Şimdi Ara

İŞTE YENİ OPEL ASTRA! (776. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.642
Cevap
36
Favori
1.787.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15 gün sonra astra 1.4 otomatik benzinli alacagım.

çok araştırdım fiyat olarak butceme çok uygun.

Daha önce kullandığım araç 2009 astra 1.3 dizel idi. Performans konusunda çok iyi olmasa bile yakıt konusunda muhteşem bir araçtı.

Sorum şu ki,yeni alacağım araçta benzin konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? biraz bilgi alabilirsem sevinirim teşekkürler.
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    astra 1.4 otomatik benzinli aracı neredeyse bir yıldır kullanıyorum. şehir içi 10 lt, şehir dışı 7 lt yakıyor. eğer yılda 10 bin ve üzeri yapıyorsanız bence dizeline bakın. ben 5 bin yaptığım için pek önemsemiyorum.
    Fiyat aldınız mı ? Yoksa ikinci el mi düşünüyorsunuz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_sparrow

quote:

Orijinalden alıntı: captain_sparrow

Herkese Hayırlı Akşamlar Hayırlı Forumlar...
    2014 nisan ayında aldığımız Opel Astra Sport Sedan 1.6 cdti 136 hp aracımızda bir kaç defa 2. viteste 1500 devirden sonra gaz kesme sanırım turbo açamama sorunu ile karşılaştım.Bu gibi sorunla karşılaşan var mı?Herhangi bir uyarı da vermiyor yol bilgisayarı ne yapacağımı bilemedim.
    Servise götürdüm fakat servisin ilgisizliğine kafam bozuldu.Bu gibi sorunlardan anlayan karşılaşan varsa bilgilendirirse sevinirim...Şimdiden herkese çok teşekkürler...Rabbime emanet olun arkadaşlar...Kazasız, belasız, cezasız, keyifli sürüşler diliyorum...

Arkadaşlar soruma yanıt gelmedi sanıyorum hiçkimse bu veya benzeri bir problemle karşılaşmadı?İnşallah da öyledir fakat sorunum ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.Belli bir devirde aracın gaz kesmesi neye işarettir?Saygılar herkese şimdiden teşekkürler...

Ekranda uyarı ışığı bişey varmı ? Servise ugradiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MUTLUBEY M kullanıcısına yanıt
    Sifir hocam
    fiyat 61bin tl yanlis olmasin sport paket olarak geciyor sanirim sunroof bluetooth ve xenon far haric her sey var

kapora verdim ayin 1inde arac gelecek ama yakit konusu hala aklimda buyuk soru isareti

• Suggestions S kullanıcısına yanıt
    Yilda maksimum 10bin olur ki o kadar olacagini tahmin etmiyorum ki sattigim arac 5 6 yillikti dizel olmasona rahmen 35bin deydi.

Otomatik vites olmazsa olmazim astrada dizel otomatik yok malesef ayni segment icin benzer araclar 80 85bin civari fiyata cikiyor ki benim butcemi hayli asiyor bu miktat

• 2013 cosmo 66.000 tl nasıl?
    Hayırlı olsun, dsg bir otomatik ile arasinda şehir içindeki 100 km de 1,5 litre fark vardı arasında ama bende 10.000 (yıllık anca yapıyorum) kilometre deki benzin farkı, dsg nin sorun çıkarma ihttimaline tercih ettim bende astra bakiniyorum açıkcası. Ki bu 10.000 km nin tamami şehir içi olmayacağı için fark daha az olacaktir.
  • Arkadaşlar merhaba. Sayfalarda şöyle bir gezerek sorunumla ilgili bir şey konuşulmuş mu diye baktım ancak göremedim. Eğer daha önce konuşulduysa şimdiden özür dilerim.

