Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.034
Cevap
22
Favori
129.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewel123


    quote:

    Orijinalden alıntı: blue night


    quote:

    Orijinalden alıntı: lewel123

    Arkadaşlar Kianın internet sitesindeki fiyatlar Yeni kia fiyatlarımı Yoksa Eski kia Fiyatlarımı????


    eski kia rio fiyatları.. yenisi daha piyasaya girmedi.. ayrıca eskisinede zam yapılmış biraz.. yenisi 3-4 bin fazla olur gibi..


    5-6 fazla Olur çünkü Yeni Picanto baz donanımlısı 29.500 TL

    Bence Fiyatlar 35.000Tl den başlıyacak bak görürsünüz


    aynı hesaba geliyor.. şu an 30000 tl comfortu.. 40000 tlnin üzerine en donanımlı versiyonu çıkar ayrıca..


    deeplord kia motorda değiştiriyor.. yeni motorlar çok daha güçlü.. eskinin 1.4 bedeldir... benim 1.5 motor benzinli var.. (2004 model).. şimdinin 1.2 benimkinden çok daha iyidir gibime geliyor..




  • ne zaman geliyor belli mi?
  • ihsallah fazla pahalı olmaz
  • yutüpte videolarına falan baktım da tavan biraz basık sanki.ferah değil gibi araç?
  • Bugun Topkapı Eresin'e gittik. 1 yıl önce Kia Ceed 1.6 crdi motion almıştık. servisle ilgili birşey sorduk hemde KİA RİO yu inceledik. öncelikle şunu belirteyim kia gerçekten kaliteyi artırıyor. incelediğimiz araba 1.25 GSL 5HB FANCY modeliydi. fiyatı 36.500 tl. araçta esp ve 6 havayastığı vardı.ayrıca otomatik klima çelik jant, önde led li farlar dikiz aynasında sinyal lambası vardı. arka frenler diskti. kısacası araba donanim olarak gayet iyiydi. en düşük donanımları NATTY en yüksek ise SPORTY . biz orta donanıma baktık .dizel FANCY 42.900TL liste fiyatı. plastik kalitesi B SINIFI için gayet makul. ama kia ceed kadar değil tabiki. bu araç alınabilir. ancak ben B sınıfı araçlara genel olarak karşıyım. çünkü bu araçlar öle bir fiyat aralığındaki 3-4 tl daha verip C sınıfı alma imkanı doğuyor. ben inceledim beğendim. B sınıfı alacak olsam POLO ile birlikte RİO yu da düşünürdüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTBA_36R

    Bugun Topkapı Eresin'e gittik. 1 yıl önce Kia Ceed 1.6 crdi motion almıştık. servisle ilgili birşey sorduk hemde KİA RİO yu inceledik. öncelikle şunu belirteyim kia gerçekten kaliteyi artırıyor. incelediğimiz araba 1.25 GSL 5HB FANCY modeliydi. fiyatı 36.500 tl. araçta esp ve 6 havayastığı vardı.ayrıca otomatik klima çelik jant, önde led li farlar dikiz aynasında sinyal lambası vardı. arka frenler diskti. kısacası araba donanim olarak gayet iyiydi. en düşük donanımları NATTY en yüksek ise SPORTY . biz orta donanıma baktık .dizel FANCY 42.900TL liste fiyatı. plastik kalitesi B SINIFI için gayet makul. ama kia ceed kadar değil tabiki. bu araç alınabilir. ancak ben B sınıfı araçlara genel olarak karşıyım. çünkü bu araçlar öle bir fiyat aralığındaki 3-4 tl daha verip C sınıfı alma imkanı doğuyor. ben inceledim beğendim. B sınıfı alacak olsam POLO ile birlikte RİO yu da düşünürdüm


    Otomatik olanlar 6 vites olacak denmişti, doğru mudur?




  • düz viteslisi vardı otomatik yoktu zaten teknik verilerle ilgili bir katalogta sordum yoktu. bu arada aracın direksiyonu, klima kumandaları ve göstergeleri ceed den daha gösterişli ve kaliteli hissi verdi.
  • Mükemmel Ötesi Ya Kia'nın Tasarımları Gerçekten Harika.Ön Tasarım Gerçekten Çok İyi Ama Kia Fiyatları Uçtu Kimbilir Bu Ne Kadar Olur.
  • doğrudur otomatik 6 vites
  • merhaba
    markalara ön yargı ile bakmama konusunda güzel bir ders yazdığınız. 1 yıl önce ilk KİA tecrübem olan Sportage kullanmaya başladım. bir KIA kullanıcısı olarak araç kullnamkatan tekrara keyif almaya başladım. kounumuz olan RIO ise compact sınıfta muhteşem bir araç deneme sürüşü yapmasamda uzun boylu her yanını kurcalama şansım oldu güzel bir ilk tecrübe sonrası yine bir KIA ve yeni KIA için rio ile ilgilenmekteyim.
    sayın techtime imzanızda 1.2 hakkında bize kullanıcı deneyimlerinizi yakıt tüketimini, beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini yazarsanız inanın çok makbul olacak. umarım aralıkta güzel bir yıl sonu fiyatıda olurda biraz heyecanlanırız.
    Son bilgi biliyorsunuz KIA sportage ve yeni rio ile tempoyu arttırdı sırada ceed var 2012 de kasa değişiyor. Bu yüzden çok şık bir görünüm daha önümüzdeki 3-4 ay içinde açıklanmaya oldukça yakın görünüyor.




