Şimdi Ara

İŞTE YENİ FORD EXPLORER 2011 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  İŞTE YENİ FORD EXPLORER 2011
  • Ford aştı kendini,şahsım adına oldukça beğendim..
  • Gerçekten güzel olmuş. Bende çok beğendim. Bravo Forda.
  • Şahsen Range Rover'dan daha şık duruyor.
  • güzel araba olmuş türkiyede göremeyiz orası ayrı
  • Bu araç türkiyede neden tutmaz . Tek sebebi motor seçenegi olur . Şimdi buna 5000 6000 CC benzili motor koyarak piyasaya sunarlar .

Bandrol ve akaryakıt dan kaybeder bızım ulkemızde
  • güzel olmuş cok beğendim
  • çok güzel ve özgün bir tasarım olmuş.
  • İşte gerçek Ford
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch
    Bu araç türkiyede neden tutmaz . Tek sebebi motor seçenegi olur . Şimdi buna 5000 6000 CC benzili motor koyarak piyasaya sunarlar .

Başta bende öyle düşünmüştüm fakat motor seçenekleri arasinda 1,6 ve 2,0 ecoboost olacağını öğrenince ülkemize gelir diye düşünüyorum. Ha 3.5 v6 da var o gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

Orijinalden alıntı: Fletch
    Bu araç türkiyede neden tutmaz . Tek sebebi motor seçenegi olur . Şimdi buna 5000 6000 CC benzili motor koyarak piyasaya sunarlar .

Başta bende öyle düşünmüştüm fakat motor seçenekleri arasinda 1,6 ve 2,0 ecoboost olacağını öğrenince ülkemize gelir diye düşünüyorum. Ha 3.5 v6 da var o gelmez

1.6- 2.0 ecoboost mu?
  • Evet şaşırtıcı değil mi
  • Tamamdır olmuş bu... İçi de dışı da ayrı güzel...
  • Yat gibi gözüküyo güzel olmuş
  • Ülkemize galericiler getirir bu aracı 5000-6000 cc benzinli gelirse 3-4 tane anca satılır.Büyük ihtimalle escalede gibi hibrid versiyonu gelir.
  • Gerçekten çok güzel bir araç. Ford gerçekten eski günlerine geri dönüyor sanırım.
  • O sinyal lambaları ne yahu, kalas gibi. Çok kötü olmuş ön kısım. Dış tasarımın geri kalanı da vasat, fakat iç tasarımı çok iyi yapmışlar, tebrik etmek lazım.
  • bu tarz suv dönemi bitti g cherokee explorer vs artık alan zaten en büyüğüne hevesli en büyüğünü sıfır alamayanda 3-5 ay bekleyip ikinci elini alıyor.bir de 3.5 motormuş vergisi bi hayli ağır olur.9k türk lirası her senede zam yapılıyor zaten.param olsa az vergili düşük tüketimli ama uçuran x6 4.0d alırdım.ancak explorer 2.0 dizel motor yaparlarsa belki türkiyede sorento crv pazarından bir pay çalar prim yapar yoksa türkiyeye yazık ediyorlar.bu millete hep eziyet başka birşey değil.ötv kdvler böyle devam ettiği sürece bu araçlar birkaç kişinin bineceği kadar sınırlı kalacak.
  • oha harika olmuş çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

O sinyal lambaları ne yahu, kalas gibi. Çok kötü olmuş ön kısım. Dış tasarımın geri kalanı da vasat, fakat iç tasarımı çok iyi yapmışlar, tebrik etmek lazım.

Sinyal lambaları bütün ambiyansı bozuyor ya.

Bunun sinyal lambalarına benziyor.

İŞTE YENİ FORD EXPLORER 2011
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.