2010 model Astra J 115 HP aracım var. Şimdiye kadar 5 kez fren diskleri değişti ve bu sabah yine servise bıraktım bu problem yüzünden. Opel Türkiye merkeziyle de görüştüm ama onlar da çözüm bulamadılar. Sağdan soldan duyduğum "sorun balatadadır, poryededir" gibi önerilerin hepsine de baktırdım ancak yine bir sonuç yok. Ne yazık ki artık arabamdan soğuma noktasına geldim ve yeni araba bakmaya başladım.

Sorunla ilgili öneride bulunabilecek varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.
  • Hocam sorunuz nedir neden degistiniz fren disklerini aciklarsaniz belki bir arkadas yardimci olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksoy

Hocam sorunuz nedir neden degistiniz fren disklerini aciklarsaniz belki bir arkadas yardimci olabilir

Doğru hocam yazmamışım kusura bakmayın.

Frene bastığım zaman direksiyonda titreme oluyor. Genellikle 80km-70km civarlarında oluyor, yavaşladıkça da titreme azalıyor doğal olarak
    Active select cok yakar maalesef yakit onemliyse bir daha dusunun sehir ici 10 litre yakar dur kalk trafikde, ama sorunsuz sanzimandir. Otomatik sorun degilse bence 1.3 dizel alin , alicaginiz aracin yarisi kadar yakar , en son 27 agustosda 220 liralik benzin koydum daha bursaya gelmeden kemalpasa'da istanbula geldim burada her gun 10 km kulllandm ,bazi gunler daha fazla, hala ceyrek depo duruyor :) 1.4 a,s olsaydi ustune bir depo daha doldurmustum.

• Hocam otomatik onemli o yuzden değiştirdim zaten sattigim arac da 1.3 2009 dizel astraydi

otomatik onemli hatta olmazsa olmazim suan

otomatik sart yanina da dizel olursa tadindan yenmez ama oto dizeller fiyat olarak beni hayli zorlayacak seviyede malesef 80bin tl den asagi hic yok :(

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 24 Eylül 2014; 3:05:57 >
  • Hiç düşünmeden alın derim.Zaten yıllık 7-8 bin km yapıyormuşsunuz.Yakıt ort 8-9-10 lt şehir içi 6 lt şehir dışı.1.3 dizel bu kasada bence tat vermez;eğer performans arıyorsanız.Çünkü j kasa bayağı ağır ayrıca 2015 1.6 dizel otomatik gelecekmiş bilginize.Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim.Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 23 Eylül 2014; 23:01:39 >
  • 2015 1.6 dizel otomatik 136 ps 320 nm.Şehir içi 4.8 Şehir dışı 3.8 tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal_shadow

Arkadaşlar merhaba. Sayfalarda şöyle bir gezerek sorunumla ilgili bir şey konuşulmuş mu diye baktım ancak göremedim. Eğer daha önce konuşulduysa şimdiden özür dilerim.

2010 model Astra J 115 HP aracım var. Şimdiye kadar 5 kez fren diskleri değişti ve bu sabah yine servise bıraktım bu problem yüzünden. Opel Türkiye merkeziyle de görüştüm ama onlar da çözüm bulamadılar. Sağdan soldan duyduğum "sorun balatadadır, poryededir" gibi önerilerin hepsine de baktırdım ancak yine bir sonuç yok. Ne yazık ki artık arabamdan soğuma noktasına geldim ve yeni araba bakmaya başladım.

Sorunla ilgili öneride bulunabilecek varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Hocam disklerin yamulması genelde araba yıkandgnda oluyormus, mesela biraz yol yaptnz diskler fren yapmktan dolayı ısındı ani soğk su degincede yamuluyormuş

• 1.6 dizel otomatik var mı?

yok diye biliyorum ama ben yoksa 2015 ile başladı mı?
    2015 Ocak -Şubat gibi Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor...Dizel ve otomatik çok iyi bir seçenek olacak...

• 2015 dizel otomatik cosmo herhalde 100k'yı bulur fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.