  • merhaba,
    öncelikle araca biraz daha zaman vermem gerekiyor henüz çok yeni, 1 depoyu yeni bitirdim ve sürekli şehir içi trafikte kullandım.1-2 ay sonra gerçek tecrübelerimi yazacağım.
    Ancak ilk deneyimlerim şu şekilde;
    Yol tutuşu viraj hakimiyeti mükemmel, hafif sert süspansiyon seçilmiş ve inanılmaz güvenli bi sürüş sağlıyo yani en sert viraja bile gözün kapalı girebilirsin çünkü zerre yatmıyo araba(polo ya da getz gibi zıplamıyo).
    Sert yayların bir dezavantajı vardır yoldaki en ufak pürüzü ve sesi hissedersiniz, buna bi de ince saç eklendimi sürüş konforu epey düşer, benim araçtaki şüphem buydu. Ancak yeni Rio'da bunu çok iyi dengelemişler, araç sert dinamiğine rağmen ses izolasyonu çok iyi ve düşük hızlarda çukurlara girince verdiği his hiç fena değil, segment araçlarla kıyaslandığında en iyilerinden biri ama bir C segment arabayla kıyaslamayın lütfen..
    Benim aldığım 1.25 benzinli motor henüz açılmamakla beraber yüzde %90 şehir içi araç kullananan benim için ideal. Çok kuvvetli bir motor değil ama asla boğulmuyor 2. vites kuvvetli ve 1. vitesi kullanmaya pek gerek bırakmıyor. yüksek hızları pek test edemedim ama 120-130 çok rahat hiçbir sorun yok.
    aracın diyaznını söylemeyeceğim ben çok ama çok beğenerek aldım, gün geçtikçe de daha çok beğeniyorum, multimedia player ve ses kalitesi beni çok tatmin etti, çok büyük kolaylıkları var.
    Benim aldığım araç Fancy donanımlarına sahip yani orta sınıf(full değil).
    Ama bunda bile standard ve standardın üstü çok şey var. 6 hoparlör, 6 havayastığı, oto katlanır aynalar,sis farları,otomatik klima, yağmur sensörü 16" jant. Hangi araç 16" jant sunuyo bu fiyata?
    Yakıt tüketimine gelince şuan sadece şehir içi ve açılmamış motorlar ilk depoyu 9.3 gibi bir değerle bitirdim ki bu benim için oldukça yüksek, ancak 8 lere ineceğini düşünüyorum..Farklı yol gidişlerimdeki tüketimlerimi de daha sonra iletirim sizlere..
    Herneyse kısaca ben kullanmaktan büyük keyif alıyorum umarım böyle devam eder, ancak size tavsiyem derhal bir Rio kullanmanız...




  • İyi akşamlar sayın techtime
    Notunuzu yeni gördüm sağolun varolun. Bizim de ilgilendiğimiz donanım fancy fakat ilk tercihimiz dizelden yana olsada son zamlardan sonra tereddütlerimiz var. Peter ustanın çizdiği her araba güzeldir. bu aracada bir kaç ödül yakında gelir. Vitesler çok yumuşak geçiş gösteriyor olmalı corsada kazık gibidir. dizelin torku çok cazip geldi. 90beygirde 220nm tork mevcut. bir denk gelirse denemek şart oldu artık.
    Rio nun profili yandan sportage çok çağrıştırıyor kardeşi gibi geldi bana nedense. kesinlikle bu yılın güzel araçlarından birisi. canımı sıkan tek nokta 49.000 tl den sportage aldıktan sonra bu araca dizelde olsa enaz 41000tl ödeme zorumluluğu. Bu araç için zihnimde psikolojik bir üst limit oldu. bakalım izleyip göreceğiz.
    YAKIT yorumlamak içi çok erken söyledğin.z gibi beklemek lazım. Güle güle kullanın güncel yorumlarınızı bekleriz.




  • şuan dizel fancy ay sonuna kadar 40750 kaçırmayın derim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techtime

    şuan dizel fancy ay sonuna kadar 40750 kaçırmayın derim..

    hayırlı olsun aracınız bende polo alıyordum bakarken rioyu gördüm test etmedim etsemde dizel araç vardı şuan düşünmedeyim
    siz kaça aldınız aynı paket bende düşünüyorum
  • teşekkürler, ben 36ya aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techtime

    teşekkürler, ben 36ya aldım.

    bana 35 teklif edildi ama araç yok muş dizel fancy 40 a bırakırız dediler test ettim aracı çok ses alıyor gibi geldi bana zaten o yüzden benzinli sormuştum.
    sonra düşündüm kim biliyor kia rioyu satmaya kalksam alan çıkmaz dedim kendi kendime bilmiyorum çok kararsızım:(
  • kaç dizel arabaya bindin? git bi fiestaya otur içeri giren ses miktarını kıyaslayamazsın bile.Rionun dizeli baya sessiz.
    Olmayan arabaya 35 teklif etmez hiçbir bayi..Alış fiyatlarını biliyorum.
    Son 2 gün kaçırma bence.
  • 1.4 90hp dizel sen ford fiestaya araba deyip kıyaslamışsın ben kıyas bile yapmıyorum.tek kıyasladığım vw polo...
    vw polo daha sessiz çok kaliteli malzeme ve işçiliği var aracın.tabiki kia rio daha gösterişli ama fiestada gösterişli araba ona kaldıysa:))))
    neyse uzun lafın kısası sanırım vw polomuzu bekliycez 10 gün sonra teslim edicekler....ama süpriz yapıp rio da alabilirim sonuçda araba full konforlu geldi bana
    süspansiyonları biraz sert ama olsun ben beğendim....bir tek sorun var arabanın benzinlisi yok şuan beyaz istiyorum
  • hayırlısı, ama ben poloyu kullandım uzun süre, bana biraz sıkıcı geldi, tabiki seçim senin, ama tavsitem yıl sonuna kadar arabanı alman çünkü bu fiyatlar tekrar artabilir..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.