Şimdi Ara

İşte Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 100 internet sitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
94.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum iyi, konular hakkında yorumların çok olması iyi ama site tasarımı kötü bence. Şu sağda ve solda duran oklar çok gereksiz. Şöyle chip gibi bir tasarım olsaydı daha güzel olurdu. Çok sıradan bu şekilde.

Listeye gelince; listedeki sitelere bakınca halkımın ne kadar boş işlerle uğraştığını anlıyorum. Bu çok üzücü.

Facebook nasıl olurda birinci olur diyen bir üye bile çıkmamış. Benimde üyeliğim var ama sadece lise ve üniversite arkadaşlarımdan kopmamak için onlara uymak zorunda kaldım. Haftada bir iki kez mesaj kutusuna bakıyorum sadece. MSN bile kullanmıyorum. Sadece Thunderbird ile e-postalarıma bakıyorum.

Facebook tamamen boş insan işi. Şu an ilk okulu anca bitirmiş ve facebook'tan çıkmayan bir tanıdığım bile var. Recep'in dediği gibi: "Facebook amele kaynıyor."

• enteresan tebrikler
  • An itibariyle alexa da 22. sırada

http://www.alexa.com/topsites/countries;1/TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 29 Kasım 2010; 21:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikkat Haber

Liste kesinliklikle yanlış.Live.com'un 2. sırada olması imkansız ötesi.Microsoft.com'un 9.sırada olması imkansız daniskası.Bing.com'un 28. olması imkansız hiç duyulmamış bir site.Adobe.com'un 30.sırada olması imkansız.Mesela 49.sıradaki TTnetin sitesinden daha fazla Adobe'nin sitesine girilmesi imkansız.Hotmail.com 74.sıradayken Msn.com.tr'nin 3.sırada olması imkansız.Listede Google neden yok orasıda enteresandır.Zaten ilk 3 garanti.Herkesin açılış sayfası Googledır.Arama yaparken herkes Google'ı kullanır.Yahoo'nun 17.sırada olması da imkansız.Türkiyede çok nadir kullanıyor.Uludağ sözlüğün Ekşi sözlükten yukarda olması imkansız.Daha saymaya gerek yok sanırım.

Hiç te değil.

Bunlar hep otomatik açılan sayfalar. Bing ie de var zaten. Yine live ve msn bunlar da araç çubukları ile geliyor. Ve bunları değiştirmeyen o kadar çok kullanıcı var ki.

Facebook a gelirsek. Gene çok büyük bi çoğunluk ki kardeşim de dahil buna. Facebook a girecek. Google a girip facebook yazıp oradan giriyor. Adres satırına yazmak zor geliyor millete.

Adobe. Reader ve flash desem anlaşılır sanırım. Hele reader zaten zırt pırt güncelleme var diye uyarı veriyor. E bizim millet te oto bka yes yes yes diyip geçtiği için kendini adobe nin sitesinde buluyor.

Ya da kaç kişi ttnet in sitesine giriyor. İşten anlayanın zaten işi yok ttnet ile. Anlamayan bayilerden hallediyor işini. Arada kalanlar ile de sıralama bu.

HE DH nin sıralamasına gelince. Arkadaş oraya grafiği koymuş. Performansın 3 te biri konu dışı. Ben konu dışı bölümünün olduğunu şu son 1-2 sene de gördüm açıkçası. Ondan önce bilmiyordum.

quote:

Orijinalden alıntı: raz0r38

Forum iyi, konular hakkında yorumların çok olması iyi ama site tasarımı kötü bence. Şu sağda ve solda duran oklar çok gereksiz. Şöyle chip gibi bir tasarım olsaydı daha güzel olurdu. Çok sıradan bu şekilde.

Listeye gelince; listedeki sitelere bakınca halkımın ne kadar boş işlerle uğraştığını anlıyorum. Bu çok üzücü.

Facebook nasıl olurda birinci olur diyen bir üye bile çıkmamış. Benimde üyeliğim var ama sadece lise ve üniversite arkadaşlarımdan kopmamak için onlara uymak zorunda kaldım. Haftada bir iki kez mesaj kutusuna bakıyorum sadece. MSN bile kullanmıyorum. Sadece Thunderbird ile e-postalarıma bakıyorum.

Facebook tamamen boş insan işi. Şu an ilk okulu anca bitirmiş ve facebook'tan çıkmayan bir tanıdığım bile var. Recep'in dediği gibi: "Facebook amele kaynıyor."

Ben de şu rezalet ile sonuçlanan çekiliş için facebook a üye oldum. Haftada 1 kere girerim ya da girmem. Lise ve Universite arkadaşlarım ile görüşmek için o da. MSN kurmam zaten bilgisayarıma ki zaten benle alışveriş yapanlar da bilir msn kullanmadığımı. Telefon ne güne duruyor arkadaş. Değil mi ya.

