Şimdi Ara

İŞTE TÜRKİYEDEKİ ABAZALIK SEVİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolmuştayım şu an en arkada köşede oturuyom, önümde de 16 17 yaşında 2 veled var. 2 kadın geldi, birisi "nereye otursak acabaaa" diye bişey dedi, sağdaki çocuk direkt gel abla sen buraya otur, biz arkaya geçelim dedi. Adamdaki düşünceye bak helal beeee. Çünkü kadınlar arkada oturursalar çok rahatsız olurlar dimi. Dünyanın sonu..

Neyse bu çocuk arkaya otururken benim ayağıma bastı yanlışlıkla. Baktım köşe tarafı baya çamurlanmış. Ama bu veled olcak şahıs benden özür dilemedi, pardon da demedi. Geçti ve köşeye oturdu. Ulan ne kıl, ne iki yüzlü, ne abaza bir millettir lan bu. Oturduğum yerde sinir oldum konu açayım dedim, biraz daha iyiyim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 1 Ocak 2018; 17:11:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de bunların araba sürerken bayanlara yol verip karizmatik olduğunu sanan tipleri var.Bu kişiler erkellerin üstüne sürer yine de yol vermezler.

• Diyeceklerini orada diyecektin ki içinde kalmayacaktı. İçinde tutma böyle şeyleri bir anda bi patlarsın piyuuuuuvvvvvvvvv
  • İŞTE TÜRKİYEDEKİ ABAZALIK SEVİYESİ
  • başlık - içerik uyumsuzluğu
    +
    edit:
    üye - konu uyumsuzluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 1 Ocak 2018; 17:19:15 >
  • Tamamen uyumsuz konu
  • .d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abazalık- konu uyumsuzluğu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.