite gibi transferleriyle ne Galatasaray'ımız nede Türk futbolu biryere gidebilir...Ya adam gibi dünya yıldızı bir forvet alsınlar sözlerini tutsunlar.Yada zamanında necatiyi,hasanı göndermeyeceklerdi..

Abi hangi parayla alıyon dünya yıldızı ? Biz yıldız almayız yıldız çıkartırız kadrodan.Bak Ribery'e geldi,yıldız oldu gitti.Kone gelse çok iyi olacaktı ama Galatasaray'ı tanımıyor galiba.Avrupalarda oynayamadığı için duymamıştır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.