Ne o öyle nbr falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 30 Kasım 2010; 10:27:02 >

• majesty ile aynı fikirdeyim
  • Yakışır DonanımHaber'e.
  • 62. anadolu.edu.tr

Baskada universite adresi yok. Seviyorum anadolu'yu.
  • hergün mutlaka donanımhabere bakıyorum.alışkanlık oldu bazen bakamadığımda kendimde eksiklik hissediyorum.:)donanımhabere teşekkür eder başarılarının devamını dilerim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Ben de şu rezalet ile sonuçlanan çekiliş için facebook a üye oldum. Haftada 1 kere girerim ya da girmem. Lise ve Universite arkadaşlarım ile görüşmek için o da. MSN kurmam zaten bilgisayarıma ki zaten benle alışveriş yapanlar da bilir msn kullanmadığımı. Telefon ne güne duruyor arkadaş. Değil mi ya.

Ne o öyle nbr falan.

Aynen katılıyorum. Hatta ben telefonla bile konuşmayı, mesajlaşmayı sevmem. Yalnız cep telefonu pahalıya patlar sana. Hazır internetin varken skype, nimbuzz... gibi bir Voip kullanmanı tavsiye ederim. Ben sadece bir kere denedim ve Vodafone cepnet paketim üzerinden nimbuzz'dan nimbuzz'a 100 kbit hızla bile takılma olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: Dikkat Haber

Liste kesinliklikle yanlış.Live.com'un 2. sırada olması imkansız ötesi.Microsoft.com'un 9.sırada olması imkansız daniskası.Bing.com'un 28. olması imkansız hiç duyulmamış bir site.Adobe.com'un 30.sırada olması imkansız.Mesela 49.sıradaki TTnetin sitesinden daha fazla Adobe'nin sitesine girilmesi imkansız.Hotmail.com 74.sıradayken Msn.com.tr'nin 3.sırada olması imkansız.Listede Google neden yok orasıda enteresandır.Zaten ilk 3 garanti.Herkesin açılış sayfası Googledır.Arama yaparken herkes Google'ı kullanır.Yahoo'nun 17.sırada olması da imkansız.Türkiyede çok nadir kullanıyor.Uludağ sözlüğün Ekşi sözlükten yukarda olması imkansız.Daha saymaya gerek yok sanırım.

Hiç te değil.

Bunlar hep otomatik açılan sayfalar. Bing ie de var zaten. Yine live ve msn bunlar da araç çubukları ile geliyor. Ve bunları değiştirmeyen o kadar çok kullanıcı var ki.

Facebook a gelirsek. Gene çok büyük bi çoğunluk ki kardeşim de dahil buna. Facebook a girecek. Google a girip facebook yazıp oradan giriyor. Adres satırına yazmak zor geliyor millete.

Adobe. Reader ve flash desem anlaşılır sanırım. Hele reader zaten zırt pırt güncelleme var diye uyarı veriyor. E bizim millet te oto bka yes yes yes diyip geçtiği için kendini adobe nin sitesinde buluyor.

Ya da kaç kişi ttnet in sitesine giriyor. İşten anlayanın zaten işi yok ttnet ile. Anlamayan bayilerden hallediyor işini. Arada kalanlar ile de sıralama bu.

HE DH nin sıralamasına gelince. Arkadaş oraya grafiği koymuş. Performansın 3 te biri konu dışı. Ben konu dışı bölümünün olduğunu şu son 1-2 sene de gördüm açıkçası. Ondan önce bilmiyordum.

quote:

Orijinalden alıntı: raz0r38

Forum iyi, konular hakkında yorumların çok olması iyi ama site tasarımı kötü bence. Şu sağda ve solda duran oklar çok gereksiz. Şöyle chip gibi bir tasarım olsaydı daha güzel olurdu. Çok sıradan bu şekilde.

Ne o öyle nbr falan.

Otomatik açılsın hiçbirşey farketmez.Bing , Msn araç çubuğunda diye o siteye girmiş sayılmıyosun.Girsen bile diğer siteleri geçmesi imkansız.Biz aynı sitede günde 100lerce kez sayfa yeniliyoruz.Araç çubuğunu silmesini bilmeyen kullanıcı interneti kaç kere kullanıcakta bu sitelere giricek acaba?

Facebook'a bişe dediğimi göremiyorum.

Ayda bi kere Adobenin güncellemesi çıkıcak kullanıcı ordan siteye giricek ve Adobe en çok tıklanan 30.site olucak.Güldürme beni.Bi siteye günde 100 kez tıklıyoz.Adobeye kullanıcın biri ayda 1 kere tıklıycak diye 30. olması imkansız.Sırf marjinallik yapıcam diye saçmalamışsın.

İnterneti kotalı olanlar , hız testi yapmak isteynler , faturasına bakmak isteyenler bolca TTnetin sitesine giriyor.

• vay be alexa da bayagi iyi sonuc vermis

alexa rank da 22
  • www.oyunlar1.com 15.

• fazla bile
  • Gönülden tebrik ederim. Başarınız daim olsun.
  • bu haber süper oldu ya

publisher account login olup analytics i etkin ettim

verilerim daha dogru hale geldi
  • Son 1 yıldır açılış sayfam DH ötesi yok
  • Kesinlikle daha iyisini hakediyor ..

Facebookmus, haha ..
  • msn ile live i gormezlikden gelinmesi lazım aslında ie kullanıcılarının ilk acılış sayfası oluyo genelde
  • iyide sıralama yanlış. O sıralamanın başında google.com.tr, ikinci sırada da google.com olması gerekiyor. Mütevazi google kendini eklemeyi unutmuş :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.